En dag på slottet

Fredag kväll i bålsta....

En lugn kväll väntar, ska hämta min syrra från balen inatt bara, va där o kolla på entren och vilka fina minnen man fick från förra sommarn, lovelii ♥

image80
image81


I onsdags var jag ute med klassen, först så gick vi, marrans runkisar, till thomas o förkaka,  sen drog vi till pluto o möte upp mer people. Vilken storslagen kväll o jag har så mycket svaller att jag skulle kunna skriva en hel novell men nu är det istället säkert inlåst i mitt casebox of securets. Och vet ni vad som är häftigast av allt, paparazzi-bellan har lagt ut tvåhundrafyrti bilder på FB.

image82
Jag o W innan partyt börjar, party outfiten bestod av den eftertraktade GT tunikan som jag bokstavligen jagat folk efter som om att jag vore en paranoid psykopat.


Idag har jag iaf fått vara hemma o plugga för en gångs skull vilket är helt otroligt då "gruppen" i torsdagsmorse dök upp från olika håll, slitna, trötta o bakis till tusen. det var till och med så att Wivis ville ha ett helt kilo marjonäs. Fllumdag no. 1 men vi lyckades gör det sista akademiska finliret, skicka in via blackboard o göra hela oppositionen.

Tur att jag gav bort ett par skor till Angie i veckan för nu står jag på plus, iaf gentemot Marran som har en skuld på 1 miljon minus 1 kr. Men dom pengarna lär ju bellan behöva mer som sitter o porr-surfar i skolis, fast hon kanske är en sån pass erfaren surfare så hon kan ALLA gratis sidor. Oj vad jag kommer sakna många små  filliflomper i sommar!

En upplysning, om man vill dricka vin en solig sommar kväll får man inte vara spontan, något jag, J o S bittert fick erfarna i tisdags kväll. Men det blev mys-pys ändå och vi skapa en hel packlista till turkiet där några utav punkterna var, bajstabletter, videokamera (kunde inte bara skriva video för då trodde J att hon skulle ta med dig en hel VHS-spelare) trosor 10 par för det kan bli många *pip* *piiiiip* hahaha. Sen är det bara alanya tröjan som ska fixas =)
Kommer bli underbart att få en hel vecka med er =)


Skål!


Varning ~ posa inför en vimmelkamera

Idag var vi definitivt trashiga i skolis, den hårda helgen återspeglade sig stark, men sen speedade vi på.

Rebban informerade mig just om att jag var me på vimmel från i lördags, I don't even remember that, som tur var blev bilden bra me tanke på att jag va full som bara ett fyllo kan bli, ostadig som bambi, utan läppglans o helt i min egna lilla värld. Sen hitta jag massa andra spännande bilder från tidigare äventyr, dock ej så charmerande.

image76
Fig. 1  Me and classmates (Pluto 2008)


Måste passa på och göra lite promotion för mig själv, har ägnat kvällen till en provuppsättning då jag ska kirra syrrans balfrilla på fredag. Enligt mig såg hon ut som en prinsessa i håret när jag var färdig med na. Jag är jätte orolig för min balklänning som ska ut o spatsera, UTAN MIG =( kommer bli en s

Nä nu ska jag ordna upp lite lektid me Joa o Jula =)


POOF, nu är det mosserande öppnat!

I går morgon var dagen med det stor D:et äntligen kommen, jag fick käka frulle o dricka coffee me arlako-mjölk i, himmelskt. Grattis tjejer för att di klara den så bra, vi är gryma! Och nu är det dags, här kommer ~ dadadadaaam trumvirvel o fanfarer ~ en del av resultatet.

Viktnedgång: 6 kg
Mage: - 5 cm
Lår: - 5 cm
Tuttat: oföränderligt
Muskler: oföränderligt

Detta var jag tvungen o fira och vad gör man de inte bättre med än lite shopping, så jag o min bror åkte till v-ås, shoppingen var en flopp men vi åt as god lunch så de kompenserade upp de hela. Sen tyckte han att jag blev för dryg o åkte hem o jag gick till wickis som var spårlöstförsvunnen. Oj vilka senarium jag han måla upp i mitt grubblande huvud innan hon äntligen ringde, puuh, då kunde jag andas ut.

Vi satt o snacka o hon gjorde små desserter av chocklasmousse som bara blev fulare o fulare, hahaha, men de va rätt bra för till slut var dom så fula att dom blev söta. Innan servering kom öven hallon o chocklad på så då blev dessa små liven riktigt graciösa. Sen var vi tvugna o korka upp alkoholen o fixa oss innan Anna o Elin skulle komma, det skulle bli tjejmiddag med tacos. Duktiga wiveca hann göra allt själv, duka, diska, laga mat samt fixa sig själv, jag kan knappt med mig själv på den tiden. Middagen var suverän, matorgasm AB efter denna diet. Sällskapet var toppen och det dracks helt vilt, iaf när vi fick för oss o köra "spelet", sen kom det massa män, vi drog till pluto o dansa loss, tillbaka till wivviz o e-ferra sen somna vi. Var ruskigt slitna imorse o gå o köpa frukost som vi tänkt kom inte på fråga, iaf inte när vi kunde åka upp 6 våningar o frulla där =) OBS!  Inga news från kvällen ges ut inför nyfikna ögon här inte!

