En glasbit i maten

I tisdags indroducerades vi för en ny högskolekurs, makroekonomisk teori och politik. Bara namnet låter hur kul som helst och än så länge har jag inte sett någon annan antydan än att detta kommer bli en kurs helt i min smak. Jag gillar a mer än i vilket lett till en rivstart, pluggat makro före, efter, under, ovan, bervid, framför och bakom föreläsnings tiderna då vi fått tid och räkna med nationalräkneskaperna, I like this =)

Igår hängde jag me Sanna Joulie o så va Marcus me på ett hörn =) Sanna o Marcus ska till Thai på fredag och Jouline o Kakan har fått en lägenhet. Så det bokstavligen strålade om dessa underbara homo sapiens sapiens.

Detta gav mig en ordentlig tankeställare angående mitt liv. Har fortfarande inte hittat de svar jag EFTERLYSER. Har du några tips om "Malins liv här o nu" ring till efterlyst på telefonnr. 08-702 00 90 (inbilla er att det är Hasse Aros läskiga men allvarsamma röst som läser upp detta ikvällens program av Efterlyst)

Snart kommer min favorit granne, barndomskompis, klasskompis, gymnasie/student-kamrat, halkbanekompanjon, partypingla o.s.v i allt vi hunnit uppleva tillsammans från 6-års ålder o fram till nu, blivande träningsvänninor i en hård kamp, hit så ska vi åka o köra STENHÅRT på skrivstångs-passet =)

image49

Fluff & Mli på bal

Hjärndöd musik för en Hjärndöd generation

~ ingen mikroekonomisk analys tenta
~ inge skaka rumpa i v-ås (lr på R för den delen)
~ inget som får mig att bli frisk, provat strepsil, bafucin, örtté i omänskliga mängder, sömn, bastu, bubbel-bad, you name it.
~ INGEN TRÄNING! cry me a river.

kvällen ska spenderas med gotteskålen (vindruvor o mörkchoklad), ett glas vin och undehållningen blir eskobar =)


image48


Dagens rockgrupp: Lillasyster ( 3 i topplåtar: Hårdrock, Berätta för Lina, Nu har jag fått nog av dig + bonuslåten Umberella)

                ♥ ♥                                     ♥ ♥                                ♥ ♥

välkomnar tentaångesten som en del i min vardag

fortfarande röstlös, vilket mamma tycker är skönt. var sängliggandes igår ända till halv 5 då jullebulle ringde. okej, va på massage på morgonen så nån timme var jag vaken då. hur ska man kunna plugga när man inte ens orkar stå på benen? skyllet allt på baciluskerna. har iaf lyckats plugga 7+5+0+8 timmar denna vecka vilket jag är stolt över och hoppas nu innerligt att det ska räcka för ett ynka G iaf, men jag VILL HA VG =)

va i kista igår kväll me jouline sanna kakan marcus, var på jakt efter gummistövlar, regnjackor o mysdress till sommarens äventyr. ber dock om ursäkt för mitt tafatta engagemang men jag skyller ALLT på bacillerna!

morgondagen kommer att bestå av tenta i gryningen, hem o racer-plugga mikro, kan man ta in 120 förlorade pluggtimmar på en eftermiddag, det återstår o se. sen ska jag färga S:as hår så de lär ju bli en mys-kväll för att sedan gå upp i grynningen igen.

nej, total skärpning, mitt nya motto:  ROCK `N ROLL HIGH SCHOOL!

Professionell marknadsföring & amatöranalytisk mikroekonomi

Idag gick startskottet för ännu en vecka med tuffa studier inför ännu en omtenta, fast det är första gången jag skriver den. Äger rum på fredag. Sen på lördag är det oxå tenta, fast i MIKRO. Funtar på att tälta utanför tentasalen. Hårda bud på den akademiska instutionen.  "men om 4 år" min dagliga fras =)

Vakna upp med en kniv-i-halsen-känsla, varav av kniven cuttat bort min röst. Så går det efter en natts festande med wiveca o en hel eftermidda med jobb, vilket även resumerade min fartfyllda och trevliga helg =)

Idag blev jag jätte glad för jouline skickade ett väldigt uppiggande mess, var över en vecka sen vi sågs =(
hoppas sanna hänger med på veckans äventyr oxå, happy smile!

12 sidor kvar...


Trash V.S Trashilisious

Idag känns allt bara trashigt och oglamouröst.

