Skepp och "HOJ"

Malin - En stolt nybliven cykelägare

Den är tantig o helt underbar, tömde ett av mina konton för att köpa denna svarta juvel,på vägen till k-ängen hoppa mormor o morfar på i farten, då jag efter en överenskommelse lovat att ta med mormor en dag o leta cykel till oss. Det visade sig vara en riktig turklöver då mormor redan gett alla sin uppgift jag körde o valde ut bra cyklar, morfar drog kortet o nikke montera ihop dem. Oh yeah, morfar drog kortet med ett leende på läpparna o mitt leende var garanterat större, tänk va bra att jag har dom :)

Köpte även bestik, bra att ha tills den dagen jag flyttar ifrån dårhuset, men väl vid kassan fick jag inte betala, men det är tanken som räknas och därför ett vuxenpoäng till mig.

Detta hade jag inte anat imorse när jag nyvaken tog mig till passet o körde slut på musklerna med extra mkt vikter, utmanning! Så nu firar jag med god mat, en sallad med kykling-fullkornsbulgur-soltorkade tomater-fetaost-bönor-gurka-tomat-rödlök-sallad o ett glas viiin.

Klicka just iväg en beställning, för kan de gå en dag i mitt liv utan att jag spenderar pengar.
Steig Larsson - Män som hatar kvinnor
Jens Lapidus - Snabba Cash
Göran Persson - Min väg Mina val

Imorgon börjas det jag våndats över hela sommarn, TENTAPLUGGNING! Själva plågningen i det säger sig självt, Mikroekonomi. Därmed krävs en fullbordad insolering fram tills den 8 augusti, blir väl en halft-om-halft insolering för mig då jag har en cykel att åka runt med.


Se upp i backen för nu kommer jag......

Bland träd o buskar...

Tack Mli för i fredags :)
En händelsefullkväll i sin bästa bemärkelse. Vid halv 4 tog jag mina klckar i handen o vingla hem.

Igår blev de en fullspäckad TV dag o kväll. Laga en super god o NYTTIG pizza o drack lite Asti till, mums o mys :)


Förferren bestog av fika, utdelas en tant varning utan dess like...

Annanaspaj - Dumlekakor - Havrekakor m russin - Bärrutor med hallon



Maria - Kakan - Jouline - kan man ha bättre gäster? :)


Nu ska jag leva ett liv utan godis o socker med en början IDAG. Det finns faktiskt frukt o nötter o i värsta fall så har jag GI blåbärsrutor undangömt i frysen. Detta ska jag klara...


OOOOOOOH MY FUCKING METAL GOD! Fick just en dejt med backyardbabies inplanerad ;)

Hipp Hipp Hurra

Ja må hon levaa.... sjunger med min fina/falska sångröst

Idag fyller inte bara Nelson Mandela (90) år utan vi har även ett till födelsedagsbarn, min älsta vän av dom alla :)


GRATTIS MLI PÅ DIN 20-ÅRS DAG! LOVE U
Så ikväll ska vi festa på ett sätt som bara 20-åringar kan ;)





Sitter med ett glas vin i ena handen o nu ska den andra greppa tag om sminket. Sen kommer brudarna o kakan för att smaka på min legendariska annanaspaj o så ska vi förfriska oss :)


Ska kvällens outfit bli Mango klänningen!?

Prada Manhattan Cosmopolitan

Min kropp har fyllts av en skrattretande känsla efter att ha lästa vissas bloggar. Det började klia i fingrarna på mig o du mycket hänt denna vecka så är ett inlägg på sin plats.


En sak har inte hänt, eller det hände men inte för mig, jag talar naturligtvis om Iron Maiden. Missade Bruce Dickinson o hans grabbar.





VAD SOM HAR HÄNT

I tisdags var jag me Julle hela dagen, lika galet kul som vanligt. På vägen hem från Stinsen ringer Kakan o bjuder med mig på midag, ja tack! Mäta o belåtna kommer vi på en ännu galnare idé, vi måste se SATC. 1 h 20 min innan föreställningen o alla rusar runt som yra höns. Hur som helst raggar vi med Anders o Elle som kommer o hämtar oss. wiiiiii boooom säger bilen o vi flyger fram i otillåtna hastigheter hela vägen till getto Kista, som för övrigt ÄR hotfullt, hinner precis köpa biljettisar, godis o kissa (där vi fick en egen föreställning då en kissig tant löpte amok) innan ridån går upp och filmen kan börja. Oh jävlar vilken upplevelse, min kropp o själ fylldes men alla sorters känslor i en harmonisk balans, jag garva, jag grät. En skön mix av fashion o det verkliga livet från ett optimalt kvinnligt perspektiv. God bless SATC! Killarnas kommentar: Ett jävla sömnpiller :)


Onsdagen spenderades i V-ås me familj, mormor o morfar. Dagens bästa köp gjordes på Belle, två par söta pjuks för endast 99 kr/st. Det är en prissänkning som kan kallas duga. Belle är en underbar liten bouitiq som fler borde få nys om, deras pumps kan vara så bedårande att man hyser starka känslor redan vid första glimten, och det är inte vanligt, då förstår ni var Belle har att erbjuda.


