Dope - You Spin Me Right Round

Imorrn e det the big day D.

Då ska hela mitt bålstaliv slängas upp på ett lass och förflyttas till västerås city (uttalas gnälligt och med reklamröst) mha mamma nikke carina o teo. Så idag har jag varit ända dit o kollar in deras utbud gällande möbler så att jag vet exakt imorrn vad jag vill ha. Och det vet jag nu, en hörnsoffa är t o m utcashad och jag känner mig lugnare än någonsin under den senaste månaden. Tyvärr kan jag inte slänga med S och J som är en stor del av mitt bålstaliv o en av anledningarna att jag väntat så länge på att flytta, men tror inte att de skulle uppskatta o åka släp en hel dag o sen få bo i ett förråd, tyvärr!!! Men ska träffa de ikväll o få lite kvalitets tid. Love Love Love <3


Känner iaf mig iaf mer välkomen än någonsin till västerås. Alla är så snälla o överlyckliga att jag flyttar dit, den nivå av efterlängtan hade jag aldrig räknat med men vad ska man säga, världens underbaraste brudar =)


Pay back time och jag har värsta planerna för alla =) Me casa es su casa.... Oj va kul de ska bli me alla bitches, dricka cuffy o  vin på uteplatsen,ha filmkvällar, motionera tillsammans, cykla runt o busa wiiiihiiiiiiiiii.


Och så har jag redan planerat mina besök o va vi ska göra  när S&J kommer, o så Mli så klart o Maria får jag ta o lura dit när hon e hemma från norge. Och så Marran när hon lessnar på tåget o Gudde inte e hemma.


Nä nu ska jag rulla fittfärsbullar av min blandning innehållande ägg, fiberhavregryn, sambal olek o feta ost. Sen ska jag till M&M o så andra äventyr.


XOOX



Christina Vidal - Take Me Away









Joa ~ Lippy ~ Julli


Slipknot - Psychosocial

I did my time and I want out
So effusive, fade
It doesn't cut, this soul is not so vibrant.




Dagens skol flickor som lärt sig allt om associationsrätten, men slemma saknas på bild, av den enkla anledningen att hon alltis missar efterferren. Men de är det ändring på nu...för det är då vi blir vildare än vildast ;)


Till Angie: Kom till skolan! Va snart 1 vecka sen jag såg min bella donna! Men de  elika bra att du tar en paus från mig för snart kommer jag vara med dig varje sekund :p tihiii

Status Quo - Proud Mary

Nu har jag svullat i mig den goda semlisen från Bageri Mazarin, som troligen det ända som är bra med orten Bro. För den är för ljuvligt jävla god, aldrig smakat en semla som dessa =) Mums!!!

Detta ska tränas bort ikväll med lite step, för att bränna alla kalorier funderar jag stark på att ta 2 lådor o ställa dom på varandra, så att lår o rump fläsket verkligen måste röra sig. Ska höra med S & J om de gilllar denna ide, hahaha! Vad en sockerkick får en o tänka sjukt.

Idag hade jag en jätte rolig bibblan plugg dag me wivvi, mary o slemma, gällande BN så var de lungt på den fronten, de kanske hade ätit semlor t frulle o då förstår man att de måste spendera ännu mer tid på bajstoan...än i vanliga fall så att säga.

Imorrn ska jag gå på klass 2's föreläsning då vi har "sportlov" fnys. Men ska bli kul o uppleva föreläsning me slemma wivii o marran igen, för det har jag då inte blivit bortskämd med på senare dagar. Och jag o Marran ska få åka brum brum bil t skolan =)



5 dagar!

