hemtenta 2 avklarad o det ska weekend resas till det bortglömda jämtland

Den 31 oktober 2008 kl 20:31: Malin skickar in sin hemtenta, med en hel kväll, en hel natt, en hel grynning, en hel mogon, en hel dag och en halv förmiddags marginal. Endå sumpa jag ½ dag i måndags,jag var ju hemma och även om jag försökte lura mig själv, för 1000:e gången utan att lyckas, så gick det inte denna gång heller. Har varit en berg-o-dal-bana-vecka, no shiiit. Men lite skoj har oxå hänt, ja berg och dalbanor brukar ju faktiskt bara vara skojiga, med denna var inte av åkattraktions karaktär utan på det emotionella planet. Nu vill jag ha vin för att fira!

Imorgon ska jag iaf få åka tidsmaskin, ska nämligen till Strömsund och hälsa på min rara farmor, oj som jag saknar denna coola tant. Jo back to the tidsmaskin, för det är sant, cirka 5-6 år tillbaka i tiden, så är det där hon bor. Strömsund utgörs av PRO, Socialdemokraterna, Förälsningsarmen, Jätten Jorm med Dunderklumpen på näsan. Bybornas favoritaffär är Systembolaget och det dansas på logen till lokala sång (o)förmågor som sjunger och jag direkt citerar "så jag släcker ner mitt ljus och jag ber min afton bön och jag tror på att min morgondag blir skön" (ska kanske ta me bondtjejs hore kjolen som jag o Marriz har varsina) Ska iaf bli kul o gå på deras nya sensation Dollar Store dit människorna valfärdas, haha, Dollar Store är typ som Rusta/ÖB. Till och med de få ungdomar som bor där är retarded och allmänt efter i såväl huvud som mode. Skönt att jag bara ska vara med farmor o lite annan släkt.



Jag i kjolen "bondhora"



Marriz i kjolen "bondhora" och även den som döpte kjolen till det, så söt =)



Joa & Olivia - var är ni? Ho hooo hoooo! Dom är som bortsprugna, bör kanske efterlysa dom, 08-702 00 90 om ni har tips eller vet något om händelsen. Sakar er grymt mkt tjejer ♥





My life - My work - My shit



En bild säger mer än 1000 ord - En strukturerad (o)ordning. Detta utgör mitt s.k liv för denna vecka, högar me böcker o alla dessa artiklar. Angi o jag har ökat på vårat intag av niiiko o coffiie denna vecka - no limits!

Snart ballar jag ur!!!!!!!!!!!! Ingen glädje.

Haba Habish

En kulturellkväll på China teatern och sedan god mat med rödvin, myspys o även hösten visade upp sin fina sida. Ögonblick som gör livet värt att leva. Men var seg från i fredags.

Jag Julle Mli o Kakan lira diskobowling i våran renoverade och nydaterade bowlinghall. Det hela började såklar med att  flaskor med mosserande smultronvin korkades upp, så vi skulle komma i rätt moode ;) sen var vi ju tvugna och fortsätta trenden iaf då vi införde straff/belöningsklunkar beroende på hur man ser det, straff för att man är för bra eller drukigt för lite /  eller belöning för att man inte lyckades ta ner käglorna oavsett om det berodde på uselhet lr vinet. En himmla lyckad kväll och åt fanders med min vita helg, har inte haft nån sånt på evigheter iaf så  I don't care!! Fina vänner =)

Oj vad förorterna börjar bli skabbiga och rentav hotfulla, Märy har även denna gång rätt, det är inte bara Kista som förorsakats. Tur att Märy slutat cykla runt i dessa områden så jag slipper ligga sömnlös av oro. Fick iaf lära mig en ny fras "Haba Habish" o en väl förklaring till dens betydelse inan pojkarna små hoppa av för att gå hem o släppa FLYGARNA fria, haha jag sis o brosan kunde inte hålla oss för ett hysteriska garv anfall. Dom pojkarna var lika söta som de 2 små getoostil wanna be macho men oj vad vi är charmiga o bedårande pojkarna, som jag och Julle såg på tunneln, som sjöng It´s Dancy Time för en gammal dam, förtjusande o varje gång jag nu hör låten kan jag inte sluta le, därav detta inlägg, var tvungen o höra den tänkte aa men då bloggar jag o sen blir det hårt o hänsynslöst plugg!

