µ

Oj vad med cach up jag har att göra. Återigen har det hänt så mkt att tid för bloggning är en minoriterad del. Kör det enkla sätter att återberätta för alla detaljer finns hos de hängiva bloggarna som utför sin plikt nästintill dagligen. Jag har alltså

Jobbat på R
Fyllt 21
Ätit fullkornspizza o drukit massa vin mitt i veckan, bag-in-boxAR
Firat min b-day i bålsta me våsisarna o bålsta bruttorna me bowling o Rilles
Haft en mys sommardag i U-sala me Sanna
Haft fika bjudning kombinerat me Nonikväll
Pluggat massor med huggormsätaren, den manipulativa, flamset, översittaren, militär-lovern o.s.v
Gymmat me Slemmy
Joggar joggat joggat då jag....
...Blivit anmält till vårruset, Team BN: Slemma, Märy, Madde, Lotta o nån till I think
Haft ångest o joggat ännu mer
Haft en nybliven 26-åring på nattbesök
Fått o sen köpt jätte fina guldringar a la "finans-förlovning" från Milano
Blivit övergiven av W som dragit till playan i Mallis
Sprutat smultronvin på ett olagligt sätt som ledde till illustation av mens blod och kunde ha lett till en total utkickning. Slutsats: skopåsten var en dålig under.cover för kolsyrat vin...
Samt fått jätte fina presenter, tack tack tack!!!

Det har alltså slynats, festas, gjorts narr av BN. Alltså det vi kan bäst. Då lördagen är värd att minnas o talas med om så hänvisar jag till angelina o hennes klockrena referat.

Skönast av allt fortfarande är nog helt klart Lallas teknik på bowlingen, hahahha så jäääävla skööööönt =)



Hubba Bubba på medelgympan idag var en sällan skådad syn



Imorrn är det valborg. Grillning o Rosè!!! =)

21

My B-day är över. Helt klart över 20-års stäcket nu. Anti-rynk kräm med massa Q10, ge mig.

Spendera dagen med S & J, en födelsedag med sina 2 bästa vänner. Helt underbart o få träffa S igen, trots omständigheterna. Livet är hårt, önkar mig bara en enda sak just nu.

Tack för alla gratulationer. O övriga fina mess under helgen, underbart o veta att man har massa omtänksamma o stödjande personer i sitt liv. Ni är bäst o så uppskattade =)

Love love love t alla er =)

Guns N Roses - Civil War

hade en as kul dag igår me plugg hos angie, gym me slemma o sen middag + party me wivvan o anna.
hade en underbar dag med familjen på födelsedagsfika, fick fina pressenter o åt god mat på vägen hem.


men kan inte njuta av detta full ut, en klupp i magen o tår i ögat. alla mina tankar går till dig. sååå dåligt samvete att jag inte kunde följa med J o hälsa på stakars S, förlåt förlåt förlåt. varför kan inte alla tekniska genier utveckla sjukhusutrustning som inte slås ut av mobilsignaler, blir ju gaaaalen av oro när jag inte ens fick tag på S. men på måndag kommer jag t akademiska o får äntligen träffa min underbara vän =) Du är stark o kommer klara detta!!! Älskar dig!!! ♥


så till alla mina v-åsar, de blir ingen födelsedagsfika o snälla, anteckna flitigt så jag kan skriva av.

Hammerfall - Crimson Thunder

Nu har jag o emmaslemma blivit friskis&svettis brudar. De har vi tagit på största allvar o tränat 2 av 2 dagar. Nu e de fett camp på allvar, träning o broccolisoppa. Men hur ska jag kunna motstå mörk choklad som jag nästintill dagligen bekantar mina smaklökar med. Det återstår att de men vinet ska fortfarande på flöda genom kropps systemet.






Idag såg jag o angie en lapp där de stog att man ska dricka med förstånd. Men om man e så jäkla förståndig så dricker man ju inte alls för en av konsekvensera av alkohol är ju att man minskar hjärnkapaciteten,/intellektuellet, o hur kan man då vara smart. IQ fiskmås till dom som tror att man kan dricka med förnuft, ni är inga party people!!!!


Nu e "acke" (som bålsta folket kallar han) tillbaka o han är fort. i sitt esse. Han gav oss en bra början o visade noggrannt vägen till målet, MEN... nu börjar stupet komma allt närmare.


