In the Book of Heavy Metal

Sitter i skoli o tog första bästa chans till o bloggi, för vi är busy to become business woman`s.

Helgen kan beskrivas kort med dessa ord: Tajt Monki kjol, Italiensk tilltugg i frossan innan italienska buffèn på Pluto, cosmo+champagne, shot shot shot! Nu är det upp till er fanatsi att göra en fullständig trolig händelseförlopp.

PM PM PM! Allt handlar om PM. Men det går framåt mer än bakåt och inga bakslag som att dokumentet försvinner eller att datorn krachar har hänt, ÄN. 8 tim på akademin, 10 tim hemmifrån, dagligen. Det ända fritid som finns går oavkortat till träning, förutom i ond då det blev SATC filmtittning me Joa o Bulli. Måste iaf säga att modebranchen är ett facinerade incitament men massa dymanik.

Eftersom mitt liv spenderad på mdh så möter jag på ett mångfald av mongosar, fraglar, muppar och invalider, det är sanningen och den ska inte blundas för o nu vill även nån moderatjävel att vi ska betala för att integrerad med dessa pöblar, no no no, förnedring på hög nivå i det mångkulturerade landet som inte förstår hur man gör får att öka valutaflödet på effektivare sätt.

Det sista ordet tillägnas Mr. Philip Kotler som vi var o lyssna på i fradags, ja jag vet att de va 7 dagar sen, på SU, grymt intressant och allt detta. Kul o få träffa min stumpa och även AlleBalle som jag verkligen inte stöter på dagligen längre. Blev en underbar lunch på söder med en redig tallrik med mat o viiiin. Det är såna dagar som förgyller och gör det värd att kämpa på dagar som denna när det nu är fredag igen, en fredag som inte tillåts komma till sin rätt.


XO XO

Noll respekt leder till trotsigheter


Imse vimse ruffs lärarn inledde dagens föreläsning med att påpeka att han hade haft halsfluss samt suttit på akuten hela natten me en av ALLA barn så vi skulle ENDAST ha korta indivuduella samtal sen en miniföreläsning. Efter 2,5 tim var det ca 8 pers kvar, några hade redan gått hem, och någon föreläsning blev det inte av alls. Jag o Angie lacka ur, blir trotsiga, störde han o the computer geeks o tala om att vi tänkte minsann inte vara kvar längre. Gick till bibblan och skicka ett trevlig mail med hotfulla inslag. Märkliga beteenden uppstog under em, Herr Wannabe Märkvärdig delgav sin syn på situationen o klassen blev t småbarn som trängdes. Studietiden på MDH som numera är mitt första alternativa synonymord för HATOBJEKT!  Men iaf, trevligt hade vi när vi vänta och magen fick sig ett träningspass i form av skrattattak då det talades om smygheta M (ucsh blää) Bellan som stusar erotisk massageolja i huvet på folk o Angies maktimperium med henne som diktator o en slav. Belli fota lite oxå...














Rebban, Madde, Zeyneb, Anna, Bellan o Jag - Men vart tog en lilla trotsiga Angie vägen? Hon skymtas i af i bakgrunden.



ya livsfilosofi, uppstigning kl 6 VARJE morgon för 40 min Yoga + minst, med betoning på minst, 6 pass i veckan vilket inte är något problem de iaf. Se när detta bryts.

Marsch pannkaka i säng för läsning och skönhetssömn.

Imorgon ska jag åka tågfittan me Märy Darling =)

Djävulen bär Prada.

Utseendeidelat präglar oss alla och size zero är något vi vill vara. Det behöver inte ha något och göra med att man är utseendefixerad utan det kan mer handla om självförverkligande. Annars tar man sig inte till gymmet en söndagsmorgon, 1 tim yoga + 1 tim styrka för att sedan åka hem och äta en nyttig frulle isf familjens kaloribombs rester från lördagskvällen framför TV:n, där man deltog utan att anstränga käkmusklerna genom tuggrepetioner.

