Det kryllar av januaribarn

Sista januari och sista födelsedagsbarnet att gratulera och dett är "Lill-Rebbiz" tydligen även kallad Phocahontas(!!)

Stort grattis till dig raring =)

image51

Oj, kolla! Emmaslemma kom på på ett vänster hörn =)



Nu ska jag gå och pumpa lite muskler sen ska jag till Sanna där vi + Jouline har viktiga saker att planera!



Blås blås blåååås

Nu har det äntligen hänt, det har har fasat för ända sen den 12 okt 2006.

Poliskontroll

Som tur var var jag varnat då jag såg deras stora bil så vid kalmarsand, de satt troligen och käka middag, haha.
Sen när jag åkte förbi där igen, stressad till träningen, Aerobics, och dunkade Thåström på max så blev jag invinkad, vilken otur, men ändå rätt coolt, tur i oturen alltså.

Fröken får se till att tvätta rent och sätta på det nya kontrollmärket!
Jaja farbror polisen.

Så, nu får fröken köra iväg, ta det lungt och rocka inte på för mycket. Ha en trevlig kväll!
Suck vilken lättnad.






Rock N Roll in Rio

På lördagseftermiddagen packade jag min väska och for till Västerås. Det är alltid lika kul att få komma dit i några dagar, fast denna gång var det bara över en natt, en natt jag hade stora förväntningar inför....

På stationen kom en Volvo åkandes och hämtade upp mig i farten, sen bar det hem till Lalla där vi fixade oss, kolla på sommarbilder då hon vart i Alanya några gånger och dit vill jag i sommar. Sammtidigt så drack vi en dink gjort på Intaliensk citronlikör, mumsfilibaba, smakade som en frisk sommardag.

En avstickare: Kom och tänka på Foolsgarden- Lemontree, många minnen iaf med min kära Mli =)

Back to Vås. Hos Wiveca hade det dukats upp med mat för en hel militärstyrka och alkohol för hela A-laget. Men vi klagade inte utan åt och drack med leende på läpparna, som för övrigt var totalt nedsmetade med läppglans från Zara. Självfallet fick Wiveca en liten gåva, eller snarare plurar, två gåvor i form av en brödrost och en kaffebryggare. Det var jätte mysigt och trevligt sällskap. Sen kom boysen dit. Tänk att såna man aldrig skulle kunna tänka sig att umgås med är dem som man har roligast med. Då blev det hysteriska skrattattaker för min del och lite Alias spel mm. Tack alla för en rolig kväll som avslutades på Blue Moon Bar. 

Mer bilder kommer på Face snart men har kommer några highlights, se och låt ögat njuta!

image39

Wiveca Johanna Jag Angela och Anna


 

image40
En otroligt glad Wickiz

image42

image43
SKÅL!

image44

Lallapalla

image47

Ett sådant smile får man om man får den stora äran att posa me mig o Anna ;)

image48

Marcus och Kristoffer

image49

En lyckad kväll =)

Småkottar på R, nej tack!

I fredags var jag och  roa mig på Raccards. Men hejaramsor, hänghög, klackisar på vingliga feta ben mm är inget för mig. Men sen fanns det en förklaring till detta beteende, åttionior.
~

"Jag trodde att det var förbjudet att vakumpacketera grisar"
~

Jouline Ekerstrand, Maria Norén och Alexandra Ficsor var mina sällskapsdamer för kvällen
<3



Bemärkelsedag

Detta inlägg tillägnar jag Wickizz:


Grattis Wiveca på födelsedagen din!
Det ska vi fira med buller och brak på lördag!



image25






Idag gjorde jag en underbart god potatissoppa till lunch, både kalori och fettsnålt, kan det blir bättre!?



