U

Da tenta is gjord och den va inte värd all sömnbrist, magknipor och migränattaker som man hantskas med under den senaste veckan.

Dagens tanke: Tillägnas Quiet Riot sångaren som avled igår. Hoppas du kommer till Metal-himmelen =)

Nu är det time for some BodyPump, Sverige Starkaste Kvinna 2008? Nja inget för mig!




image2

Dan före tentadan

Hej folket i Kungariket Sverige!

Står i biiblan i skolan och håller på att slämas ihjäl, jag har nämligen myspysbyxor. Man kan ju fråga sig om jag är rätt person för att ägna mig åt akademiska studier. Men detta är en viktig dag och då ska man vara bekväm, men gör jag nått? SVAR: NEJ! Jag o Marran facebookar istället för att lära oss allt om mikro & makro.
Jag har gett upp!

Dagens höjdpunkt = Bonde söker fru = Jag sitter och as garvar i ena sekunden och skäms i andra! Vad ska Lena hitta på i detta avsnitt eller snarare INTE hitta på, Lena = Tristess på hög nivå.

Puss o Kram SKUMBANAN

MmlF

Debut som bloggare!

Tydligen SKA man blogga, en ny gyllende oskriven regel. Så det är bara att haka på trenden, bli nya Sarah Jessica Parken mer smarta ideställningar eller fotbollsfrun Malin som slog igenom med dunder o brak med sin öppna och humoristiska blogg.

Fast just nu måste jag prioritera tenta-plugg, vore ju skamligt att få U som i underkänt...igen!
Skippa t o m en som skulle ha blivit rolig kväll på rilles me jouline för att vara pigg o gla kexchocklad idag. Tänk om Ask o Gudmundur fick reda på det =) haha.

Fick en chock i fredags, var på väg till jobbet och träffade roliga magnus, som sa att mli fundera på att börja plugga till civilekonom, om jag blev chockad, men den tjejen ger mig hjärtattak all the time, haha. Så ett tips till dig min sköna: Fullfölj den tanken och gör det i Västerås =)

Puss o Kram vi syns i Vååååås

MmlF

RSS 2.0