Heavy Fucking Metal

Nu är bokslutet för Möbel-Kraft AB gjort o redovisat, bra jobbat A M R. Det har varit ett intressant arbete med att observera all rörelse runt om kring en har varit mer iögonfallande. Men tro inte att jag har tid för ett liv för det. Nu är det vrål-tenta-plugg som gäller. Men först ska jag fira min 20-års dag, vilket inträffar imorgon, det blir drinkar, mat , dans, massintag av vin, you name it o allt avslutas med ROCKKLUBBEN. Blev mer firande än anat förra helgen, tack till S & J för att ni gjorde min 20-års dag till något oförglömligt, det är vänskap! Love you <3

Dagens student-tips: Ta din feta äkel bok och sätt dig ute i solen, du inhalerar frisk luft, solen moffar dig full med melatonin o D-vitamin och du blir brun, men glöm för tusan inte solkrämen, huden är ditt viktigaste organ och ska skötas om med kärlek!

Nu ska musklerna härdas...

                                                                                        image70

Bokslutsordrar


Allt inplanerat i kalender som tyder på ett liv kan genast stryckas över rejält för akademin har invaderat livet 24/7


That´s fucking true





Dagisfröken Malin anmäler sig...

Dagisfröken Malin titeln har använts denna vecka. Något som jag är sprudlande glad över. Var ett tag sen jag fick leka med barnen, ha en hop spratlande saker hängandes över mig, snyta bort snorkråkor, torka bajs, få kladdiga fingrar i min mat och kläderna nergeggade med saker vars konstelation jag helst inte vill veta något om men kan ge ett smakprov, mask o blodpudding (mina hat saker på jorden) men Oh my fucking god I´m loving it!

" du är bättre än restskatten från i fjol" Jag klagar iaf inte över min restskatt och längtar till den kommer. Ett startkapital för överlevnad då csn inte ger mig pengar när akademin har lov och innan sommarjobbslönen hinner infinna sig på kontot.

Imorn ska jag äntligen bege mig ut på en krogrunda i STHLM! De var nästan exakt 1 år sedan jag var ut, när daniel fyllde 20 o drog med sig grabbsen o jag på Stureplan. Jovisst, de va en gång efter men den räknas inte för de blev lite av en flopp! Haha. Det som kommer att förgylla morgondagens utgång är att det är med min kärasta barndomsvän Mli jag ska ut med =) <3

Nej nu ska jag åka o pumpa till mig lite muskler! Miss Fitness is here!

Renovera kropp o själ

Efter flera dagar med sol känns det som att våren är på väg, helt underbart. Vad som inte är underbart är att man känner sig blek, torr, äklig och fylld av gelégroder från vinterns intag av godsaker. Detta kan botas med hjälp av peeling, krämer, spraytan o vårmake. Tack gode gud för dessa innovationer, står och ber på mina bara knän...

3 av mina favoriter

Soft Caring Lotion (Torr hud)
Återfuktar, mjukgör och skyddar, vad mer behövs. Gör torra mig persikomjuk, som Cosmo utlovat då denna lotion är en av vinnarna i Cosmopolitan Beauty Awards 2008.


image67

Spraytan in a Can
Gör dig brun och fin, lätt och smidigt, men den är lite droppig tycker jag men endå en favorit i badrumsskåpet. Jag beställer den från gymgrossisten.se då den är billigare där i handlen där den även kan vara svår att hitta. Skrubba dig noga med handskar innan!

image68

Glam Shine 6h från L'oréal Paris
Fina färger, lätt att applicera när man väl kommit underfun med den härtformade borsten och det bästa av all, den sitter verkligen på plats länge. I hela 6 timmat vet jag inte, har inte klockat, än! I got it on my lips because I´m worth it!

image69

Rock on Rockers!!!

Work It Baby!

Ut o spring o rör på fläsket gott folk! Det är så underbart skönt, men alltid lika jobbigt o komma iväg. Rätt patetiskt egentligen hur våren äntligen får folk att komma ut och även motionera mer. Det ska man för i helvete göra året om, ser bara ur ett hälsoperspektiv.

Ikväll ska "vi tjejer" gå ut o käka och fira underbara Karina som fyllt 20 =)

I veckan fick jag ett sorget besked då det skulle vara tant o gubb-kväll på R när jag ska fira min 20-års dag. Men de kan ha löst sig till de bättre nu =) Har gjort tappra försökt till att samla vuxenpoäng men mina försök ses tydligen inte som tillräkliga. Exempelviss så har jag kollat på ett set med bestik, men man var tydligen tvungen o köpa skiten plus en brödrost  el dylikt för att det ska räknas som ett vuxenpoäng. Skaffa ICA-kort är ett säkert kort, jaja de kommer! Mitt största bekymer är dock my wanted fitness body, vill för fan inte vara fet o ful när jag fyller 20, det räker med vetenskapen om att huden börjar åldras vid den tidpunkten, anti-rynk.

Blev skrämd av ett mongo idag som välte fram som ett ånglok! Fasansfullt....

image66


Jag o Karajna ute på vilda äventyr i storstaden



Speeed

Äntligen utvilad efter förra veckans tenta-marathon. Hann inte vila ut efter all pluggande för de va både klassfest på Strike o sen jobb som kom pang på efter tentan och nu...

...En fartfylld vecka so far och många vårnyheter har inträffat.

EFO017
I måndags var det kursstart, Grundläggande Ekonomistyrning är det jag ska ägna mig åt nu i 5 veckor. Det verkar vara en grymt kul kurs med en grymt bra lärare, som desutom liknar Kjell Bergqvist vilket ökar kändisfaktorn över studierna.

VIBRATIONSPLATTA
I tisdagskväll prövade jag på den nya träningsformen "vibba" som jag nu har en positiv inställning till, bra för de som vill komma igång eller som i mitt fall, ett kompliment. Stort plus till att den stramar åt huden vilket inte vanlig styrketräning gör. Så jag rekomenderar er att pröva och vibbba.

BÄSTA VÄNNER DAGEN
Trodde att jag äntligen skulle få vila ut hela onsdagen, men ack vad jag bedrog mig. Tidigt på morgonen kom Sanna o Jouline klädda i träningskläder och med vattenflaskan i högsta hugg. Det var dags att ta en springtur i Vibyspåret. Årets första för min del.Det gick mkt bättre än vad jag befarat och jag speang 4 km gladligen så det bådar gott för konditionsträningen. Bra jobbat brudar! =) Sen drog vi till Stinsen o shoppa hela dagen. Ät inte toast där för dom blir serverade som kolbitar, fråga Julliz. På kvällen blev det film, Dagboken då J inte sett den. Så sorglig och en film alla bör se!

UTVILAD
Sen idag hände det äntligen, jag fick vara hemma o bara sova. Åkte iväg till Nettan som fixa slingor o klippte av lite blont krull. Har just tränat så nu ska jag ta en lång omvårdnande dusch med alla roliga saker jag köpte på rea igår, peeling, skrubb, masker, lotion o hela balletten så jag blir en vårfräsh prima ballerina.



image65



RSS 2.0