En självdestruktiv och självgod lärare. Att det sedan handlar om mikro som är enbart ett ämne för smartis-männen med brillor på KTH gör det inte bättre. Sen visade det sig att det även finns några såna killar i klassen. Ask vrålar ut "Rast,vila"  (standardfrasen) och de bakom starat sin dialog som kort o gott går ut på att de inte behöver anteckna då de kan allt, ja de kan lika gärna gå hem. Jag sjönk ner, fylldes av frustation. TRASH! 

Kyla är lika med utrotning, är ful o fet. Vill kunna ha tygdojorna, leggings,, tunika, skinnjacka och sen bara en sjal. Men två frusna tjejer som var på en promenad till mdh:s högkvarter konstaterade att det är åtminstonde 2 månader + 1 opålitlig måndag kvar till detta kan slå in. TRASH!

 Du e för fin för det trash du gillar, sjunger våran Magnus Uggla i sin senaste hits, and that´s true.TRASH!
(Tur att marriz publicerade månadens i särklass bästa bild på sin blogg igår, den till synes Snygg-Lars som tydligen till och med var Sex and the City pojkvänns materialet. Grrrr.

Kan fort. i all oändlighet.....

BOTMEDEL: Glamour faktorn måste koka, Runk-Bålsta ska trashas och imorn bär det av till V-ås där glamour-turnén Melodifestivalen befinner sig. Det bli förferre hos Wiveca och sen utgång. det blir ROCK N' ROLL och TRASHILISIOUS =)

Knåda bulldegen i 50 min

I går morse var det tidig uppstigning trots en plugga-hemma-dag, måste ju för fan ha en bil att tillgå och därför bär det av till Bro varje måndagsmorgon. Kolla på avsnitt 3 Andra Avenyn sen rulla jag till skivstångspasset där jag blundade säkert  3/4 av passet pga sömnighetens onda makter.

På eftermiddagen hämta jag sis vid BcJF och rulla till Upplands Väsby.  HON KAN VARKEN LÄSA KARTA ELLER VÄGBESKRIVNING! tur att jag äger hennes del av sunt förnuft oxå så det löste sig. Väl framme så skulle vi slå oss ner och vänta, i ett helt tomt vänterum, vi valde ut 2 fåtöljer och masa oss ner i dem, men blev ombedda att flytta på oss till två andra, mkt mysko, den var ju tomt,men vi flyttade på oss helt chockerade. Sen såg jag den TJOCKASTE SNUBBEN jag någonsin sett (bortsett från på TV) Kännde mig hela 6 kg lättare =)
Ändå orolig för den stackars massör som skulle få vidröra mina massiva fettodelar, som tur var hade hon grymt mkt mer plums på kroppen, detta faktum plus den underbara massagen gjorde att jag nu kännde mig nu hela 4 kg lättare =)

Ikea och sen rally hem till dagens andra träningpass, Aerobics, is da shit. Båda träningspassen fick mig nu på kvällskvisten att känna mig hela 2 kg lättare.

Sammanfattning: Under måndagen gick jag ner 12 kg, jag vrålar oh yeah o segerdansar =)



Tisdag morgon, sovit länge men små avbrott under natten som en vin-drickande Marriz, haha, så var jag sömningare än sömnigast, detta botades med SOILWORK dunk! Nu ska jag se på avsnitt 4 Andra Avenyn sen sova efter dagens mikroekonomiska analys. Dagens lärdom: Kollektiva varor ska EJ produceras (finansieras) mha skatter, då når vi defenetivt inte SEE.

Vetenskapligt bevisat: 3:e gången gilt.

Klockan är 06:22, lördagsmorgon och mobilarlarmet utsöndrar toner från en av metallicas bästa rockballader. Jag vaknar efter att endast sovit i 2-3 timmar denna natt. Men det är bara upp och hoppa för då jävlar skulle det skrivas tenta, IGEN!

Är 15 min för tidig till tåget, håller på att frysa ihjäl meddans jag står på parrongen och är helt snurrig av allt jag ska kunna, marginalnytta, resursallokering, bnp, philipskurvor, perfekt konkurrens, vinstmaximerande monopol, peneteringsprissättning, relationmarknadsföring, expansiv penningpolitik, kassaflödesanalys, kvs, likviditeter, YOU NAME IT! Vilket i sin tur innebar att hela tågresan gick ut på att försöka att inte pinka ner brallorna eller spy ner tjöjan pga av nervositeten som nu nått sitt klimax.

