En midsommarnatts dröm

Midsommarafton igår! Morsan drog ut på det öppna havet så det vankades midsommarfirande hemma hos mig. Skjuta dem till bussen kvart i 6 på mogonen, sen kunde inte jag somna om, så vid 7 stog jag o marinera kött, bakade bröd, kaka,damsugde verandan, you name it! En husmor sa alla att jag kommer att bli, är det verkligen en komplimang!?

Vid 3 tiden var alla här. Midsommar 2008 gänget bestog av: JulleBulle, Kakan, Lilla fröken Joa, Viper-Mackan, Rirri o senare anslöt sig Mli till oss. Jag fick en pressent av J&M, tihii va glad jag blev. Vi plocka blommor o gjorde vakra kransar, spela kubb, fotboll, slog sönder glasrutan, grilla o åt en underbar måltid, spela Sverige spelat och mycket mer. Tack till er ALLA för en underbar midsommar. Avslutade kvällen på samma sätt som den påbörjats, alltså med städning och diskning, men man ångrar sig aldrig moronen efter.

Vakna upp tidigt imorse efter en dålig natts sömn. Skulle hämta hem regeringen och hennes slav (Mamma Mu o Nikke)
Men vad är det för dag idag!?

ALANYAAAAAAAA!

Så nu har jag för tusan inte tid o sitta här. Ska raffsa ihop lite mer saker, sen samlas vi hos Sanna för att käka lunch mm och sen drar vi =) Bye Bye Sweden!

Heavy fucking party ;)

<3


En dag i västerås city

Dagens inköp:

♦ Ljusblåa jeans - Som jag satte på mig direkt vid nästa provrunstillfälle
♣ Mjukisbyxor - Som jag ahr letat och fann nu de ulitimata på H&M, det bästa...i strl. S
♥ Shorts - Grymt snygga vardagliga men mer sportiga (made in turkey)
♦ Tubtop - Till min bondhorakjol, endast 49:50 på H&M (ej realisation)
♣ Nagellacksremover - I en liten söt flaska så jag kan ha välmålade naglar på resan
♥ BH o trosa - Så jag blir sexig o får nuppa med varenda kille i hela Alanya så att alla får något o snaska sig i fast några äkliga runkisar her redan börjat

Dagens fika:

♦ Vulkantårta - Massvis med belgisk choklas
♣ Kaffe - För vi är kaffe älskare
♥ Sällskapsdam Angie - Min underbara västerås brud

En lättgjord och mumsig lunch är att göra en vanlig sallad o sen bara moffa i skaldjur avokado och ägg. Hög hälsofaktor och ack så aptitligt!

Hade kunnat sökt ett grymt bra jobb idag om jag sett det igår. Nu är det kört för tågfittorna är sega o fulla.

I´m FUCKING hate you your little motherfucker.

Slutligen så är snart minuten inne. Jag talar naturligtvis om Sverige-Ryssland så nu ska jag gå o skrika, heja, hoppa i soffan, slå sönder glas, bita på naglarna, ja alla beteenden som ett fotbolls Em kan få en att göra.

X&X

M diggar förberedelser

Livet består av förberedelser.

Just nu består dessa förberedelser av Alanyaresan. Igår fixa jag o JulleBulle musik, det tog hela natten.
Idag så fixade jag o SannaPanna tyck på våra tröjor, det blev grymt bra.
Imorgon ska jag till v-ås o göra lite nödvändig shopping.

Då jag saknar skolan har jag skaffat mig ett ärende dit. Men allt har något positivt med sig. Självfallet ska jag passa på o fika me Angie o prata i en hastighet av 894,6 km/h.
Som jag ser fram emot det.

Sen är det fotboll, som i sin tur är lite av förbredelser då turkiet redan kvalat,
tänk er en SWEDEN-TURkEY match @ Alanya


En blågul hunk



Royal Savoy Reservation

Har flängt runt som en dåre på cykel idag, 1,4 mil totalt och blivit plask blöt och ner haglad hela 3 gånger. Vad är oddsen!
Första turen var till T1 där det pumpades muskler.
Sen till centrum för att luncha me min kära Mli, trevligt och gott var den timmens slagord.

Dagens sista destination var M&M där jag boka resa till Maidera, på engelska. En vecka på socitets hotellet Royal Savoy efter alla omtenmen och innan akademins läsårsstart kommer att göra mig gott. Men med tanke på resesällskapet lär jag vara ännu galnare o vimmsigare när jag kommer hem men då har jag mitt v-ås gäng som får ta hand om mig.

