The Killers - This is Your Life


Det som offentliggörs från Sannas 20-års dag:








Imorgon ska nyårsafton firas. Dagen inleds med träningpass, lunch me la familia, bastu/spa o uppladd me sanna, nyårs middag o firande hos jens o nadja, 2009! Har redan smällt massa smällare me bror, tihiii.


2008 har i korthet bestått av


Nattliga äventyr på R, BMB, Pluto, Kåreeen and so on i all oändlighet
20-års dagar i massor
Sj förseningar
Akademiskt finlir 8 tim i veckan plus övertid dygnet runt
Höstens  tjat begrepp - hållbar utveckling
Bakis söndagar i simhallen
Hundratals träningspass
Konstant tigerkaka hår
Cykel turer
Andra Avenyn o Svensson Svensson
Socitets förteelser
OS & EM flopp
Alanya me S&J
Fatcamp med Marran
Vindunksdrikning me Lalla
Underbara dagar/kvällar med många underbara vänner ♥



XOXO


Metal Christmas and Heavy New Year



♥ Nu är det dagen som man väntat på i iaf si så där 24 dagar. Inväntas har den gjort väl och igår va det julvaka/julfika med Sanna Jouline Robin & Marcus. När vi insåg att klockan stannat vid 11 och var ehentligen halv 1 så började vi bege oss hem. Myspys kväll så tack till er och ett stoooort extra tack till J för klappisen, blev sååå glad o väkte mamma när jag kom hem för o visa min julklapp, tihhi. ♥

♥ Med den: taighta kjolen - en proper uppsättning med ett lockigt svall och svart ros i håret - röda naglar - stilren make - allt på en väl fixad kropp av lyxprodukter, är jag nu redo för avfärd till mormor&morfar. Jag har siktat in mig på laxfittan, brien o frukten, allt som jag själv valt ut. ♥

♥Julklapparna i år har hittills bestått av skönhetsproduktet och andra kropps lyxiheter som enligt mig behövs i min vardag..men, som en student inte har råd med så ekonomilitterarut är prio 1. Så inga pressentkort o sånt tjaffs, vet även hur tråkigt det är o ge sånt. ♥

♥Så till sist lät mig läsa up en dikt (jag är nu Sune så föreställ er en pussnödig blond liten pojke)

min jul den ska vara kul.
min jul den får inte vara ful.
som påsken den är gul
ska min jul vara kul.
och snön den ska vara vit.
är den gul har någon pinkat på den. (HÅKANS OSLAGBARA MIN)
kanske en hund. (HÅKAN)


GOD JUL =)

Puss & Kram

Hole - Celebrity Skin

Helgen gick så himmelens fort. I fredags var jag överallt hela dagen pga bilbesiktningen. Sen på kvällen bar det hem till Sanna som fyllde 20, hennes släkt var där o de bjöds på paj, godistårta o en spännande pressentöppning. Jag o Julle gav henne ett kollage,kan man väl kalla det för, som vi själva komponerat ihop me olika bilder o en lite story. Sen fick hon även sminkning på Make Up Store, och de gav vi även till oss själva, så de blir en riktig tjejdag framöver =) Efter ett tag fick Sanna även öppna våra stoora paket, som innehöll kvällens poufit, dressed for succsess så drog vi ut på missions, bus bus. Bilder kommer när kameran hittat hem igen.

Lördagens spenderades me Maria o Julle o det gjordes inköp inför kvällen. Efter fikan på solslätten ville jag hem o powernapa med de hade babblats så mkt så det blev brådis inför kvällen då Sanna skulle firas på riktigt me vänner o R. Kul kväll me mina tjejer =) Love!!

Idag har jag julhandlat me johanna o mormor, alltså en historia i sig. Julbordets 3 i top favoriter är kall- o varmlrökt lax, mina egna köttbullar och brieosten. Sen har jag julbakat så nu börjar stämningen infinna sig på plats. Klädde även granen igår som ger en hög julfaktor, iår blev den röd o guldfärgad eftersom den va midnattsblå o silvrig förra året. Ikväll ska det julvakas me Sanna o Jouline. Wiiieee.

Värt att nämnas är att jag har svidande träningsvärk, kors i taket o dra mig baklänges det har jag inte haft på länge, men de blev pass både igår morse o på kvällen o det var rediga pass som krävde muskelmassa och ett väl pumpande hjärta.


Motörhead - One More Fucking Time

Det visade sig att MOTORsågen i sig iver råkade såga av grenen som han själv stog på och han föll.



Beastie Boys - (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)

Vinkväll blev ugång blev eftersnack blev en riktigt mysig o kul tjejkväll a la jag Wivvan Isa o Anna.
Vakna av en ljuv kaffedoft o efter att ha segat oss piffa vi till oss, gömde gårdagens tecken bakom en tjock mask så kallad fondation o trippa ner till stan. Där skule jag träffa momi o hennes vän för o köpa en julklapp o sen åka hem o vila inför lördagskvällen men jag blev kvar o kom hem 7 istället, for runt o rev ner hela rummet i en svart soppsäk, principiellt, o åkte till jullebulle. sanna kom o festen börja. dj quality på r lockade oss o de blev fullt ös med roliga människor, men tyvärr även sorgliga sådana som trodde de ösde me alla, NEJ, intellektuellet går inte längre till att de verkat tro att en taight klänning absorberar bort hullet, sorry giiirls. har nada o hämta varken här eller där.
Lippy Joa Olivia in action ;) Party party party! Hot hot hot! Chic chic chic! Love love love!
Omstart på lördag...


AC/DC - Rock n' Roll Train

Då var det gjort, min första tågmissning. Har bara väntat på denna dag och är överraskad av mig själv att jag klarat 1½ ÅR. Jag tror min kropp försökte fly från vad som väntades denna dag o sussade på.