Kommer insolera mig med Sören Bergstöm denna vecka, noll tolerans! Det är hemtentii som jag måste göra klar till på torsdag redan för jag ska åka till farmor över helgen, lääängtar. Tentan som baseras på den blå ego boken (skulle kunna få gynnings titel fast med MAN isf GIRL) kommer bli ett akademisk lir hell as. Gaah vad denna bok inte förtjänar att vara kurslitteratur, vet inte ens om sidorna med malande dialogtext ens är värd att bli använt som toalettpapper av en pöbel (definition:äkel,skum tänkt typ uteliggare).

Back to buisness bitches!

XX


Nära döden upplevelse på akademiiin

Läste just detta i Marriz blogg:

**Ps! Jag håller andan och hoppas SuperMallan lever efter alla sina dubbelpass. Har hört att blonda yrvädret sover i gymmet nuförtiden. För på tågfittan är hon aldrig iaf. Smalare bir hon för varje vecka dessutom. DS! **

Haha va kul att hon har en sån bild av mig...MEN...smal, smalare, smalast, det blir jag då inte, nada nonono. Men de icke närvarande svullerierna borde snart göra sitt. Okej så har jag hittat ett substition istället för fettosöt saker, MAT! Men med tanke på mina över mofferier förr så snälla säg att vågen blinkar målvikt nästa gång. Räker med att det är höst, kallt, man är sjuk, blek, har tigerkakahår o alla män är fortfarande borta. Undra om de blev fast på paradisöarna de befäste i sommras (då jag anatar att de va där för i sverige var dom iaf inte)!?

Hade iaf svullodagen i lördags eftersom det var kalas för 2 st o efter en lördag me nationalekonomi tänkte jag att de skulle behövas. Åt inget på dagen o va inte ens sugen men för sakens skull så på kvällen blev de små bitar av kladdkaka med after eight på - annanaspaj - cupcakes. Ville inte råka ut för samma missöde som sist, tihii, men ont i magen fick jag ändå även fast jag flitig sköljde ner det med vin o bål, förståååår inte!?

Våldgästa Swedbank ikväll på deras jippo "bankkväll för kvinnor" så nu är jag ännu mer insatt i marknadsläget, fond- och pensionssparande och regler för sambo och arv. Väldigt intressant iaf då mina fonder rasat med tusentals kronor, damn it USA forfucksake! Mycker intressant diskussion i rätta tillfällen.

Spendera förmiddagen med muppisar, oj trodde jag skulle dö långsamt. Avskyr när man delar in grupper med "vi räknar 1 2 3 4 - metoden" för jag hamnar alltid i de mest konstiga konstulationerna, så en gång idag. Lalla såg min blick, ojojoj. Somliga borde bannlysas från den akademiska inhägnaden.


Malli svullar glatt (observera valet av en pösig tröja) Smartiii
Fler pic @ FB

The supertrooper team

Igår var det ettasittning+faddrar på kåreen. Wiie va kul med en kväll me vås brudarna. På föreläsningen fick vi tillbaka våra pm. Vi slängde oss över vårat och ett stort VG lyste i sin närvaro, jabadabadoooo! Grymt bra! Än stor anledning till o fira. Kvällen tog dock slut tidigt...vad ska man säga :p



GRATTIS SIS PÅ FÖDELSEDAGEN & GRATTIS MARIA PÅ FÖDELSEDAGEN
- en helg fylld av festligheter

(kul bild på syster men de funkar inte just nu - föreställ er istället)

(fin bild på johanna långben men de funka inte just nu)

bilder på gulliga Marri






Nu ska jag fixa o sen bege mig tillbaka till västerås - internationell ekonomi föreläsning imorrn o vägrar gå upp i gryningen en lördagsmorgon när man kan få sussa hos W o ha myskväll me regulatorn-tjejerna.

Sthlm (o Jouline) i mitt hjärta

Imorse kom den blåa Nissan med sin förare o hämta upp mig. Det nalkades en riktig storstadsdag i dess finaste form. Vi åkte direkt ut till götabacke o stosa gatan upp o ner o upp o ner igen. Huvudmålen va Monki ~ Belle ~ American Apparel ~ Weekend.

Därefter blev de Skrapa o lunch som blev en chockartad "tycker-du-jag-borde-banta-a-la-mald-gegga" upplevelse. Det som såg så glossy och high class ut. Dagens läxa: Låt inte gargongen lura dig!

Vi traska vidare till Gallerian, Sturegallerian, besökte alla Zara i jakt på läppis, alla H&M i jakt på Julles topp, alla Indiska i jakt på björn tofflorna till björn mössan (OBS! man kan inte ha tofflorna utomhus, hahaha). Jaktlyckan var god på alla ställerna utom mystofflorna som föjt med andra lyckliga ägare hem.