Mitt i träningen kom den första snön i Bålsta och flingorna blev bara större och större, tills slut hemma vid familjefrullen sa sis att de va stora som harveflan, allt accosiseras till gottegrejer. Kan tänka mig att dialogen i alla bålstas fruktostbord annars utspelade sig i att kvinnan beordrade mannen att sätte på vinterdäcken, varvid mannen bara skulle dricka upp kaffet, läst DN och ALLA dess hundra bilagor, rätta gårdagens V75 och kolla övriga spotresultat på text TV men som redan lästs i tidningen samt andra tidskrävande aktiviteter för att slippa gå ut, men nej inte slipper man, det bara förskjuts framåt. I denna familj var det dock ingen snack om saken, våran man i huset "Byggare Bob" och min annars latmask till lillebror visste vad kan skulle göra denna dag.

Just äten söndagsmiddag, Zoegan bryggs och dess arom förgyller hela huset och helgens plugg ligger i en hög på soffan, bara och bege mig dit.

Dunderbakis nationalekonomi lördagen

Hola Amigos!

En dunderkväll som idag är en dundernedgång och jag är totally fucked. Jag bröt mot mina principer och smet iväg hem från internationell ekonomi föreläsningen mitt i hans babbel om valutamarknaden, hellre de än att börja snarka alternativt fulla golvet med en underbar invertes gegga.

Igår åt vi Angies antipasto som konstigt nog inte innehåller pasta även fast det nämns i namnet och italienskt. Fett gott var det iaf, vilka delikatesser, så när min tallrik var uppäten högg jag in på Johannas, tihiii vad pinsamt gluffsig man kan vara. Lalli lärde mig även göra en putanesca, en väldigt högkvalificerad maträtt och förföriskt god. Tack för ALLT min italienska pudding!!! =)

Natten va kul och det där med att komma hem till 1 och att bara dricka en flarra vin försvann lika fort som boxen öppnades. Går inte statsfolket ut på fredagar? Bara de reducerade hunkantalet ännu mer till en ännu blygsammare siffra.

Nu ska runkliket ta sig till soffan igen. Ikväll är det Madagaskar o SvenssonSvensson som gäller =)



Plannering och organisering i fattemanstider

Springer runt som en yr höna. Brukar alltid ta tid o få med sig allt för en skoldag o nu desutom för en partykväll, men inte nog med detta, utan även för lördagsföreläsningen i internationell ekonomi vars mitt block har fårr fötter o sprungit iväg.
Samtidigt tickar klockan o paniken ökar för att komma i säng o då går allt bara fel, hela seninariet bildar ett kretslopp där ingen är vinnare. Ett ex.  Panik på tåget då jag glömde bort mina viktiga accessoar inköp, tack att Anna min räddande ängel kunnde springa mina ärenden.

Snabbfikan hos mormor o morfar blev 2 timmar lång, att gamlingar alltid ska vara så. Ta en kaka malin. Nej tack jag äter inte sånt (för 1000:e gången tänkte jag för mig sjäv). Men en pepparkaka blir man bara snäll av. Nej tack det är bra. Nej jag menar ju inte att man ska hetsäta men en liten godbit då och då. Samtalet dör ut o fortgår i bekanta som dött, bostadsmarknaden och studieresultat. Allmänt babbel för att få oss o stanna kvar så länge som möjligt. Till slut efter att ha stårr med ytterkläder på i 20 min i deras hall tar vi oss ut o springer mot Toyotan som står snäll o väntar. Så söta, Ja lilla mormor, det finns då ursäkter till att ta något gott varje dag isåna fall och därför avstår jag helt o hållet från sånt.

Hela lektionen tänkte jag på Sanna som körde upp, satt o kolla på klockan på mobilen konstant från 13:15 o framåt. Sen kom messet. Grattis älsklings Joa!! Brum brum tut tut. När blir det en raggar runda? ;)

Något jag iaf har under kontroll är ekonomin, det har krävts drastiska åtgärder. Kontot tömdes på alla kontanter som sedan kategoriserades o märktes med post-it lappar innan de hamna i plånboken. Joulina flabba åt mig o alla tjejer i skolan idag. Men brudar, det funkar! Nu vet jag exakt att en 100-lapp ska disponeras på vin + legging and so on...
I och för sig så är väl inte ekonomin under kontroll om man tvingas till denna självdestruktiva handligen!

Imorrn blir det party, den ådran i mig har vebrilt försökt göra sig hörd o nu ska den äntligen få pumpa partyaderalin. Det blir tillfixnings hos underbara Lalla. Sen lite italiensk god mat hos Anna med mina rara partypinglor. Efter det ska vi fara till Angies kompis där det nalkas tjejparty ;) ohlala säger jag bara, tihiii. Sen ska hela fnitterligan på ett tiotal brudar till Blue Moon Baaaaaaar. Skumpa Skumpa hela daaaaaan!!