Nu ska jag ner till J men denna gång blir färdmedlet bilen. Vi ska fixa musik till Alanya.
5 jävla dagar kvar sen drar vi =)  

Denna dag bjuds på dessa bilder:










Dagens tips: Hummos på smörgåsen isf smör o pålägg


Student årgång 1989

FÖR VI HART TAGIT STUDENTEN sjöng dom små gullungarna idag, jag o Karina stog där o blev onekligen nostalgiska. En sak är säker, vi va fan så mycklet mer party ;)

Nu har hela feta svenska släkten varit här o supit till i Sis ära. Nu ska jag grabba champagne flarran o dra till Mli, ikväll blir de party o då ska syrran firas.

Call on me...PARTY!

Smaskliga detaljer uppdtateras efter natten, hell yeah!

Sommarlov från akademin

Mina inledande ord för detta publicerade inllägget är - Jag har haft så obeskrivlig kul de senaste dagarna.
Förra veckan var jag bosatt i skolan, nördstämpeln i pannan kom i fredags när jag o marran var i den stängda skolan så vi fick logga in med våra kort, på sveriges nationaldag till 7 på kvällen. Men övertidsplugget var lindrigt bekymmerslöst då  solen har skinit och alla har varit på strålande sommar humör och skrattattakerna avlöste varandra i sån hast att magen var official fucked. Har även hunnit med årets första dopp som ägde rum på björnön =) och massa mer spännande äventyr ;) Sen ska vi även prisa gud för skatteåterbärningen och nämna att fotbolls EM är i full gång, me like!

Sen var det dags, måndagen den 9/6-08. Sista tentan för detta läsår och sen "den största ferren". Grymt rolig kväll med mousserande o party folk från klassen. Bäst av allt med brudarna aka hyndorna aka marrans runkisar, you name it för kärt barn har många namn. Den enda som saknades var Angie vilket var förbannat synd för hon kan festa ;) Sedimentala Malin började typ gråta varje gång det var avskeds dags, men sen blev man galen igen. Klockan var mogon när jag o W tog hissen ner till "oss" Bilder kommer snarast i mån om tid!

Sen var det igår, sommarlov! Träffa Jouline vid tåget för jag kännde genast att nu ska jag ta igen all tid vi inte kunnat spendera ihop. Laga mat, käka glarre, hämta upp Sanna o drog till Stinsen. Detta kommer bli en grym sommar!

Idag, första jobb-dagen för denna sommar, Klockan 05:25 ringde klockan för jag åkte till dagiset me Mammsen som öppnade, men jag slapp  kommunaltrafiken o hitta en soffa som jag hann sussa lite i innan jag började.  Nu är jag dödens o ska sova så jag orkar med att leka med alla busiga snorungar imorrn med, wiee!

Have a fucking nice summer =)


Dagen då elektroniken borde elimineras

Helgens mål - Alkis mulis ska vara plugg mulis - Jag lyckades! Lite halft...

Igår kväll gled jag ner till Joa o Viper-Mackan. Vi satt ute hela kvällen med tusentalsljus, filtar o mys. Hade till o med en lägereld, pojkarna små grilla bensin, silikon, you name it, ni vet sånt som bara pojkar kan göra, men varmt blev det o brandbilen kom.

Uppe med tuppen imorse och skulle sola kombinerat med pluggning. Förberedde allt och la mig till rätta i solsängen. Hann inte ens börja innan solsängen goes crazy som vanligt o faller ihop vid huvudet. Vad ser jag, kugghjulet har landat rakt på min mobbe, smaaaaash o kraaaash, flyger upp, men det är förstent, Varken puls eller hjärtslag så det är bara att dödsförklara skiten. Skäller ut min syrra då allt detta är hennes fel, inte mitt! Rusar in i köket o moffar i mig chocklad som jag sucktat efter i en vecka medans jag ser framför mig ett insolerat liv utan vare sig telekommunikation eller pengar. Ringer 3, åker till BBY o dittan o dattan. Krångel till katten musen tiotusen. Resultatet, måste betala för en död mobiljävel i nästan ett år till och nu då köpt en nya för mina sparpengar som skulle gått till en cykel, men värst av allt var jag tvungen o tröstshoppa mig ett par skor, örhängen o nagellack, fuck it!

Åkte till S där även J va, det skulle lekas frisörsalong, min favoritlek. J var så trött, för hon tror onekligen att hon är en duracell kanin som kan jobba dygnet runt, så hon drog efter att fått garva lite åt sanna i slingmössa, men vi vet ju alla hur hemsk man ser ut, dödsdömt om något. När jag var färdig med S var hon en nöjd o glad blondie igen och jag var minst lika nöjd över att fått praktisera mina skills.

Har lagat underbart god mat denna helg. Igår grilla jag köttfärsbiffar innehållande fiberhavregryn, soltorkadetomater, fetaost, sambal olek, till det serverades en sojabönsallad. På dagens menu var det abuergin o tomat i ung med feta o örter samt sallad och en nyttig toast.

Väckarklockan står inställd på 05:26 så nu är det marsh pannkaka i säng. Tur att jag o Marran ska sminka oss på tåget.

RSS 2.0