Flo Rida - Right Round

nu e den juridiska avrättningen över, business law - släng dig i väggen!!!


sova o sen make over, för ikväll blir det en riktig RKP kväll (röka, kröka, pöka)  


partyhelgen

§§§

Idag efter skolan möte jag o sis upp min morbror o therese, de hade bil ärenden i v-ås o ville passa på och komma på fika. De blev cuffy o kladdis me hallon o chocklad, mums. Trots att det är grenen på trädet man skulle vilja kapa ibland så va de trevligt, Sen har sis förhört mig på lagboken tills thomas kom, nu e de på väg för o handla mat. Trevligt med middagsbesök o gratis desumton, ja tack! Sne ska thomas fixa min data o ladda över massa massa filmer, wiiie =)

Igår kom två bussar t mdh o ut från kåren vällde det intenationella elever. Undra om det varit på värvningsbesök lr om de ska på "klassresa" jag o angie blev iaf förskräkta när det börjades kaklas på olika brytningsformer av engelska, indiska e värst. Men skolan slagord verkar vara " länge levde mångfalden" o vi får tydligen leva med den. Tyvärr för alla BI, BN o BA förökar sig snabbare än kaniner o är ett irromoment med deras bajs o digistivikex.

Fy satan i gatan var pirrig jag börjar bli...illamåendet har ersätt den konstanta migränen, pest eller kolera, snar har jag väl både och, men imorrn efter tenti kommer de vi längtat efter hela veckan ;) Sussa och sen girls night out!!!





§§

8:40 började dagens arbetsdag, tenta plugg fram till lunch o sen kurstart för Statistiken på eftermiddagen. Förstår att de låter helt sjuukt att vi börjar en kurs innan vi tenterat den vi läser nu, men allt kan hända på MDH.

Upprop av 200 pers cirkus, när vi var inne på bokstaven H hade jag tröttnat för lääänge sen. Det ända rofyllda var uttalen av alla underliga namn, det franska som blev tyskt och hur kul vissa svarar på ordet JA. Ja det var en händelserik resa från A-Ö o det twittrades för fullt meddans, jag deltog dock som passiv twittrare, alltså så läste jga bara va de andra skrev.

Jag hälsar Acke (INTE) välkommen tillbaka som ett stort orosfält i mitt liv!!!!!

Skulle hämta ut mina gardiner idag efter skolan, skulle bara slänga in lagboken o matlåderna men i min ilande fart på vägen in så bokstavligen ramlade jag över en hööööög med brev, all min eftersända post hade kommit och det var kuvär och i kuveret låg ett till och ett till o ett till, har fort inte tagit mig igenom allt. Jag som trodde posten hade glömt mig. Till mit lättnad så hade jag ingen räkning, puuuh i dessa tider när man har -38,76 kr på kontot.

Nä nu ska det lägas laxfitta med sweet&sour sås o chasewnötter på o så sallad o limesås till, mumsiii. Sen ska jag susa för e sååå trött, inte konstigt när man drar ut på kåren o ferrar loss hela lördagsnatten o häller i sig vin i samma mängd som en vilsen man i saharahöken skulle ha gjort om han fått tillgång till vatten. Men kuuul va det o väl värt ;)


§

Enligt Lallas högst matematiska uträkningsformel, det så kallade plustecknet/addition, så har vi från o med tisdags pluggat 27 tim (exkl. raster/pauser och 1½ dagas undervisning) helt gaalet bra o det har varit full fokus och inget tjatter o kackel under dessa rena pluggtimmar. Bara att vi idag, en lördag, satt från 9:30-17:00 o igår höll vi på ända till 19:30 visar på att vi tagit de akademiska studierna till en höre nivå ;)


Men utifrån det har det nog gått åt ett x antal cuffyförpackningar, niko, mörkis och igår blev det även vin som lite after work. 
That´s how it´s works när man tentarpluggar.


Nu ska jag hinna med en power napp innan bion så jag inte somnar o börjar snarka så hela salongen dånar o skakar!


XOXOXO

Cradle of Filth - English Fire

På spontanitetens väg hamna jag hemma hos lallas päron denna kväll. Hennes underbara mamma hade ljusparty, oh yeah säger jag bara hur lyckling som helst. Har fortfarande inte ens varvat ner o det har gått 2 tim sen jag kom hem. Min uppståndelse bygger sig i att det bjöds på hur gott bröd som helst, och pålägg som man verkligen kan kalla pålägg, mums mums mums! Redan här var jag överlycklig, hade köpt billiga ljus från erbjudande katalogen o fått föda o cuffy. Och vad händer då om inte att jag vinner lotteriet o får en påse med ihopplock av ljus o en tvål. Dra mig baklänges o kors i taket som jag brukar säga. Det är alltid lika kul o höra på damer som pratar, ikväll har det stay friends som var det hetaste samtalsämnet och tanternas engagemang o häpnan för stay fiends var direkt motsvarighet till ungdomarnas facebook.

