Sol bad o drink i en pool på Madeira, here I come!!! :)

Vanka upp med en hängande huvudvärk o illamående smat en stukad fot, svullen arm, sne höft o något jag trar kan vara en halv lårkaka (varav uppkom pga av sannas spekulära troschock, HAHA)  Äh va faan...

Väskan är slarvig packad och nerkörd till mormor o morfar, finns tydligen strykjärn i studion, hallelujah! När vi va i Madeira sist blev morfar iväglurad till ett hotell för "visning". Det sluta med att de kom tillbaka o hade köpt andelar där o gått med i något medlemsskap för åtskiljiga tusenlappar. royalsavoyclub.com. Men de va inte fy skam för nu ska vi bo socitetslyx i en vecka :) Loveliiii

Palla mer, no no!


Till my babes ♥ Från moi

FUCK OF AND DIE!


 

Nu slipper jag o Mary flamsa runt i solans territorium på sommaruppehållet. Men snart är vi där igen.
Förhoppningsvis bruna o smala.
Bruna då då hon ska till Rim o jag till Mir.
Smala då vi har våran bantnings-allians som är hård o hänsynslös med ett smärtfullt straff.





Träffa BYB i onsdags, pirr i magen ~ klump i halsen
I'm in love


 

Införskaffa mig en ny outfit tills imorrn då Joulines 20-års fest är.
Party i en lantig miljö.
I will update u ;)


Nu ska jag grabba roséflarran o cykla till S.


Pussilipuss





20 FÖR FAN!

Ja må hon leva ja må hon leva... *snabbspolning*
Ett fyrfaldigt levae för Jouline, hon leve
Hipp hipp
HURA HURA HURA



Självklart ska man få äta anannaspaj på sig födelsedag, jag Sanna o Maria såg personligen till att den levererades till en förvånad o sovfärdig Julle kl 00:00:01 igår natt.
Men allt måste förtjänas...
Korken sköts iväg, skummet forsa och shotarna hälldes ner i halsen.

Bilder från detta spektakel kommer snarast!!!

Grattis baby o massa kärlek till dig :)


Statsbesök i hålan blåsta Bålsta

I veckan var den tvättäkta västeråsbruden Angela på ett Bålsta besök. Även BBY bruden Marry kom hit o denna gång var det inte i skolärenden. Vi spana in "city" käka en god lunch på Åbergs museumet, fika, gick på runtvandring i området mm. Marran åkte hem för o jobba, synd, för det va nu vinet korkades upp. Angela fick bevittna en familjemiddag a la Fredriksson innan vi åkte för att  vara med Sanna Jouline Marcus o Robin :)

080808 och OS har invigts. Jag spendera kvällen bakom en bardisk på ett bröllop. Vem va fullast när dörrarna slog igen? Raka rör eller vad fan hände? ;)


Hemkööört o liiingondricka

I´m back on track!

Det krävdes en hejdundrans kväll så man vakna upp i en främande säng, bakis med ett dunkande huvud o en redig potion ångestattak för att bli medveten om sina nyafunna sommarvanor. Jouline, vars säng jag vakna i så att så spännande var det inte med den saken (tillägnat Mary som alltid vill ha en utförlig rapport about the latest gossip), var på samma nivå. Någon springtur tills benen inte orkar bära oss blev det inte av men en promenad och en rakarns NYTTIG bakisfrukost. Men är det inte detta sommarn är till för, hinka 10 liter vin i månaden, unna sig något gott till vinet o bara njuta av att vara ute o mysa till på sommarkvällarna.

Idag har jag iaf lärt mig att portionera upp pastan rätt, det var på tiden o jag mötes av en chock när jag såg den korrekta mängden på min tallrik o allra helst i mattlådan som jag öst mat i under ett helt år. Men jag blev lika mätt för de. Inte konstigt att såväl mage lår o rumpa har gestaltat sig i samma form som en hög sönderkokta små äkel makaroner. Å andra sidan äter jag endast råris, matvete, fullkorns bulgur eller dinkelpasta, mumsiiii :)

Imorgon ska jag o Mary inta V-ås så om ni ser två bleka brudar med stort behov av en blondering, bärandes på töntiga ryggsäckar o fettet skumpandes av den hoppiga gångstilen så är det INTE vi...men...om ni ser två fitness med en ljuvligt lätt sol touch bärandes på högakademisk litteratur med ett leende på sina marbella glansiga läppar o en stolt hållning, då är det helt klart vi :) thats for true

Juste, känner mig pliktig att varna alla mina klassisar. Jag har nämligen hört att Västerås kommer att bli farligt i höst! *Host host*



PARTY HELA VECKAN

Hektiskt livslänge!

Idag invaderade jag BBY o Marrans place. Med andra ord har jag haft en toppen kul dag bortsett från Mikron. Vi gick ut strongt med övningarna, vid uppgift 5 slog det om som en snille blixt från ovan (ja de blixtrade o dundrade där uppe) att detta är ett Mission Impossible. Plan B fick träda i kraft. Vi sprang in o satte oss på balkongen där Mary la en redig make-up på mig o så målade vi våra tassar medans vi la up en ny strategi. Rätt bra för nu kan jag ta jobbet som bartender :)
Vi filosofera även fram svaret angående hunk bristen som råder i världen just nu. I korta drag är det helt enkel så att om vi åker till norr så åker de till syd, när vi går av tåget så går de på, om vi tar fel till vänster tar de fel till höger och om vi ska ha en vit helg har dem en svart helg. En motsats epedimi råder och därav så stöts vi aldrig på.

Dödstrött, inte så konstigt när man kommer hem mitt i nätterna. Igår va jag i Örebro o kolla på ett litet torp o sen blev de mat o fika hos en bekant, mysig sommarkänsla :)

Har fortfarade en liten skada i munnen av getingen. Svar JA - Jag har lyckats dricka en geting som sen surra runt i käften i en svindlande hastighet o stack mig 3 gånger innan jag spottandes o fräsandes fick ut den lilla jäkeln. Shit happens när man lever sig in i den mikroekonomiska världen.

I veckan har jag även ätit middag o intagit vin med Mli o Nanna. Alltså en liten re-union av "Power Puff Pinglorna" Det var på tiden då vi hade lika kul som förr. Skrattattak AB :)

Skönt att man är förnuftigare o mer resonabel i den bemärkelsen att gamal vänskap kan bli ny vänskap.

Nu ska jag rota fram nått nyttigt till kvällen då jag svulla loss på tok för hårt förra helgen när vi va på lång kryssning med lyxig mat, gott vin o smarriga drinkar för att inte ens tala om de svalkande glassarna i solens hetta o de mega stora tax-free godispåsarna. Men hallå, njutelse måste få existera ;)


Stay Metal!

RSS 2.0