I V-ås släppte det snabbt, skullle möta mariiiia på "stan", (observers"-tecknet) vid stadshuset ser jag ett svart spöke yra omkring i det ödebelaggda västerås. Hon fick syn på mig och sprang emot mig, såg så att det var en kvinna med slöja och hela packetet, hon började gesikulera och prata med mig på ett främmande språk, helt plötsligt öppna hon väskan och börja rota runt, jag blev livrädd och fick för mig att hon skulle ta fram värsta packadollen och skjuta mig, hon fick tad på det hon sökte och drog sakta fram det, en digitalkamera, sen fick jag leka fotograf och springa runt vattenblänket, det var tydligen oerhört viktigt att vattensprutarn kom med på bild. Min fråga, vem var hon, vad gjorde hon ute så tidigt på morgonen, och varför i hela friden ville hon ha kort på sig brevid en liten bassäng och några vattenstrålar?

Stunden var inne, klockan slog 9:00 och salen tystades ner av " - Lägg undan all otillåtligt material, nu får ni börja"
Har bara en sak och säga nu: FULLPOTT! Äntligen har jag klarat min första tenta och jag gjorde det med stil och klass.

Nu ska det firas, mormor morfar mamma o nikke hade åkt in för att shoppa, jag fick 2 tröjor 2 strumpor och sen även 3 friis company halsband men dom var till självkostnadspris.

Toktant nr 2 dyker upp i väntan på hemfärd, den ack så välkända har-du-någon-krona-tanten som brukar hänga på stationen och vid swedbanks atomatuttag på "stan". (observera " tecknet ännu en gång)

Uttmattad men detta nåste firas, vinflarrorna korkades upp, tacos stog på menyn och musiken dånade i från pappas lilla lägenhet då jag sanna o jouline rockade loss totally =) tack tjejer <3

Idag, torr i käften, ubertrött efter all förlorad sömn. Men ett jobb måste skötas så jag åkte iväg och plaskade loss med alla knattar =) 330 kr plus i kassan, wow! (ett riktigt entusiastiskt wow, inte ironiskt)

Middagstips: Hemlagade Langos, mumsfilibabba, ett riktigt halleluhlija moment. Men fettet dröpte om detta så det kommer ta låångt tid tills nästa gång.

Till alla damer, jag bjuder på lite ögon godis:

image47
Sommar -07 och 3 galna brudar ;)


Firre i min mage

jädrans vad jag har ätit fisk denna vecka, varenda dag hittills. men är jag den som klagar över lite massintag av firrefisk, nej nej =)

något jag även har i min mage just nu är fjärilar, grymt äkel nervös inför omomtentan på lördag, detta har lett till många timmar med klas eklund i mina händer och en förfärlig magsmärta som får mig att vilja ta en kniv o skära ut hela maginnehållet. brutalt, jo tack, så är det @ mdh.

sen tror jag även att jag fått loppor i knät, knäskålen vill inte ligga på plats så det känns nu som att benknotorna ligger och balanserar på varandra. men det är ju förstås inga loppor, det är min gamla knä skada som kommit tillbaka igen på besök, kanske dennas vecka av flitigt tränande varje dag och desutom dubbel-pass i måndas uppfattades som ett inbjudningskort av dumma knä-trollet.

appropå troll så var jag o skörby-trollet sanna på banken idag, och inte bara en gång utan FYRA! ska nog aldrig mer gå in där igen, iaf inte på ett bra långt tag, haha.

näe även denna kväll har jag en het dejt med klabbe. mer detaljer om detta möte kommer senare, HAHAHA!


Bättre energikick än självaste RedBull

Igår kväll, lördag, var det bastu-kväll. Det gäller att uynyttja hushållets resurser så maria jouline och sanna hoppa på bussen och kom hem till mig =) men det tog tid innan de små jäntorna dök upp.

Sen blev de bastu och grönsaksdipp i 140 km/h med stop för inpackningara o rubbet.  

              

    
  ~          ~          ~          ~          ~          ~                   


Idag har jag börjat mitt nya jobb, tur att det är med Anna =) Plask & Lek. Ett jobb som är som gjort för mig!

En freedaa helt i sin ordning

Vad är det för något speciellt med denna fredag kan många fråga sig. Jag har svaret:

För det första - Det är bokat och klart. beach -08 @ Alanya
För det andra - Det är röstat och klart, 106 Tidernas bästa Rockklassiker @ 106,7

För det tredje så är fredagar i sig självt bra, en i mängden, morgonen inleddes med miiikro,  från v-ås gittade jag och marriz till bby där vi chaaaka 2 hyllor 2 blommor och 1 kruka. Marran va glá som ett barn i en godis affär för att få åka lite bil, tihii.

I onsdags så fika jag me den sexiga spanjorskan karajna, har du oxå fått abstinens besvär och ett otroligt sug efter de där praktfulla ciabattana vi åt? Jag lider i dess frånvaro men har ett bot, tänker FAT CAMP!

Rock On!

MmlF


RSS 2.0