Imorrn blir det en riktigt bra fredag, plugg i cuffy-lägenheten med en italiano-madonna o en svenne-banan =) Sen gym. Sen tänker jag inte avslöja mer ;)


Puss på er alla BN-fans (Marran toppar garanterat den listan, tihii)




Caesars - Jerk It Out

Under gårdagns täby-shopping kom vi fram till att jag är stolt över J denna helg. Hon har drukit bra! Har inte ens kunnat köra bil på hela helgen. She is back on track, sååå stolt över dig som verkligen tagit till dig av mina visdomsord och tillämpat dom i ett aktivt intag av alkohol och ett konstant rus med mellangående salongsberusningar. Vi köpte båda bra saker som man faktiskt MÅSTE ha. Efter en lång dag så åkte jag hem o kraffsa ihop mina sker för att bege mig tillbaka till gruk-staden som visade sig ha en usel tajming på kollektivtrafiken.

Föreställ er detta, en förbannad o trött Malin konkandes på en 18 kg tung väska me kläder o smink samt 2 påsar med skor o mat. Går som ett mongo. En förhandslingskappad invalid, som är pissed off. Inte kan man trippa fram glamouröst i denna stad inte. Rakarns tur att jag tog conversen för om pumpsen varit på hade jag fått sätta mig i vasaparken o bytit skor som en annan uteliggare.

Sen skulle jag tvätta, men tydligen är de nån som anser att de ska tvätta en annandagpåsk kväll 19-22, vilka puckon! Men då blev de en kul kväll hos Lalla så de va inte fy skam, men mina 2 påsar med tvätt, de är illa.

Som pricken över i:t utöver att alla verkar ha tappat förmågan att tänka samt att vara respektfull för andra så är MDH en rikgit *pip* *piiiiiiiip* skola. Kurser som det sades att vi hade FÖRTUR till har vi ju inte ens BEHÖRIGHET till. Så nu har jag Angie o Anna haft krismöte o bytt ut en kurs. 1 dags marginall. Och det visa sig att vi inte hade mycket o välja på istället heller, eller snarare så hade vi bara 1 alt. Men kursen verkar riktigt kul och den kommer ge bra lärdom inom vår inriktning o en fin kurs att ha på listan. Men som med allt annat finns det även här en baksida. Problemet: Den är på engelska!!! Undra om svengelska är tillåtet på seminariumet för det är jag iaf grym på.

Men fick mig iaf en mastig chock när sanna ringde, från Arlanda. Trodde det var den 16:e hon skulle komma hem igen, efter att ha övergivit mig i en hel månad. Oj vad glad jag blev att hon e hemma igen =) Det känns som att det var evigheter sen hon åkte, min lilla söt! Hemkomsten skall firas, kanske med lite rosè.




Till alla er som hade tänkt att ha Bålsta som resmål i sommar så har jag Maria o Soffan listat 3 sevärdigheter, observera att det även är de 3 ända enligt oss om det var vi som skulle ge turistinformation. Dessa är:
1. Rilles
2. Lasse Åberg
3. Shell kl 02:28

Enjoy it!


There is no easter bunny!!!

I torsdags blev maria virrig, så hysteriskt river jag ut kläder i graderoben, mosar ner de e björnborg trunken, kraffsar ihop smink, träningsskor, accessoarer o VIN. västerås vin kvällen blev förflyttad till b-town. jag gick ner till stationen o insåg när jag kom fram att jag var svettig, hungrig o gick som lutande tornet i pisa då min enorma packning vila på en axel. klockan var nu 8 på kvällen o jag hade i min snabb-packning-o-komma-ihåg-att-slänga-soppor-o-hälla-ut-mjölken kaos glömt bort att äta, så vad gör man inte, in på pressbyrån, ut kom jag med ett ledsamt o grymt besviket ansiktsuttyck, de visa sig att en sliskig macka skulle bli de min mage skulle få nöja sig med i brisk på utbud, unda om alkisarna varit där o snattat innan som de brukar göra.