Fetcamp, ja det flyter på galant. Ännu roligare är att S&J köpt kort på T1 så nu ska dom med o svettas i hopp om att förbränna fettet o pumpa på musklerna. Rolighetsfaktorn med träning höjdes rejält och snart är den kokhet.


Idag var Mli här o snodde massa musik till hennes 20-års ferre imorrn. Hon har slått på stor ska ni veta, ohoj så speenade och hennes omtalade kusin-Åke ska lira med sitt band o mitt i alla ska 2 inhyrda ordningsmän springa runt som pappa-Thomas har anlitat så att inga våldtäkter äger rum där bland skog o buskar, haha. Sen spendera jag hela dagen till o fixa klart hennes present, har tagit mig åratal o ser mest ut som ett verk made by a dagisbarn, nu ska jag inte säga mer för då avslöjar jag mig, har lätt för att göra det!

Ni vill bara veta vad jag tänker på nu, ska ge er tre fraser som utgör "det":
FEST FLOPPAR - MUPPGÄNG - ABSTRAKT SJÄLVGODHET


Om 10 tim börjar träningpasset, både Julli o Sanni ska träna :) jag längtar så det är bäst att sova nu så är vi snart där, 10 timmar framåt i tiden :)



VARNING! Godis hjärtat i Bålsta har gamalt godis ute på försäljning! Jag ska dit o klaga imorn o kräva 189,6 kg godis i kompensation, alltså kommer min viktuppgång att bli densamma, HAHA!


Bild från Grönan förra veckan...




Sov sött!
 
// Liemannen


Fet Camp a la Malin

Denna vecka har jag haft fet camp a la Malin då mina ögon bokstavligen talat ploppade ut när de röda siffrorna blinkade stort o tydligt, fetmassan lär ha ökat i såväl sin omrekts som area, så det var akut WARNING!

Mitt träningsläger för, av och med mig själv startade i måndags och fortskrider tills den 18 (för då ska en nybliven 20-åring firas) Anyway, det går as bra, tömde mitt konto i måndags  för att köpa et träningskort, som används lika flitigt som de brukar, plus joggingrundor o vette gudarna allt som man får för sig som en galen träningsfreak. Men, vi lever i en värld av frestelser så alla synder tangerar träningsresultatet.


Va ute o käka lunch med mormor o morfar idag när det började spöregna o åska o blixtra, mysigt värre. Rulator-tanterna blev fast där i en evighet likaväl "socialfallsskaperna" som, högt omedvetet, stog för underhållningen.
 

Nu ska jag svulla i mig en 6 kg vattenmelon som jag släpat runt på hela dagen, mumsfilibabaaaa!




Soilwork - Exile

Jag hatar inte dig, jag tycker ingenting alls!

Det finns alltid något att roa sig med, svartsjukedramatik o gängsbildning, oh me like... Men detta inlägg är endast till för att få somliga att inse hur de själva får sig att framstå.

Ibland är dett bättre att inte hysa några preferenser alls angående vissa människor än att gå runt o föra klagomål och avsky. Vad tar hårdast, att man inte ens ödslar någon energi alls på dem lr att de faktiskr får reaktioner, även om de är av negativ karakär. Lärde mig ev en vis kvinna en gång att om man bråkar, är dum eller vad som helst mot någon så är det för att man faktiskt har känslor för denne, det är exvis därför vi bråkar med föräldrar o tar illa upp om en vän gör oss besviken. Det komiska i det hela är att många fick ta lärdom av denna "teori" men ytterst få verkar förstå dens enkla menning, detta har ännu en gång bevisats. Det hela kanske är en mognadssak eller så blir man bara helt enkelt som de man umgås med. Som sagt, kan inte vara lätt att gå runt och HATA folk, kom till insikt!