Eskobar - Someone New

Förra veckan börja jag träna igen efter fluensan o all förkylning. I och med Power Dance passet fick jag träningsvärken, i och med gympas såg jag att konditionen var på topp. Yogan visa tydliga teckan på för mkt soddliggande med konditions stepen bekräfta det som gympas även gjorde. Faaan va najjs tänkte jag! Men idag var mina stora fasa, mina muskler. Så det blev skrivstång o jag o sis kom lite sent så mamma hade plockat fram allt åt oss, o jag hade fått de de STORA vikterna. Oj paniiik men jag körde på o fy tusan va bra det gick. Så jag tror att mina 3-4 veckors ledighet med massa godis, glass o sprit varit en bra topping. Sen step/styrka på det så nu e jag död, men glad. Död och Glad =)


Ska hoppa i mina sockisar som mormor gjort =) vit o guld.





6 dagar kvaaar....

Iggy Pop - I'm a Hardrocker

Finner ingen inledning som är värd detta inlägg som är tänkt att kort summera torsdagskvällen då vi anordnade -  Rockfest @ Gåsmyren. De va gaalet kul o vi börja showa loss redan innan vinet börja verka. Ojojoj!!! Vilken otrolig rockfest de blev o alla betedde sig verkligen som riktiga rockstars, med andra ord så dracks de vilt, dansades galet, det deckades, röktes, trachades, strulades mm i en galet skön mix. Heavy Fucking Metal!

När klockan var framåt gryningen var det mkt kul som hände o bilderna i huvet får mig o as garva, iaf de me Marran. Ser även framför mig hur östergaard o philippe sjunger för oss o vi dansar till deras skönsång, galna filmklipp som bevis. Det var tydligen svårt att slita sig från kaeoroken. " Tooooo all grils in the soffa ska me and phil sing a song. Giiiils love sexpack and they gillar inte ölkagge." Oj vilken enterteinments det bjöds på! Oh vad kul jag hade hela kvällen men med mitt extrema beteende så var de väl inte så konstigt, stora blåmärken o sår på bena, det ska dock inte avslöjas här men de bilder som tagits säger mer än 1 000 ord, något som gäller oss alla crazy bitches ;)  

Sen igår vid halv 3 träffades alla nyvakna brudar för fyllefrukost. Pizza o Cola, vi va riktiga svullon. Haha så kul o höra allt som hänt o har kommit på ännu mer nu efteråt. "Vem var den där Jimmy" Sen städa vi lokalen o de gick med en superfart.

Ikväll har jag varit med min Mli. Skräckis o massa godis o Zero, tjejmys =)



Good Charlotte - My Bloody Valentine

Den 14 feb o alla hjärtans dag har svept över svea rike som de kommersiella jippe de är. Nej jag har däremot baka en

kärleksfull kladdis me hallon o mörk choklad till min familj o jouline, tack lalla för din hjälp, den blev god o uppskatad. Efter att J o jag smakskat i oss bakverket o brännt en skiva hos moi drog vi hem till henne o gjorde tacos me gucca, mums! Och vet ni vad, sen fick jag J`s fina klänning från style by stars, en sån som rebban har som jag trånat efter, underbart fin =) so happy. Sen i mitt 2 glas vin och J`s margarita o san francisco så kom Sanna =) O hon hade me sig en pressent t oss, från mio,  o jag hade en till dom, som en liten uppskatning för de fina vännerna som de är. Nu är jag färdig fixad o kan övergå från salong till kanon (som vår höök lärare leffan skulle ha sagt). Om bara S och J kunade bli klara snaaaaaart, girls girls gils, som montley crue skulle ha sjungit till dem. Ge mig en drink nu ffs! Nu ska de ferras, som ett upload till rockfesten på torsdag, fy helvete säger jag bara =) Då får jag även en il nostro o ciggis vän, jag syftar på dig angie =) Nu ska sannas hår frisseras, jag fixar håruppsättningar, sanna sminkar o julle blandar drinkar, vi har hittar våra roller i vår relation som att vi vore gifte, tihii.

