Syndromet

Igår så hämta jag o Jouline upp Sanna sen så gasa vi vidare till Kista, i Marcus bil, yeahaaaw =)
Men...

Gott Nytt År några timmar i förtid för i helvete.
Snart ska jag till Sanna där vi ska basta o ha typ som lite spa, sen ska vi göra oss nyårsfina, laga trerättersmiddag o sen så börjar det vilda livet, utan några föraningar ska det ferras loss långt in på det nya året.

Låt champagnen flöda!!!!!




image23

" - Vilken jäääävla smäll! "

Nyårsklännings jakt i den djupaste skogen av dem alla

Idag åkte jag o Jennie till Sthlm för att införskaffa oss en snygg outfit till nyår. Vi var helt klart som två jägare på jakt efter skogen främsta konung, den fagraste älgen av dom alla. Och resultatet blev som så att man kan säga att vi var o jaga i helt fel säsong. Det var iaf myspys o kul o spendera dan med min gulliga pullis för det var helt klart åratal sen <3 
God lunch i gallerian blev det minnsann oxå =)

Fast hur folk beter sig och ser ut, no comment men snälla lämna fjällrävenjakorna hemma för dom har INGEN som helst passform, missbruka inte BUS-flaskan och kladda för guds skull inte fondation i håret, det är till för fejan!! Man kan behålla den stilen men ändå se snygg ut, byt ut ovanstående mot tillexempel en Boomerang jacka och Dove med BUS effekt.

Katten musen pussar i tiotusen

~ Metal X-mas & Heavy New Year ~


Jul hysterin intog Sverige även detta år, en galen mamma, ett tomt bankkonto, en klump i magen av att detta måste bli en kul o trevlig jul och en pilkt att underhålla de de äldre. Tvinga i sig julmat som faktiskt varken är så speciellt gott, nyttigt eller unikt. Jag höll mig dock till couscous-röran och köttbullarna, som inte bara var de mest hälsosamma utan även de smakrikaste. Ett bra kap!
Jabadabadoooooo, jag blev utsedd till tomte i år igen av "regeringen", det är ärofyllt och därmed en berkäftelse om att jag ligger i topp som favorit barnbarn, mohaha ;)

Jag refererar till:  Lars Winnerbäck - Julgröten
Andra plats på min "Julsångstopplista" och det är bara 4 låtar som kvalat sig in där.


Jag är supernöjd över mina julklappar och  min julafton, fick t o m träffa Jouline ett tag. Kunde inte sova så jag satt i sängen o lekte med mina julklappisar, kommer man någonsin att växa ifrån det!?


Men snart har annandagen passerat, har firat mina 3 julafton och varit på mellandagsrean som var katastrofal. Ingen kul rea, inga snygga kläder ens till ordinarie pris och ett visst släkte av folk som inte verkar förstå hur VI shoppar och beter oss. 

image18
image19
image20image21image22





~ ♥ ~ ♥  ~ ♥ ~

Turkisk peppar


~ I går kväll var det dags för något jag sett fram emot de senaste dagarna, X-box med egentillverkadeshots ~





Mycket av det som inträffa under kvällen är hemligstämplat men kvällens höjdpunkt är:


> Julle tog äntligen tag i rollen som Sickan och fick en brillijant idè, Jönssonligan och julgrannskuppen där huvudrollerna spelades av Malin Lippy som ledare, Sanna Joah och Jouline Olivia som ? och Marcus o Fredrik som spanare. Kuppen gick enligt planerna, no more to tell...

Efter hysteriska garv, många roliga kommentarer o jävligt mycket shot så va denna kväll gjort, förbaskat kul. Men de tråkiga kom sen, jag tror ni förstår...