Väl i skolan var Rebban sjuk o åkte till farbror doktorn. Madde och jag kämpa på in i det sista o vid 4 tiden skicka vi in arbetet, som pdf, vi är hightec, tihii. Det bästa av allt, ca 20 tim marginal o imorrnbitti får vi sussa och detta görs välförtjänt. Dock drabbades vi nyligen av en akademihets men detta fixas i denna stund. Handen på hjärtar, lite lessen att det nu är typ över o kommer sakna våra hysteriskt roliga stunder o tom pm:et.

Med en lättnad i kroppen intog jag min plats på T1 för att köra ett hårt pass med dubbelstep, gaaaalet men ack så skönt.

Nobeldagen i ära, och därmed min namnsdag, ska det nu mysas. Juste, jag ska tydligen dricka viiiin på fredag, tihii =)



Finger Eleven - Paralyzed

Paralyseras och besatt av dig. Föreställer mig en mörk plats, hos dig eller mig, du och jag, underbart! Dina ögon, din kropp, du.
Me on my way to you
Desperat AB - Snart kan jag inte hålla käft om detta längre.

Idag luktade det mega turk i ALLA datasalar på R2, det var bara att fly då inte ens vädring hjälpte. At ha 1 000  st internationella elever har fått storartade konsekvenser och snar kommer väl Origos cuffy priser stå på såväl indiska som shilienska bla bla afrospråk vad det nu heter.

Antagningsbesked på studera.nu publicerades idag, som jag visste redan så blev jag antagen, what else, och våren kommer att utgöras av handelsrätt =) och statestik =( Men bäst av allt, ska få ha Marran o Wivvi i min klass igen, tihii, då kommer jag äntligen ha nån o skratta högt med på raden längst fram medans vi testar 8 olika läppglans på läpparna samtidigt för att få rätt färg samt att jag äntligen kommer omges av en sött leende, skönt garv o en äkta röka/kröcka/stöcka partner.

Steppi steppi till bra musik, kul korregrafi o med den söta damen som instruktör, kan det bli bättre?


Fall Out Boy - Thnks fr th mmres

En lördag kväll med Sanna o Jouline vad guld värd. Det blandades San Fransiscos och Rosa Pantern o dracks vin  för fullt. Öl spelet fick oss att dansa Zobra men även tätt o långsamt runt bordet. Det skvallrades, berättades roliga saker som hänt, mina slynerier o deras vilda liv, nu o då. Vi missade dock Svensson Svensson så nu har jag två avsnitt o se ikväll, min lyckodag?



För att alla ska förstå i vilket underbart sällskap jag befinner mig i så citeras denna dialog från igår:

J - Men vart går Nilen då?
M - I afrika, egypten, dööööh.
J - Men varför heter den då Nilen, de är väl svenskt?
M - Men snälla rara du, finalnd heter ju finland på svenska men inte på finska, samma sak.
J - Ja juste! ...helsinki
M - hahahahahahahaaa

Vet inte om det kanske var drinken som slukat det intellektuella men du är iaf min lilla tok =)

Julstädat (utom damsugning ) o satt upp stakar o en kruka me en tomte på som jag ska köpa en julstjärna o sätta ner, sen får det vara nog. Vi ska ju tydligen inte ens ha julklappar, på mammas sida, har dom hitta på...MEN...mamma ska ge oss ändå o mormor&morfar som var de som verkligen ville slippa sa i veckan att vi kan väl komma o fika på juldagen så att de kan ge oss några 500-hundralappar till julrean, men det är INTE en julklapp. Sen har vi sagt som så att vi redan kommit på en bra julklapp till mormor&morfar så vi får väl  åka ner på juldagen o ge den då, fast INTE som en julklapp. Haha ja det verkar nog som att det blir julklappar i år, bara en skillnad, det blir utdelning den 25:e istället. Jag som ar så glad att de bara skulle bli 2 julafton firande i år men då blir de 3 iaf.






XOXO




Kiss - Rock N Roll all Nite

Ännu en vecka har gått, en vecka som inte bestått av fritid till bloggning utan istället utgjorts av tågförseningar, PM, handledning som vände oss bokstavligen talat upp o ner o ruska om, skriva tänka analysera översätta hela jävla modebranschen o e-handeln o sen adderra t alla terier om entreprenörer innovationer o ledarskapsstrategier o moffa in de i gina tricot, en x-tra handled igen o nu var det iställer c/d uppsatsnivå, T1 införde cykel på passen så jag har spinnat flitigt o så andra pass så klart, lunch på stan (västerås stan alltså) med 10 brudar blev en skön avkoppling o det skålades för lalla som ska till thai vilket ledde till att vid adjöet blev jag sedimental som alltid o satt på tåget hem sen o saknade na redan. Men har pannkaks språkfröken Maddi och chokladälskande partypinglan Rebban kvar vid min sida =)

Så lördag igen, bakis igen, snart party igen. Igår va jag hos Jennie i Hammarby o fira hennes 18-års dag, de roliga är att vi var ute på krogen redan för 2 år sen o busa runt, tihi. Nästan 1 år sen o inget slår att få se hennes smile igen. Slynade runt i STHLM o fick stan i gugning, precis som lovat.  

Ikväll blir de drinkisar me mina tjejer <3 som de oxå var evigheter sen typ 1 vecka, omg. LOVE!!!


Jennie o Jag för typ 2 år sen, omg inga kommentarer


Min tjej =)



På morgonen fick jag ett mess från tjejen som inte tycker om stora djur för de luktar illa som exempelviss elefanter, hahaha, nu va hon efter mkt om och men framme men fast i nån timme innan de får komma till ön.

RSS 2.0