Väl hemma hämta min underbara jouline upp mig, vi drog hem t henne o börja partyt, dunka, vin o make over i en skön mix av gossip och bildvisning på FB. Sen kom maria, oj va kul o se henne efter 3 mån, detta underbara party face =) hon hade med sig manligt sällskap i form av 3 forna teknikare, trevligt =) vi körde Alias o jag o J vann, high five, så jävla nöjd man bli när man vunnit asså, känner känslan så starkt. Tävlingsmänniska AB! Av taxisnubben fick vi veta att R hade stängt, men vi drog ut iaf, till shell, men där fick vi ingen vurre, herregud de har ju blivit ett 7 eleven, ta en calzone pizza, NEJ TACK! Vi börja posa o ta bilder men då ville han slänga ut oss, men de kom inte på fråga, då börja vi beställa o springa in i köket efter vatten, men han skulle städa så med vissa spår efter oss lämna vi butiken. städa, pfff, de har han ju hela natten på sig, ytterst konstigt. Sen gick vi 1000 mil kändes de som för att komma hem t julle igen, men till slut var vi där, vi nådde målet, dock med smärtor i partyfötterna. Sen sussa jag sött i hennes soffa...ZZzzzzz, ända tills hon plötslig väkte mig, då var de träningsdags, gaaaalet sjukt.

Seg o ful som stryk tog jag mig dig, dubbelstepp och oj va vi steppa, vi spratla runt fram, back, över o till o med under lådan, helt i otakt med instruktörens korregrafi. "ni som alltid brukar vara så pigga, glada o kämpa så hårt" jo men de visa sig att även hon kommit isäng lite sent kvällen innan, bergis inte förren kl 23:00. Väl tillbaka hade kakan dukat ut feta frulle bordet, tack tack tack, vilken man hon har skaffat sig denna jouline, o de e hon minsann värd. sen gjorde julle upp ett dusch schema för vi skulle fara iväg till bby, där stanna vi på el giganten o spela lite GH, the band. Sen for vi vidare till kista, J shoppa en mysklänning, R ett par tjejjeans (det är hans grej) o jag käka kebab.

Även denna långsfredag bjöd på party, då farsan baloo e hos farmor drog jag maria o soffan ihop en liten förferre innan R. Plötsligt ringde J o fråga om hon fick eskortera 3 män i jakt på förkaka t oss, hon skulle alltså få göra detta på arb. tid, ja de visade sig att det var bartendern polisens polare, maria börja fantisera om att de var våra 3 dröm män, att de va uppgjort o att alla skulle bli kära o 6 pers skulle bilda 3 par, eller så var de bara strippor, så vi bad J att visa männen vägen till oss, hon förvarna dock om att det inte var ligg-material o nej det var det inte, 3 snubbar från Pajalaaaaaa men mkt underligheter, dock väldigt humoristiska ch vi garva mkt åt och även ibland med dom. Vi drog t R o oj vilken bilresa, på 200 m kan de hända mycket ;) På R va det grym musik o vet ni vad, vi drack fatöl, tänk er 3 trippandes blondiner me as mkt läppis stå hängandes med varsin fatöl, vilken idé soffan fick för sig.

Lördag morgon o jag dega hela dagen framför TV, hade film mys me mammi o påskgodisskålen. När jag insåg att jag på riktigt inte skulle få ett påskägg blev jag sur som ett barn. Hos mormor o morfar åkte vi för att svulla i oss påskmiddag, inte heller av henne fick jag ett påskägg, men as god lax, fläskfile o lamm, mums mums mums. Sen ska jag tydligen få 1 födelsedagspressent även fast jag redan fått den o de va en svin dyr dammsugare, men jo jag skulle få nått mer iaf, jahaa tack tack, sen säger morfar att jag faktiskt även ska få en till sak, jag protesterade igen, men jo förstår du lilla malin. du hjälper till så mkt så de är jag värd. Ja jag installera lite kanaler på analoga o digitala TV o placera om dom bara, haha lätt som en plätt o så får jag presenter för de, ja jag tackar inte nej o längtar med spänning t lör, men en sak har jag redan luskat ut o jag säger bara, me like a lot. Hem o vände för att åkte till J, vi skulle jobba på R, vi hann knappt innanför dörren innan Sandra gav oss varsit "påsk-ägg" jabadabadoo vad glad jag blev =) En seg kväll o i flera timmar ägna vi åt oss barhäng, ful dans o lalla allmänt bara runt o jubla så fort en bil kom. Jag hade minimalt me jackor att hänga upp vilket ledde till att baren hade minimalt me drinkar att blanda o då fick J minimalt me glas att diska. Men sen kom en booooom o de droppa in en hel del.