Missade Svensson Svensson igen, S & J har dåligt inflytande på mig, det är bara att konstatera!

image16

Du kan vara lugn Alan Svensson, jag må missa avsnittena varje lördag men repriserna, dom missar jag inte ;)

Dan före dan före doppardan och jag har blivit bestulen


Igår firadse jag som sagt min första julafton av 3 möjliga. Min klappis från Farsan Baloo va okej trots mina föraningar. En guldklocka, matchande halsban o örhängen plus några hundralappar. Vi åt på en mys pys restaugrange i Jakan men som alltid när vi är ute så blir det tjaffs o gnälla. Hör o häpna så var iaf jag o pappa sams, så för en gångs skull var det inte jag som satt o grät vid bordet, patetiskt att det skall vara så!

Men sen hände det, i bilen på vägen hem märkte jag att min plånbok var borta men självklart så tänkte jag att den har jag väl glömt hemma, väl hemma så är den ingenstans!?!?!? PANIIIIIIIK!!!
Hela natten satt jag o spärra kort o gjorde en polisanmälan, tack gud att Internet finns iaf. Efter en hel natts analyserande så vet jag att jag blivit bestulen, troligen i Jakan centrum. Jag spendera på sin höjd 2 min där, bara gick igenom, hur stora är oddsen. Som tur va hade jag inga cash då jag va o shoppa igår ;) Men det sammanlagda värdet me körtkort, tåg o busskort, rabbater, plånboken o  mm är säkert 800 spänn + alla fina kort på vänner o familj och det faktum att jag ÄLSKADE MIN PLÅNBOK...dagens andra patetiska sak.

Idag har jag iaf julhandlat med mormor o morfar och sen va jag o kolla runt i affärer me Mamma Mu och Carina =)

Ikväll händer något jag längtat efter sedan i onsdags, X-box WormS o BomberMan men lakritsshot :D wiieee

Skål på er alla!

MmlF

Heavy Fucking Metal, noo shit

Har fått mina glasses och vad jag ser bra nu, mest fashinerad är jag av rödljusen på trafikljusen, så vackert.


I onsdags så fick vi högskole-elever vårt första och ack så efterlängtade lov. Vi hade redovisningar hela eftermiddagen, jäklar vilken viiin expert jag är nu men störigt när alla v-åsare skulle säga vin för dem kan inte uttalla det utan att låta för jävligt gnälliga, haha, och när redovisningarna äntligen var över ville jag bara ställa mig upp o skrika av lättnad och lycka, men det hade kanske inte varit så passande så jag höll mig. Desutom så fick vi en inlämningsuppgift idag, fredag, och de e 2 tentor efter lovet. Jag tror att Mdh vill skapa oss till duracell kaniner istället för civilekonomer.
 På kvällen blev det även tårtkalas hos Sanna som fyllde 19 och kvällen avslutades med några omgångar av WormS =)



Igår var det STHLM som gällde, och vilket flyt. Hittade alla julklapparna, exakt det jag ville ha plus massor till mig, det tog emot, vill inte nalla mer på sparkontot, men va faan, jag har ju LOOOOOOV =) + att det va rock n roll

Träffa även en trevlig bekantskap på tåget, Sten den legendariska trummisen i Mesmerized, det är något jag verkligen längtar tillbaka till....

Några av mina bästa julklappsköp:

Mamma Mu - DVD-spelare
M & M - Digitalkamera
Pappa - Klocka

På kvällen, efter en jobbig shopping dag ( iaf när man e me mammsen som verkligen beter sig som bondefrun från landet och ska kolla på ALLT o går i slow-motion) så blev det vin-kväll ( ja, jag vet att det var mitt i veckan) o X-box i lägenheten me S och J, mina solstrålar, även Kenny o Marcus va där =) Fy tusan vad de där glasen vin smakade bra


Idag ska jag fira min första julafton av tre och först ut är den me Pappa, som har köpt  något jag inte önska mig och han var överlycklig att han äntligen kan få överraksa mig, jag är inte överlycklig. Kan glöma att få min Boomerang, Lap-top eller bil då det var det jag önskat mig. Men visst ska det bli kul att bli överraskad då han vid varje jul o födelsedag brukar ta fram plånboken o langa upp massa cash, inget paket, inget kort, inga krudiduller, inget sånt.

Återkommer om vad det är i packetet jag ska få!