Allt som händer från o med nu kommer krympteras o preskriberas ;)

Puss & Kram





Eagles of Death Metal - I Want You Soo Hard (Boy's Bad News)

Det går runt en...ja vi får väl kalla det för en lek...som nu kommit att utamna mig. Reglerna är enkla:

" Jag vill att du ska skriva ner 4 st som du vill sätta eller bli sättad av-Den som bryter kedjan kommer att leva med klamydia resten av livet"


1. Dave Navarro, gitarrist och sångare i Jane's Addiction
2. Andreas "Dregen" Svensson, gitarrist och sångare i Backyardbabies
3. Carl Philip, prins
4. Christian Wilhelmsson, fotbollsspelare


 
Detta kan man kalla en karl!

 
Så jävla het o fullt påsättbar!


En prins o en ponny är alla flickors dröm o denna prins uppfyller alla kvinnors fantasi!


En svensk blond pudding!


1. http://www.litensnorre.blogg.se/ utmanar http://agni.blogg.se/
2. http://www.agni.blogg.se/ utmanar http://www.ivabell.blogg.se/.
3. Lina utmanar Jane
4.http://fairyjane.blogspot.com/ utmanar http://nursesusi.blogspot.com/ (SOM BRÖT KEDJAN!)
5. http://attifrus.blogg.se/utmanar angeelina.blogg.se
6. angeelina.blogg.se utmanar enredigtjej.blogg.se
7.enredigtjej.blogg.se utmanar http://annastjernqvist.blogg.se/
8. http://annastjernqvist.blogg.se/ utmanar http://malinmarialinneafredrixon.blogg.se/
9. http://malinmarialinneafredrixon.blogg.se/ utmanar http://joulinemariaekerstrand.blogg.se/


Idag har jag o Mammi varit i bby o handlar massa saker som jag behöver till min lgh, snart e de ju dags att flytta till västerås. Med pirr i magen börjar jag längta till min underbara stoooora 1a på stan =)

Kiss - God Gave Rock N` Roll

Marran - Kjolen jag fick av dig sitter som en smäck och framhävar killerlegsen, dock måste dom shapas igen. Men kjolen är bara "så jag" fjortis uttalat, tack så mkt hjärtat mitt =)

Anna - Min lista kommer upp imorrn, oh oj va sexiga heta män ni ska få skåda då. Blir alldelles till mig vid bara tanken o vill bara skrika till dessa män "ge mig ett redigt skott i råttan, NUU!!! "  haha, skämt o skidor man får nog inte vara så frispråkig i detta land.

Idag efter övningslektionen så gick jag lalli o belli hem till zeyneb som skulle bjuda på kurdisk aburgineröra, oh dra mig baklänges o kors i taket va gott de va, det kommer bli sommarens grej. Sen bjöd som på kurdisk efterrätt, te o kaffe o massa goda frön, nötter o frukt. Vilken underbar tjej hon är denna zeynoo, o bedårande ögonfransar, jag är INTE avis.

Nä nu e jag bara för trött på allt så lika bra o säga god natt nu så denna dag ersätts av en ny, sussilulll slumra in......




Btw, 1 vecka kvar t rockferren o nedrräkningen har börjat, the final countdown!

The Cure - Friday I'm in Love

Rond 1 i Civilrätt V.S Malin är härmed avklarad. Rond 2 inleds redan imorrn.

Jabadabadoo, nästa vecka kommer "hästen" tillbaka med sin sköna göteborgs dialekt, hahaha.

Imorrn e de skola, ska bli kul när man insolerat sig o läst i 2 dagar. Men mina tankar är på lördagen. då blire utgång på R med mina pinglor, de va evigheter sen juuuh!