~ Puss & Kram ~

Invigning av vårterminen

Idag så inledes vårterminen i ett snöight och halt vinterland (lockar fram slöfockar i trafiken, grrr), vilket innebär följande:

    ~ Kursstart: Mikroekonomisk analys, en riktigt mastig kurs
    ~ Grymt mkt mer i csn denna månad
    ~ Tenta upp hela förra terminens fiasko
    ~ Har klarat 12,5% av utbildningen och har under den tiden lärt mig hur man INTE ska göra 
    ~ 7/8 delar kvart tills jag är en framgångsrik buisness woman och har cash nog att operera min näsis

I ju med dessa konstanterande så måste jag även införa fler förändringar bland annat så skulle jag finslipa på min skönhetssömn med start natten tills idag. Kom i säng 22:12, hade precis börjat slumra till när jag vaknar till liv av mammas hysteriska garv, utlöser hat mot televisonen vid såna tillfällen, garvet donade bort, jag börjas sussa till och vad händer då, jo cp fanskapet till rosa ställer sig i duschen, och jag garanterar att han duschprocedus är sexmiljoneråttahundratusenett komma fyrtioåtta gånger längre än min. Jag lyssnar tålmodig tpå vattendropparna som plaskar ner tills det är över, somnar till igen, johan blund gör ett hembesök och snark så sover jag. Men då händer det som tar hem prisen, tjuuuut tjuuuut tjuuuut, jag vaknar i ett ryck av detta helvetes BILLARMET som väkte hela kvarterat, upp o hoppa, så min tröst till alla grannar, var glada att ni slapp lämna en mysig o varm säng iaf!

Nej min höst kommer halt klart att integreras avv mina nya förändringar och mina nyårslöften som jag hittills hållt. Smakprov: minst 5 träningspass i veckan, inge godis (syndat för 25 gr mörk kvalitet's choklad) inge "bg" och fatcamp med en viss given viktnedgång per vecka!

Appopå smakprov så kom jag genst och tänka på BcJF tiden då Diana hann kartlägga ICA:s smakprovs rutiner - " Imorgon är det blodpudding till lunch, men ingen fara mina damer, ICA har smakprov så vi blir allt mätta ändå" *garv*


Sussilull och slumra in, natti natti , dags att sova, för imorrnbitti blir de joggingrunda, utöver de 5 träningspassen!

// M.

Pinsamheten präglade hela söndagen

I lörres så fira vi Dino som är först ut att fylla vuxen. Alla tjejer va där, det var som ett mirakel från ovan =) Bara det gjorde kvällen lyckad. För ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg så mkt mer än att jag Dino o Aifos vingla runt lite här o där, och denna minnesförlus ska jag nog vara tacksam för plus att  vinglet kan ha sin förklaring i att jag är lång och det blåste orkan storm. Så nej malin, det var inte så farligt. (Illa när man måste ljuga för sig själv)

Sammtidigt på en helt annan plats på en helt annan ort var det kalssferre, intiativtagande till fullo, där hade jag velat vara för det verkar som att det var en lyckad kväll. Tänk om man kunde dela på själen och befinna sig i 2 kroppar sammtidigt.  

Idag va jag uppe kl 6, vaknade till liv med hjälv av rockklassikerprofilerna Ina och Ian oxh sen har jag pluggat, ringt viktiga samtal, frisör o massage samt kollat på vbå. Mördarens närvaro är minsann stark nu! Nu är det bara dagens träningspass kvar för att förgylla denna dag av amitionshet. Mitt nya liv har börjat....

Ibland så blir man chockerad över vissa gamla bekantskaper som man träffar på. Förändringar brukar vara till det bättre men det är tyvärr inte allltid så. Därför förstod jag nu varför jag inte har kontakt med dig längre, du är sorglig i ärligens namn! Men varför väcker det så starka undermedvetna saker hos mig. Kärlek eller hjälpsammhet. HATE YOU! HATE ME!

 
Alla dagar ä inte lika glamorösa! Så därför sänder jag nu en stor portion kärlek till mina nämasta o alla vänner, sånt kan få en dålig dag att sluta som en bra dag <3
En x-tra tanke till Diana som e på väg till Thailland, hoppas att ölen smakade bra och blev till en bra start på denna resa =)



Förlåt att jag kom för sent!

Nu är det så här, innan alla mina hundra tusentals läsare börjar klaga på mig att jag inte skrivit på ett par dagar så vill jag bara säga att jag för står er upprivelse och känner er smärta i hjärtat, men ni ska även veta att det finns annat att sysselsätta sig med. Jag har varit fullt sysselsatt nu sen i onsdags. Byggarbetsbrallorna på!