Dagens måste: Svensson Svensson reprisen


Till slut vill jag önska mina underbara klassisar Slemmiz Marris Rebban Lalla Svenne Wivecka o några till, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi snart igen och då kör vi så att gasen exploderar =) Puss o Kram till er!


Over and out, ha en trevlig dag!

MF


Var e vargen?

Här följer en kort resumé om helgens alla roliga händelser. Jag måste tjuvstarta på torsdag redan!




Torre - Jag skulle till barbarby, och åker fel, jag är vilse helt själv på Järfällas vägar och alla borde veta att dom är HEMSKA. Ena sekunden är du i viksjö, sen i veddesta sen beffiner du dig helt plötsligt i barkarby för att bara nån meter senare hamna i jakobsbergs industriområde, då vände jag och ringde desperat till jouline. sen kom jag på rätta vägar, hämta upp henne i farten och gled vidare till kista.

Kista var en besvikelse, i dessa juletider borde affärerna vara proppfulla. Jag kunde snabbt analysera det hela som ett efterfrågeöverskott, där va inget samhällsekonomiskt jämvikt uppnått, katastrofalt! Men lugnande att veta att marknaden kommer med tiden att KLARERA, hoppas detta sker till mellandagarna då seriös shopping ska ske.

Kirra en pressent till Sanna iaf och det va tur de.

Sen hängde vi hemma hos julle o lekte me alla nya inköp.



Ferre - Denna kväll var det tjejmiddag hos Sanna för att fira hennes födelsedag som infaller sig om några dagar.
Först så har lyckans jag blivit Joulines håruppsätare, han titel jag är jävligt stolt över.
Massa mat och några glas vin senare va allt på topp och vi drog till rilles. Där fick jag uppleva en chock minsann. Dessa Ebba Gold var inga gamla snubbar dom drog av några av Thåströms hit lite halv besusade och helt förfallna. Utan det var ricktiga rockers som rev av Thåströms hitar från hans tid med Ebba Grön och Imperiet, me like <3



Ett stort tack till Sanna som bidrog med en fin middag och roligt sällskap
samt till Jouline o Diana för erat roliga sällskap
<3



Lörre - Baka Rocky Road. Va me Sanna Julle Marcus, drog till Kenny men vi tjejer bestämde oss snabbt för att ta en raggarrunda istället. Kvällen slutade med X-box i "lägenheten" =)


Snörre - Fika me mina underbara barndomsvänner Mli o Nunna. Skit kul då jag bara ja o Mli hållt kontakten på sistonde tills för ett tag sedan. Många gamla fina minnen för VÅR HUMOR ÄGER, förr, nu och för alltid =)


Svenska folket borde omyndighetsförklaras!

Kan det svenska folket fortfarande göra rationella val eller bryr vi oss för mycket om vad andra tycker och tänker.
Misstankarna om att svenska folket inte kan rösta märktes tydligt för några år sedan och bekräftades helt när "vi" röstade fram Carola som vinare i melodifestivalen 2006. Medias inverkan?

Sen har det bara fortsatt, i varenda sportgala är det fel personer som fått jeringpriset och allt vad dem nu heter.
I varenda dokusåpa har fel person vunnit. I regerings o kommunalvalet vann fel personer, det måste majoriteten hålla med om nu. Och så vidare...

Till och med igår såg vi att trenden fortsätter i samband med Idol finalen. Jag är ingen Idol-fan men ursäkta, vi har redan en Marie i form av svensken Charlotte Perelli men har vi en svensk motsvarighet till Amanda, nej hon kan bara mätas med en skön blandning av Coutney Love och Gwen Staffani.
Men detta är bar amin åsikt.


 

Sen till råga på allt så hörde jag nån reklam till någob The Simpson grej idag där dom då ska övertala konsumenterna att köpa produkten med hjälp av denna slogan: " En halv miljon svenskar kan inte ha fel"
Jo det kan vi visst och har 9 miljoner svenskar rätt isånsa fall så är de en överlägsen vinnare av anti-simpsons.