Åka karusell o äta karamell. Helt spontant åkte jag Jouline Kakan Sanna Marcus till Gröna Lund igår kväll. Det sköts o kastades bollar helt vild. Skreks o skrämdes i en ruskig atmosfär och sprang o lektes i lustiga huset. Gasade hem i vrålfart, utan nallebjörnar o feting stora chokladkakor, för att se på skräckiiiiiiiiiiiiiiiiiis. Wiieee!





Mina gröna lunds kompanjorner =)


Rock on my friends...och varför inte göra det till Avenged Sevenfold, som även lirar förband till Maiden ;)

Fotogalleri "3 bruna babes i Turklandet"

Nu kommer det jag vet att många hängivare läsare, tjuvkikare, skvallrare samt vänner väntat på.

Härmed inviger jag fotogallerian som jag valt att kalla "3 bruna babes i Turklandet" (men som är under konstruktion)

Utställningen äger rum på FB


Ihelgen var det Power Meet i Västerås och jag spendera min fredagkväll där. God mat, trevligt folk som överröser en med vänlighetens ord, mustang, cruising, klassvännerna, en helvetes massa rosé o en underbara Angie som (inte så chockerande nog) ställer sig o bakar kladdis 5 på natten, tihi, behövs inte ett mattesnille för att förstå att jag hade en trevlig kväll.

I lördags var det grillning me mina babes. God mat, fylle spel o tusentals goda drinkar efter va vi på en gaaaaalen cykeltur, J valde att avsluta "bike tour the bålsta" utanför rilles o vingla in där, jag o S trampa vidare till patrik där vi träffa kisse vidar tommy vilket var evigheter sen, men dom var sig lika, siken tur. Vi drog upp våra pet-flaskor o halsa på, alla drog men jag o S blev kvar ett tag då hon utträttade visa behov, med finare o inte så avslöjande ord. Sen skulle de cyklas, S kunde en genväg som ledde oss in på en tomt och ner i en slänt med vassa buskar, hahaha! Hur vi trassla oss ur den situationen och vad som komma skulle får förbli en hemlis.

"Ska vi glida genom Bålsta, så klart! Ska vi cykla hela kvällen, så klart! Ska vi skita i Rikards, så klart!"
Sjung med två gälla alkholiserade röster o rökfyllda lungor

Pics will come up soon

We are Cold ~ Ice Cold

Återhämtad efter den veckan som skulle bli en galen party vistelse i Alanya men som snarare skall kategoriseras som en soft vecka ute i bushen i en håla vars namn var Konakli. Detta var en mystik i sig, som att man skulle boka resa o boende i Sthlm men hamna i Kungsängen, ni kan ana vår reaktion.

Men vad gjorde det, hade mitt livs underbaraste vecka. Fytrio grader celcius i skuggan dagligen, en pir, ett medelhav, en drink, en Sanna och en Jouline. Mer går det inte att kräva utan att ses som en bortskämd brat med en liten pipinett hund bosatt i bev. hills.

Vad vi uppnådde vi med resan då.  Blev de sista passagerarna på planet, svettiga o anfådda efter att rusat genom Arlanda, men med ett stort smile på läpparna då vi taxfree shoppat. Väl frame blev vi 3 BRUNA babes (men jag är redan blek igen) Vi färdades dagligen till Alanya på många roliga sätt. Vi blev osams med alla (utom poncho panosarna) runkturkar pga att de försökte luras, trängde sig på i oangelägna stunder, visade girighet, en bisarr humor och drygt beteende. Ett exempel tagen ur verkligheten för att stödja mitt uttalande - bjöd på en cigg på dagen, trots ett artigt nej tack, kom de ta mig fan på kvällen o skulle bli bjudna tillbaka. Och så hände det mycket mer därtill. Men allt är dokumenteras i hundratals bilder och en fullspäckad videoinspelning som lätt skulle kunna vinna några oscarsstatyetter.

Men mig hem fick jag iaf lite skjyssta stuff, 6 liter vin och Bacardi Razz. Rosé vinet korkades upp igår då vi cykla runt o förde över allas bilder o sen spendera källen men god mat o mys. Jag hade ju även en klarad tentamen att fira.



Två av mina fyra inköp. Ja, jag erkänner, efter 4 år i trogen relation överger jag min Valentino för frestelsen av en sommarflört.



Ice cold V.S Spicy



Vänskaplig kärlek <3



Snart kommer Mary hit, ska bli kul o träffa den där rakarns ungen igen =)
På fredag är det power-meet, äntligen för jag åter igen träffa "Marys runkisar"


Härmed kallar jag detta inlägg avslutad och skribenten skall nu omvårda sina dalmationfläckar.

Bakom tagentbordet - Malin aka Pongo


RSS 2.0