Jag har nämligen tapetserat och slipat och spaklat och dragit utt massa spikar och vette gudarna uppe i himmelsen vad jag har gjort, mitt nya namn borde "Byggare Malin Bob" Tyvärr sverige kan jag inte bli er nya Martin Timell fast i en kvinnas kropp då jag fortfarande känner: spår av klister i hela håret, ingnott skit under naglarna och mina händer är som slippapper. Men det var inte fy skam o klä sig som en byggarbetare så därför så måste jag säga detta till J: - Klaga inte på din arbetsutrustning! Fast skjortan är ju faktiskt förfärlig, kräv en figursydd!  =)

Lite nöjen har man hunnit med i alla renoveringsobjekt, det har varit bio, ferre me rock ´n roll lyssnade gubbar me ölmage o skinnväst etcetra etcetra.

Nu har dock samvetet slagit tillbaka på mig som en blixt från åskguden Tor, vad borde jag ha gjort den senaste veckan, hmm, inte det jag har gjort iaf och det kommer jag så sona på lördag då jag kommer att invaderas av en kraftfull känsla av värdelöshet. Har redan drabbats av försymtomer som magont, dålig sömn, huvudvärk och grymt mkt lathet.

Dagens konstanterande: Viss personal på ABB Roboticts borde bytas ut pga deras förmåga att inte kunna analysera elever, när alla står och sover, suckar och ger han blickar som betyder " vi är trötta, hungriga, totalt ointresserade och vårt liv går endast ut på att hinka i oss kaffe, tenta plugga o festa så sluta snattra gubbstrut och låt oss gå" och han förstod inte det utan fortsatte gapa på och andas ut sin odör.
 




image24

Tack Ozzy för att du hjälpte mig att fixa mitt rum, utan dig hade det aldrig blivit så fint som det blev =)

Hemskt mycket U

Mitt nya liv består utav U. Vilket aldrig har hämt i hela mitt liv utom cp störda Ma C i BcJF.

Detta är ett riktigt SB tyckte jag
Ett riktigt sprut diarrè rakt igenom tyckte emmiiiz.
Tihii, kul är de iaf =)

♣ jag skulle behöva lite fyrklöver ♣



Sommarplaner för -08 inleddes på allvar igår. Jag och S tog vrålåket och gled över till J där det bjöds på peppisar o vindrvor. Vad sägs som att spendera beach -08 på Alanya, yeahaaaaw! Sen självklart en favorit i repris, roadtrip o masshopping på Ullared =)


Förbannad förbannelse

Jag är nu 100% säker att jag fått en förbannelse över mig som ska göra mig förbannad. För det är de ända jag varit dem senaste dagarna för att det har hela tiden skett något provocerande och för ca 11 min 2 sek och 89 hundradelar sig så hände det, nu får jag nog, jag är så helvetes jävla förbannad!!!!!!!!!!

Finns det någon logik i att ha 6 BP pass, som är as tråkigt och flera av instuktörerna är värdelösa och sen bara 1 ynka styrkepass i veckan som är kanonbra med bra instruktörer. Jag vill ha skrivstång som kompleteringspass. Detta är helt klart DÖDSDÖMT!

Byta träningsställe? Ja tack! Men till vartdå? Jadu, till vartdå....




Dagens inköp: Guldfärgade tapeter och ett datorbord.

Nytt år = nya mål - nya misstag + uppskjutningar * dåligt samvete


En vanlig ekvation så här vid årsskiftet. I förgår natt satt jag o skrev ner mina mål för 2008 noggrannt och utförligt. Men de blir nog bara ett stort fiasko till slut iaf, men jag ska kämpa! Som för Jönssonligan som visas på TV för fullt  nu och som är min nya insperationskälla, Stickan planerar allt in i minsta detalj, hans kupaner och även han själv sabbar hela skiten, han blir galen, får en ny idé, plan B träder i akt och till slut så är det dem som segrat.

Russinparty med släkten, en fartfulld och underhållande eftermiddag, hysteriskt garvande från min sida.
Ett stor stjärna i kanten till mig, jag tog inte en enda tugga av tårtan och bara 1 kaka, annars brukar det alltid vara familjen Fredriksson som sitter o käkar upp hela fatet.






Dagens rockband: Rock Star Supernova (be yourself and five others)





RSS 2.0