Sen fick min kära "Black Beauty" luft i däcken vilket var högst aktuellt o brådskande. Sånt måste alltid göras när övervintringen är klar. Nu kommer mina cykelturen säker gå dubbelt så fort, så lite luft var det kvar.

I tisdags gick starskottet för tenta-plugg-marathon som hålls ca 9:30-18:00 varje dag fram till 27:e, undantag på sön för jobb. Men detta är inget jag klagar över, tvärtom är det faktiskt kul o jag har inget emot det. Nu undrar nog alla vad jag har för sinnessjukdom/psyko syndrom, men nej någon allvarligare diagnos har inte utfästs.

På lördag har jag bio dejt med W,A & I, wiieee det är moroten just nu!




Fuck of and Die

Pallar inte mer nu. Fuck it! Och så har min dator gått sönder, får ta den i min cykelkorg o lämna in på lagning imorrn när jag åker hem igen! När kommer turen o allt egentligen! snart emigrerar jag t en ö i karibien...



Tack för en kul inflyttning o födelsedagsfest igår, där jag stog för inflyttningen o anna för födelsedagsfesten! O tack sååå mkt för alla presenter!  Röran lämna jag imorse o drog hem till mamma!


Imorrn ska det tränas me sanna o jouline o så blir de avsked av sanna som åker t thai i 1 månad, borde vara dödsstraff men oj vad jag unnar henne det. Tur att de kom till mig igår kväll så vi hade en hel kväll o natt att busa på =)


Nu blir de inget bloggande på ett tag.............................


Yeah Yeah Yeahs - Mystery Girl

I väntan på mitt rakarns skumbad som den svettiga grisen framför tagentbordet onekligen behöver...

Kom just hem från hem, Bålsta alltså. Åkte dit efter lunch idag för att gå till Nettan, sen hem o käka, till mormor o morfar, träna me mamma o sanna o så t tåget. Har sedan gått hem i en rusklig takt då vissa behöv behövdes utföras, hann knappt innanför dörr innan slinket kom, oj vad jag delger er om mina privatenheter.

Idga har jag o slemma sprungit runt o skapat massa företagskontakter o chans t sommarjobb, men det får inte glömmas att alla pennor, stickers, skoputsar och dylikt var minst lika intressant. Fick en vinstlott (vinst varje gång i och för sig) som gav mig ett första hjälpen kit, perfekt t mitt hem. Gladast var jag dock över Ernst & Young vattenflarran som Marran roffsa åt sig åt oss och som jag använde idag, o då försvann hela loggan, skräp!!!

I och med alla ftg som fyllde skolan ingick det även en del affärshunkar, o de varkade dra dit skolan bästa sida av män, Bellan o Slemma med Marran i topp hittade massa ragg som jag tydligen skulle få varav en var en sån naturlig skönhet med såna drag att man kan sprika upp han på väggen bara för att kolla på, haha vad får hon allt ifrån!? I min kamp att även jag få en glimt av det "fina bordet" fick jag luta mig så mkt (rotade i väskan för att inte verka oskyldig) att jag nästa trilla av stolen. Aderra det med allas fniss o tissel så var vi nog INTE diskreta och väl anmärkningsbara.

Idag har jag verkligen fått en rejäl portion av vardagsmotion, har gått hur mkt som helst. Sen blev jag utelåst, vilket välkommnande! Så i väntan på en familjemedlem så skotta jag snö, massviss med snö, o då kom Nanna förbi som även hon skotta snö, fast hos 7:an. Var jätte  kul o tränna min forna barndomsvän/granne/skolkamrat då det inte sker så ofta eftersom även hon har övergett Ymersväg, men plötsligt så händer det. Ja allt verkar hända utom den där storvinsten på trisslotter, damn it.

Konkandet på lagboken har gett negativ åverkan på min träning då ryggen e helt vajig o gör ont, ska man behöva "runka" sig runt med ryggsäck trots att jag nu bor så nära, de va väl de jävligaste.


Rock Star SUPERNOVA - Be Yourself

Idag skulle jag ta en genväg till "mitt" ICA, tror jag lyckades men nej, fast har luskat ut t nästa gång. Min navigations utforskning går framåt. Fick även med mig FETT hem, dock ej i form av godis o glass o sånt men det finns andra fettiga saker, jag är en sucker för varor med röda lappar dom det står HALVA PRISET på, men denna gång blir det ett komplement t middagen, min nyttiga firre soppa.