 

Men "vi" får fortsätta att rösta och ha oss, jag har gett upp hoppet om detta. Men jag kommer att ha fullt upp med annat. Mitt öde verkar redan ha blivit ödelagt som STAMMIS I TENTASALARNA!!!


image15



Dagens höjdpunkt:
Svensson Svensson, humor på HÖG nivå =) Och sen x-box spel i "lägenheten"

Suspisious Minds

En oeffektiv dag i all ära.

Kom hem rätt sent inatt me tanke på att jag va tvungen o sista-minuten-plugga idag. Men det var det värt. Var nämligen i "lägenheten" där Sanna fixade Julles naglar o jag färgade Sannas hår. Vilka make-overs dom fick sötnosarna. Jag är väl så pass sliten så inget sånt skulle hjälpa!!! Haha. En kul kväll as always <3
Men nu säger jag till er på allvar Sanna, Jouline o Marcus: Ni får inte smyg kolla när folk tränar, iaf inte när folket är jag!!!!!!!!!

Me tanke på att det är Idol-final ikväll så kommer jag genast o tänka på Kirsthi och hennes svengelska som är sååå jobbig, ett brot mot svenska språket lagen. Men är jag bätte själv? Svar: Nej. Jag blandar ju in engelska ord o uttryck hit och dit, som många andra. Varför? Ska vi verka kulturella och mångsidiga? Nej för mig får det ta slut med sånt snarast, NO SHIT, omg jag gjorde det igen...och igen!

Dagens I-lands problem: Lampan till spegeln i bilen är trasig, hur ska jag då se hur läppglanset ser ut när det är kolmörkt ute.
Lösning: Ta på 5 lager extra, då kan det inte se fel ut ;)

Puss o Kram tillbaka till Idol-final 

                                                              xx

Dubbel-Step

Febrig o snuvig :/


Va just på gymmet och denna vecka får man ta med sig en vän, jag tog med mig mli och vilken utmaning hon fick, man kan verkligen säga att hon slog igenom hårt på sin debut som stepare. Parantes: Inte sån stepare med stål på fötterna hon hoppar upp o ner.


Sen visade det sig att Ask är Acke, vilken överraskning



Dagens nystart:
EFO219 - Företag och Marknad


Helgens bravader

Denna helg har minst sagt varit händelserik, me like!

Fredag ~ Åkte in till Sthlm, träffa en transa som skrämde mig och som desutom skulle börja prata med mig, han verkade vara stammis på Seven Eleven så dit kommer jag aldrig mer att gå, haha. Fixade till mig och åkte in till Vååås där det skulle bli en Italiensk afton och utgång. Lalla lagade super duper god mat, en smakupplevelse utöver det vanliga och mättnings faktorn var hög.

image12


Lördag ~ Bakis i Våås. Jga och Marris kom inte hem förren vid halv 5, men vi fick ju med oss fina påsar med gulliga mössor i =) Duscha, sminka om och iväg hem till Jouline där det började drickas igen, sen kom Sanna och sen Marcus =) Självfallet så bar det iväg till RACCARDS, inga mer kommentarer!


Söndag ~ Pepparkaksbak. Med hjälp av min otroligt smarta hjärna och dens kapacitet så fick vi tag på mallar till ett pepparkakshus (min intellegens övevann min systers, mohaha) Sen inledes projektet "Tillverkning av årets pepparkakshus 2007 av Malin & Johanna"
Jag kom snabbt på att jag kan skriva en bok om hur man ska göra för att INTE lyckas med ett pepparkakshus och här kommer några smakprov:

      - Man ska inte bränna plåten med delarna
      - Man ska inte sätta taket som en vägg, vilket då leder till att väggen får bli tak och är för litet
      - Man ska inte hälla i för lös gratyr i en sprits som är upp o ner
     
Men med lite sagosnö, fantasisnö, gratyr, silverkulor, non-stop, vit o rosa bomull så blev det ett sött litet hus.

Svårighets faktor: ANVANCERAD
Kladdighetsfaktor: HÖG


image8


image9


image10

Kolla vilket high-tek pepperkakshus det blev till sist =)

och då var bara städningen kvar:


RSS 2.0