Idag väkte J mig tidigt på morgonen för 2a gången denna påskhelg, även idag i träningssyfte, vi skulle till vibyspåret o gå, eftersom J hämta upp mig me bil fick jag ha med mina stavar, annars hade hon skämts o gått 68 steg före mig hela vägen tills skogen hade döljt oss. Men vi traska på o sen i drickpausen efter ett varv så bestämde jag att vi skulle ta o springa de sista varvet, som ett riktigt segervarv för vi iväg o på slutet gick det i en hisklig fart, knappt så att fötterna hängde med. Men de va skönt, mysigt o hälsovårdande. Solen är underbar! Dagen spendera jag med mamma, vi fika hos M&M, sen hämta vi Carina o åkte till bby o shoppa sen drack vi cuffy i solen på vägen hem. Jag laga middag me förrätt o så drack vi as gott vin till. På kvällen kom även bror hem så nu har man blivit mobbad o slagen en hel kväll oxå, syskonkärlek som in i helvete =)

Imorrnbitti ska jag o J träna o sen ska vi till täby o göra lite seriös shopping, med andra ord har jag nallat från sparkontot för att kunna investera morgondagens plagg. Ska även dra me mammi o sis på träningen, måste ha syrran att tävla med för oj va de går så mkt bättre att klara av alla rep. me tyngre vikter när hon e me, för jag slår henne o de driver på mig, haha helt sjukt med ack så sant. Fördelarna med syskon ska användas på alla möjliga tänkbara sätt =) Det kallar jag innovativt.

En underbar påsk o jag har verkligen hunnit med det som var mina mål - att umgås me la family, maria o speciellt me jouline, sååå jävla nice för oj vad jag diggar den bruden ♥

Renegade Five - Darkest Age

7:00 väkte Renegade mig igår, de va inget väder för en morgon jogging-runda så jag ställer om klockan utan att aktivera den, vaknar 8:50, helvetes fi**a och k*k fanskap skrek jag, for upp men insåg, nono malin du kommer aldrig hinna till lektionen som börjar 9:15. Går upp o småfixar innan jag får ett ryck, jag ska ta mig fan hinna o tänker inte missa en lektion. så jag skickar ett korrektions mess till lalla o ber henne paxa plats o far iväg, och jag han med minuters marginal. Matlådan kom medo en bar t frulle, de va bara tröjan som hamna lite på sniskan men lappen fram. Detta rekord sommer bli svårt att tangera men jag ska inte försöka mig på det heller. Straffet blev att gå runt ful, blek o utan mellis. Nästa gång ska jag ut o jogga iaf, då händer inte såna här tokigheter.


Påsk-plugg hos Lalla o inga påskkärringar kom, inte ens påskharen. Och nu e de polisdrama så jag missa äkta spänning, fuck. Sökte kurset till ht o det kommer bli en kul höst, no shit! Men Marran ska till Milano, kommer sakna henne. Men vi ska hälsa på o då ska hon ha italio-män uppraddade på en prydlig rad när vi anländer, oj vad hon, med sin förkärlek till dessa män, kommer att trivas!!!


Vinkväll =)


The Clash - Should I Stay or Should I Go

på återstående efter etyt långt breake. men jag har varit så jävla upptagen. Allt som hänt kan ni läsa i alla andras bloggar så får ni veta vad jag varit med om, fester, cuffy-möten, italiensk mat, jogging runt svartån, hållt angie i hand hos tandisen, internationell ekonomi, jobbar på R, mer cuffy sammanträden, statistik o matteformler and so on. Satan vilka roliga veckor jag måste ha haft för tiden har gått sååååå fort.

Lalla har laddat upp men en stor påse Polly t alla påskärringar som hon tror kommer våga plinga på just hennes dörr imorrn, tihii. Hur som helst e jag fruktansvärt suktad på dom då de e från självaste cloetta i linkan så jag funtar stark på att klä ut mig innan jag kommer till henne imorrn. o isf ska jag ha mer rouge än vad självaste marran har ;) tihii.


Till er som vill få era äldre syskon o förstå att de ska vara glada att de har er kan ni använda denna lilla varelsens metod: "Om du hade haft en apa istället för mig som lillasyster, hade du önskat att du haft en lillastyster istället för en apa" 


Imorrn kommer Jullan o så Norran som e henna från Norge =) Fy satan va kul för henne har jag saknat o varit orolig att jag ska förlora till en norrman. De ska bli viiiiin o mys. Sen stan på fredag. På lör har jag organiserat ihop en påskmiddag hos mormor sen blir de jobb på R, välbehövande för annars får jag ärligen leva på havregrynsgröt o broccolisoppa månaden ut. Men nu i vårvädret vill jag unna mig vin o fräsch sommarmat.






RSS 2.0