Iron Maiden - Run To the Hills

Jag som typ aldrig ser på TV har funnit en ny serien, min nya serie är The Hills som jag bara måste följa, den och Andra Avenyn. Sen de dagar man kan plugga hemma, vilket inte e ofta, så måste jag bara se  Hem till Gården, Våra Bästa År och Melrose Place. De ända behöver TV:n till =)




Justin Bobby i The Hills, bara han gör de hela värt o se ;)








DragonForce - Through the Fire and the Flames

I torsdags bjöd söta Lalla på födelsedagsfika, jag o Marran traska hem t henne dir efter skoli, tänk er detta, en VARM matlåda (i skolan tar de typ 5 min för att allt ska bli varmt o vem orkar vänta så länge i ett äkligt rum) och sen att få göra detta till våra bästa år, detta var dagens I-lands lyxighet. Sen blev det Guitarr Hero tills Wivvan Anna o Rebban kom, vi kunde inte motstå läkerheterna som dukades fram så vi högg in innan Slemma hann komma, men hör o häpna, det fanns en bit kvar t henne.

Sen skulle jag o Marran hem, vi tacka för oss i god tid o börja vår promenad till tåget, vi förundades hur lokaliserade vi blivit i v-ås o kunde ta genvägar vi annars inte gjort. Men sen när vi kom på perrongen inser vi att tiden är knapp, tåget står på 2:an o vi måste agera snabbt, i ett drastiskt beslut springer vi över rälsen o offrar våra liv, men inte hann vi för det.

Som två fån står vi där o magarna börjar kurra för kl är långt efter middagsdag. Korv + Västerås station = Positivt resultat för luffarna. Vi kom genast ihåg varför vi bara ätit korv en gång innan.

Igår kväll var jag med världens bästa vänner <3

Och idag var det internationell ekonomi hela lördagen, men lärarn va grym o hade mycket nationalekonomi karäktär med inslag av humor o männsklighet, något som inte brukar vara vanligt för dessa mikro o makro snubbar.


XO




Ebba Grön - Ung och Kåt


Grattis till min Angie på din 24:e fördelsedag =)





Grrr vilken sexig mother fucker italiano bella


Min gåva, den riktiga presenten av tjejerna ges i anslutning till firandet ;)


Gjord av: littledessert.blogg.se



Till Lalla: Om åldersnojja eller annat gammel-tanke-trams infinner sig i dina tankebanor så säger jag bara...no worries...jag ska se till att du håller din ung vild o galen, men de kommer du klara med eller utan min hjälp i många år framöver ;) Rock on baby ♥


Dagen jag aldrig trodde skulle komma är här, dagen då jag klara mikrotentan, och jag gjorde det faktiskt på mitt första försök, sen att de va 1 år senare spelar ingen roll för de har inte varit till en fördel direkt. Är så fucking jävla glad så de inte finns, obeskrivligt. Grattis igen ang mikron till Angela oxå =) Nu kör vi igång med internationella ekonomin på lördaaaaa =)

Slagsmålsklubben - Övningsköra

Fortkörningsböter på 2 400 kr och härmed avstår all deltagande i nöjen och sånt som innebär en kredition för mitt konto. Debiterande ändamål välkomnas gladligen, men kommer endast o tänka på prostition som ett sätt att öka min inkomst.

Sen fick jag inte ens fylla i min tatuering som var mitt ärende, för där va Jens o Kakan, åkte förbi Sanna o sen hem o trösta mig med Melrose Place och hunken "Jake"





Fuck It!

Scars on the Broadway - They Say

Idag är det söndag men mer än så, de är 1. Min första feberfria dag sen tis 2. Feburari 3. 1 mån kvar nu...och på grund av hispigheter runt det har jag glömt att utföra nr 4. Hårtvättardag

Håret får tvättas imorrn, nu kommer de grymmaste tipset...för nej, de är ingen "blondinbella myt" att man ska tvätta håret 2 ggr i veckan ENDAST! o sen bara skölja med vatten mellan. Sön & Tor för min del och jag lovar att jag har ALDRIG skitigt/fettigt/smuttsig hår =)


OBS! Detta går inte om du har schampoo & balsam från typ ICA då de bara innehåller fejk enzymer för att de ska löddra mkt!


195 kr flaskan, Tahitian Noni

Den jag har e för lockig hår o flaskorna har räckt i 1 år o 3 mån.

RSS 2.0