Igår var Anna o jag på stan o jag hitta en kjol, tror den har potentiella möjligheter t att bli en bra outfit t på lör, men vart var alla toppar?

Imorrn ska jag hem t b-town - frissera tigerkakaruffset o tränaaaaaa =)



Montley Crue - Guns N Roses - Metallica

Where is my rockman??????



The Police - Message In a Bottle

I Fredags sattes polisen samt grannarna på trygghetsprov. Dock ej på mina kommandon utan det var 4 snubbar som var ute o bråka. Kvällen började med att angela kom över på rödvin o ost, som tack för mikron o allt.

Helt plötsligt dåg vi en polisbil o flög ut, när den drog gick vi in, då ser vi hur strålkastare börjar lyssa på bilarna o husen så vi springer ut, -Angela, vi måste juröka samtidigt så de inte ser ut som att vi bara är nyfikna? Vi står där o angela föreläser om polisens strålkastare o vi försöker smyga oss upp för o se poliserna men kan inte se dem, men polisen har ju faktiskt såna strålkastare som man kan vinkla!!! Efter att vi kommit in o satt oss igen i en livlig diskussion om allt så kommer pikepolisen igen, i full fart över bron, vi är ute på en nanosek. sen kommer en vanlig polisbil. Ojojoj vi förstog att de va nått serious då det hände så mkt.

Svaret angående polisens utryckning fick vi på vlt o svaret på var polisen stog gömda o lyste med strålkastare fick vi då vi sen såg att det var grannen över som stog för den, hahaha. Men tryggt att ha en granne som åtar sig att främja säkerheten o vakta bilarna o husen för de höll garanterat busarna borta.

I lördags var det internationell ekonomi hela dagen. Läreren e ju för cool med sina "take care" och "south station". Han busa så mkt med oss så på lunchen ställde han skorna prydligt brevid bänken o la sig ner för en tuppis. Han lär oss oxå väldigt mkt nationalekonomi. Det var en trött o besviken malin som gick hem från skolan denna dag, dock lika förvånad att det inte ens tar 10 min o gå =) Besviken över att min o bellans biodejt inte blev av, blev något slags massefterfrågan på biljetterna under morgonkvisten. Men det blev myskväll i regulatorn me anna bellan slemman o marran och ett kollektivt svulleri. Att schemalägg o föra statistik över två val som är som pest eller kolera har vi nu tagit till en ny nivå ;)

Idag blev hemmet mer iordning för pappa o niklas va här, men det måste borras o puckona hade inte tagit med den, dööööööh! Men troligen kommer mamma mormor morfar o niklas på fredag så får han fixa det då. Måste för fan köpa en helkroppsspegel iveckan för att stå på toalettstolen o luta sig fram o en akrobasisk ställning går ej länge till. Även marran har varit här o gjort sitt, tyckte iaf hon när hon nöjd la in kondomer i badrumsskåpet!!!

Backyardbabies - Heros and Hedines

Glädje vrååååååååål!!!

Igår var en underbardag. Först övn. lek. i arbettsrätt med den nya föreläsaren som är en frisk fläkt bland lärarkåren inom HST. En propper dam som är kammardommare, stäng o fin men samtidigt förjävla skön. O så träffa man alla babes oxå, oj dom bli bara finare o hetare för var dag som går, de bantar o får fina midjor, de klipper lugg, kommer i fina outfits o alltid så glada o det strålar glamour från tjejgänget. De är bara jag som skabbat ner mig o fått hemska O(hälso) vanor.

Sen igå¨r föjle syster me hem, vi tvätta, torktumla, torkskåpa o mangla, allt utan problem, men självklart ska ngt hända mig, när jag skulle stänga fönstrer fick jag hela patrasket i famnen, typ. oj vad vi höll på o till slut fick vi de att sitta ngt så där så ringde jag kvartersvärden, så nu har jag testat både det och att låna saker av grannarna. Herregud vilken hyresgäst/granne jag är, haha. Sen kom thomas hit, men massa god mat som förrätt till mina fetabiffar o så fick jag en inflyttningspressent av han o sis. Tack så mkt =) En bedårande orkidee (bara såna o hibiskusar som är välkommna i mitt hem) och en flaska vin. Sen kom Wivvi, Slemma o Anna, de va jätte mysigt =) 