Läste bloggar jag glömt bort, oh shit de visade sig att de är ännu värrre nu. Vilka tror de att dom är, oh heaven on earth! Men hur som helst har det iaf inte gjort v-ås farligt även fast det tydligen är deras nya grej. Men de beffiner sig på helt fel places, men de är det för mongo för att sjäva inse. Undra hur många som är så i detta land!? Oliviiiia, du vet exakt vad jag snackar om, mohaha!

Två söta tjejer skriver tentor imorrn, på två olika orter. Önskar er all lycka och nu kommer lykosparken! Misstro inte myter.



Sussilull slumra in.....

ZzzzZZZZZzzzzzzz

Upp o ner, ner och upp, grisen gall en...

Svar nej. Mitt liv kretsar inte runt bloggen o därav så skapas det inte flertal inlägg per dag.

Men för att återkoppla lite så var helgen hos farmor underbar. Lite kul är att Strömsund var med i en av fallbeskriviningarna som vi skulle ha idag på Workshopen som blev inställd, kan detta bero på ungaskaran?
Allt detta köpte jag på DollarStore för endast 111 kr!!! (plus en CocaCola Zero, Läkerol Passion, Läkerol Blåbär)


Det enda kul som hänt sen dess va valvakan men de kan ni läsa om i tjejernas bloggar istället för att jag ska sitta här o repeta. Men måste bara säga att jag lärde mig o sticka. Nu vet jag att alla som känner mig sitter bakåtryggade med en mun som en fisk pga av förvåning o tänkter att nu måste hon ljuga, har hon så lite o skriva om så hon måste dra en sån dålig vals. Men kära ni, det är sant o det ska bli en vrål snygg o chic halsduk (till vintern -09)


I skolan så rullar akademin världen på i vanlig ordning. Vi omges av muppar, mongos o invalider. MDH kommer garanterat snart få stämpel som högskolan för efterblivna, pray to lord att jag hinner därifrån o få ett jobb först. Det verar även till synes som att det bedrivs förskoleverksamhet prallellt med studierna, det finns människor till allt, men helt ärligt, hur kan vissa tro att det kan hävda sig hur som helst, ni är inga stutusmänniskor so fuck off.
Vi är inne på vårt sista PM på hela 10 hp, mastigt värre. Jag Angie Rebbiz o Madde ska iaf skriva om, om det godkänns av herren med frilla som fastnar i kopiatorn) modeindustrin med inriktning på internethandeln ur ett ledarskapstrategiskt pespektiv. Hela arbetet ska handla om branchutveckling och all fokus är på entreprenörskap och innovation. Oh my fucking god! Alla som känner mig vet jag sitter med tanken "där hade den flickan tur". Efter bedrivandet av UF-företag i gymnasiet så älskar jag detta, vårt företag präglades även just av innovation o entreprenöskap.

6 pass endast förra veckan. Skärpning. Svettas värre än en 40-årig gubbe som befinner sig i det livsstadiet där ölmagen är som störst, kondisen som sämst och kroppens fysik som svagast. Men när en flodhäst stuttsar runt o tar bamse hantlar så blir resultatet färefter. Men det är så det ska vara, det ska förbrännas, byggas och framför allt svettas när det tränas! Skapade en alldeles egen återhämtningsdrink idag med mild osockrad toghurt, blåbär, skogsbär, banan, fiberpulver (ökar förbränning), fiber havregryn o pytte me fruktsocker. Ultimat!

Fick träffa mina underbara varelser S&J ihelgen! Blir allt för sällan. Love U girls! Appropå helgen så inföll sig även årets mest överskattade dag, jag firade det inte då jag inte ansåg mig ha en sån att fira, ni som vet ni vet vad jag babblar om. Tänk om jag kunde förflytta personer, då skulle DU hamna i en liten röd stuga i Jokkasgärvi.


Nu nalkas skönhetssömn men om ni har tur så kommer mer snart o då lovar jag inte inte personifirera allt som händer till mig så mycket, lever ett ointressant liv som saknar influenser av män, sprit o rock n roll. Men snart ska jag släppa in vildarockylisa inom mig, hon är på recover  ;)


RSS 2.0