Det var en mysig höstdag, solen glittra upp hela området, stadsluften var extra frisk o vi undvek hets tempot på barnbidragsgatan. En hund fick diarè, Julle kasta luddbollar på en tant, fyllogubbarna dansa runt på gatan med sina klirrande blå påsar o damer med konstiga outfits rev nästan ner kläsställningen på Gina i sin iver. Ja vad får man inte vara med om!?

Inatt drabbades jag av feber o halsont helt oförberett. Detta glömdes nästintill bort underdagen då jag drog in i den underbara stämningen o botade mit stockholms abstinens, befann mig nästan i ett dilerium. Nu ska jag linda in mig i tofflor, sjalar o filtar, hugga in på min tredje halstablettspåse o moffa i mig te o vatten. Bye bye baciller er har jag inte tid me för på torsdag är det party :)

BTW, idag kom jag på att jag glömde bort den 12 okt som jag skulle ha firat. Oturs malin har nu klarat av prövotiden utan att bli av med körkotet, detta är ett under men tiden var dock inte smärtfri så det hela tog väl ut sig i de X antal olyckor jag varit med i, ojojoj. Nu kan jag iaf tuta o köra med lite mindre oro för farbror blåååå =)


                                                                                                                ♥

Rock ~ Rockigare ~ Rockigast

För 4 dagar den var den dag som lyst upp med sin närvaro i min fullsmockade kalender kommen. Seminarium för våra PM-arbeten. Oh damn vi rockade. Och jag fortsatte rocka loss på fredagen då det återigen var rockklubben på R, denna gång med finbesök från lillasyster men dom märkte jag då inte av, och det berodde inte på vinet. Kul o få en hel kväll me Mli o Sanna o småtjatter med andra bekantskaper. Vinet fick jag typ tvinga ner i min strupe men när även mina forcerade rörelser inte var nog så gav jag upp supandet, var ändå i rätt mode. Intog R även kvällen efter men denna gång för att jobba, as bra. Sov 5 tim, upp o träna 2 tim - yoga & styrka. Sen hela dagen i simhallen med sötungarna o monstrerna, alla är inte gud bästa barn.

Imorse var jag tydligen utvilad o glad. Blev just utskrattad av familjen då jag tydligen väckt alla i morse då de plötsligt hade hört mig skrika wooohoooooooooooo hur högt som helst. Ja att ha mig i familjer leder till mycket galenskaper o skrattattaker, därför jag är allas favorit, tihiii.

Denna vecka kommer bestå av läsning - shopping inför sis födelsedag, marias 20-års firande o sittningen på kåreen - en jävla massa träning så jag kan få den efterlängtade fitness kroppen nån jävla gång!!!!!



Rock on bitches...

...o gör de till Backyard Babies senaste album som släpptes i slutet av sommarn eller de nyaktuella albumet från klassikerna AC/DC...

...det gör iaf jag ;)


PM dagar i all ära

PM-arbetetar död på mig. Migränattaket, panik, borttappat arbete, tjaffs o gnabb under långa dagar, gaaaah. Men det har sina fördelar oxå, i form av 3 snygga varelser samt att  vi slipper salstenta =)

Idag tog vi en hemmapluggdag för jag va hos Dr. Tandis imorse. Passade på o boka en tid hoss underbara Nettan där topparna klipptes (var 7:e vecka) och så moffades lite nya slingor in i tigerkakahåret. Därimellan hann jag även besöka solariumöarna. Nu väntar jag på att mi madre ska komma hem så vi kan åka o luncha på nått mysigt place. Allt detta är så behöverligt just nu o fan vad jag njuter. I eftermiddag blir det analys skrivning, den roligaste delen är äntligen kommer.
 
I skolan görs mycket bus, doppar väskor i bassängen, ramlar av stolar, gömmer oss för taffsar-afro-mannen o ställer help desk mongot mot väggen. Lalli o jag har även fått snokat i personalrummen o ekonomilärarnas kontor, under cover!
Nej, kläder på, kladd på fejan and I'm ready to go...




Update: Smarri lunch me tonfirre. Shoppa loss på Apoteket på tandis beordran samt på Kicks på min beordran.
Tog just in sommarens skörd av mina zuccinin, en glaad överraskning då 3 av dom var bastanta saker, mao blir de rattatouile o zuccinilasange.



.

Update No.2 - Kvällens plugg tillbehör blir detta mumsiga glasets innehåll




Zoegas presskaffe o skummad varm mjölk, oj en sån njutning när låser till sötsaker är och förblir stängd =)

RSS 2.0