Sen när de gick så sprang jag i kapp dem. för det var nämligen så att min underbara galet crazy jouline o sanna skulle komme på nattligt vinbesök o övernattning, oj vilken spotanitet! Så när alla normala mäniskor går o lägger sig en tors kväll tar vi fram vin, chirre, chocklad o pinnar. De va så kul o ha dom här. Sen byggde vi ihop säng o soffa så alla kunde sova tillsammans. Men nu har de åkt, sanna ska jobba idag. Men tack för att ni kom, betyder väldigt mkt. ♥

De känns fort. bra o bo här, mest för att alla är så snälla mot mig o jag blir välomhändertagen, iaf av underbara västeråsaren angela. O så har jag aldrig behövt sitta själv nån kväll =) Mamma sakna rjag inte heller riktigt än, de e mkt värre för henne, men de e johanna som får ta den smällen, hahahahaha!

Nä nu ska poppa loss med dammsugaren Mile, som får högsta betyg en dammsugare kan få. Sen ska det badas för jag måste verkligen ta hand om mig nu o sluta snuskas runt. Sen kommer Marran hit, wiiie. Så jag måste hinna gömma min Italienare under sängen ;) Den andra har jag redan i garderoben så han e på plats.






Ladytrion - Destroy Everything You Youch

SÖNDAG
I söndags förmiddag avgick det första flyttlaset, var ej oroliga - jag körde INTE! Vi hämta upp min soffa på vägen o alla bara gapa när vi såg de 3 stora packeten som skulle bli min hörnsoffa, men dom fick plats. Sen när vi kom hit var det bara o börja städa för någon flyttstädning hade inte gjorts här. Sen började Niklas måla meddans jag mamma o carina åkte till ikea, 2 tim tog det o få med allt, haha oj vad vi yra runt o packa på grejer. När vi va tillbaks var kl redan 7 så niklas o carina måla den sista väggen o jag o mamma köpte hem mat som vi sen satt på golvet o åt o de va sååå mysigt, tyckte iaf jag o carina =) Sen var vi tvugna o åka hem för det är ju Beck på söndagskvällar.

MÅNDAG
På mån hade jag tur, mamma var ledig och att niklas inte fått praktikplats, kaos inom byggbranchen. Så vi lasta på hela det stora släpet fullt igen o hela bilen, men har fort en hel del kvar hemma, vad kommer alla saker ifrån!?!? Mamma fortsatte o diska o jag o niklas målade klart. Sen kom johanna så började vi skruva ihop alla möbler, men när det kom till soffan var jag tvugen o lämna rummet, jädrans krockar o behållare som ska hakas ihop o man ser inte ett skit!!! Nä noll tålamod till sånt. Sen när de skulle åka så kom angela o som alltid hade hon med sig roliga saker, en mikro och ett packet =) Packetets innehåll var perfekt o helt klockrent bla disktrasor med döskallar, mint choklad kaffe, winer nougat kaffe, fina kaffe muggar me skedar till mm. Tack sååå mkt =) Sen Satt vi hela kvällen o kackla på, jätte mysigt.

TISDAG
Sov inte en blund o idag var det skola, kul o se alla igen. Sen gick jag ner på stan o köpte massa kul, ljus vecka på lagerhausm kan man ha mer tajmin. Men stoltast av all när jag gick hemåt var över attennsladden som jag köpt helt utan hjälp, så mallig jag var. Men väl hemma fick jag inte igång TV, besviken över att min stolthet krossats började jag istället skruva ihop skohyllan o storstäda. Sen på kvällen kom Angie med sin Tobbe som fixade TV:n =) Väldigt tacksam! Sen tog det hela kvällen o hela morgonen idag med att få in kläderna i garderoben, så nu e allt inne utom en stoooor påse sommarkläder.

Igår var det även riktig pang i bygget känsla här, med all otur tror jag inte att jag skulle ha räknat fönstrena i mån natt för nån tur i hushållet har inte infunnits än. Tur att niklas lämna alla vertyg här för hela eftermiddagen fick jag skruva upp saker som ramlade ner.


Nä marran du får nöja dig med detta inlägg för nu måste jag fixa mig för jag ska ut på en biltur me Angie o Bellan, till hälla och erikslund =) har en låååång inköpslista.

Och Julle, har ju ingen kamera kom jag på =( så nga bilder går inte o ta, ska se vad min mobil kan åstakomma för att stilla din nyfikenhets tills du kommer hit, me sanna, oj längtar så mkt redan <3

PoK


P.S Jag ursäktar ev. stav o grammatikfel men jag korrenturläser faktiskt INTE mina blogginlägg innan publicering o nu e jag stressad, så det betyder inte att jag inte kan skriva akademiskt korrekt i övrigt!!!

RSS 2.0