Nu ska det pluggas, mallan-goes-good-school-girl som jag blev döpt till förra veckan av tokiga Ancheela ska tas fram. Men snart är PM-et klart för vi har haft racerfart. Insperationscigg by Marry, hahaha, sika knasbollar jag har att göra med. Det kanske är hela kursen i sig som är smittsam med knaserier för vår föreläsare är en tokstolle han med. Summan av kardemumman om honom är mattematisk förvirring, elitlöpare o hubbe i bumbibjörnarna.



Dagens person: Mamma ♥





Jag kan inte kines-engelska

PM-arbeta a la 3,5 hp är det jag fördriver mina dygn med, jobbar på det om dagarna och drömmer om det på natten. Snart kommer jag nå sån pass inlevelse att jag tror att jag är självaste Henry Mintzberg i egen hög person, risken finns. Att ihoprationalisera organisationsteorier till primär/sekundär data om ett företag är inte det lättaste, iaf inte när det ska ske på ett akademiskt tillvägagångssätt. Men fy bubblan vad kul det är när man helt plötsligt hör sin röst säga otroligt smarta saker som man inte kan förstå att det var ens egna hjärna som framarbetat, chockerande men kul.

Grädden på moset är alla deltagarna i min grupp, det är humor på toppklassig nivå som bara blir grövre och hysteriskare ju mer klockan blir. Highlights från gårdagen bloggade Lalla så bra om så jag hänvisar till henne, tihi. Hon har blivit den nya extrem-bloggerskan med de ständiga uppdateringarna, äntligen har du svävat in i denna vituella värld, wiie.

Det där var allt om skloan nu över till skönhet som en hallåa brutta skulle ha sagt. I morgon ska jag gå och blondera mig innan skolan, och det känns skönt att Marran sa att jag kunde göra det med gott samvete. Hon förstår verkligen hur nervärderande och äkligt det känns att gå runt med en svart hårbotten, jämförelse kan göras med en tigerkaka. Jag säger så här om det, som det även sades när USA ockuperade Irak  "usch blä skam - bush blair saddam"

Dieten går som smort, det är bara 3 dagar kvar och ingen av dessa innehåller den vedervärdiga spenaten. Kurret i magen har nästintill försvunnit och något trötthet har den aldrig medbringat. Det ända negativa so far är att jag inte orkat tränat lika mkt men det har blivit några pass samt promenader o joggingturer. På lördag ska jag verkligen fira mig, Bellan o Lalla med honnör och fyverkerier, det kanske till o me räker till mom o sis. För cirka en timme sen ringde min Jula o meddela att hon skulle ge upp och åka o storhandla mat, så nu ser jag verkligen framför mig hur hon tömmer varenda hylla i affären, haha, men bra kämpat ändå o njut för i helvete av maten.

Nu ska jag gå o halv-sova för igår var jag en busig liten tjej som inte var i säng innan kl 22:00, vart var jag dårå, jo jag låg säkerligen o as grava hos Iza me Lalla. Under kvällen kom jag fram till detta, TV-serien Gossip Girls har många hunkiga män, Desperate Housewives är ngt jag saknar då jag annars tränar den tiden och EVSC är en flopp tävling, okej det var bara semi 1 men den innehöll verkligen allt. Sen var det onekligen dags att traska hem till Lalla o sova, och som jag sov =)




Dagens skönhets tips: Peela läpparna med tandborsten innan läggdags, det ska jag garanterat göra ikväll.

Dagens student tips: Tävla o jämför dig inte med andra, det ger ändå bara en abstrakt bild

Dagens mat tips: Äter du mkt frukt under dagen (får i dig druvsocker)!? Ät isf ett ägg varje morgon



Headbang with me!?

Så mycket som kan hända under ett dygt, med det är väl bara för att jag flänger och far överallt all the time

Mer eller mindre direkt efter att jag bloggat klart igår så kom det några muppar från U-sala för att kolla på skit moppen som ska säljas. Anledningen till att jag kallar dessa humanbeings för muppar, lr snarare fragels är för att de pröjsa betydligt mkt mer än vad den är värd. Jabadabadoo säger jag för vet ni vad jag kan köpa mig nu, dadadadaaaam...en ny akademisk bok, denna gång skriven av den storslagna forskaren Mintzberg. Kommer även unna mig ett salongsbesök och det känns väldigt bra att jag slipper finansiera detta genom ett  bestående lån från mitt sparkonto, I need a sugardaddy

Efter regn kommer sol sägs det i mytologin, men inte under detta dygn. Min cooling Jouline ringer och drar ner mig hem till henne, powerwalk n girltalk

Nu till den sista händelsen som egentligen kommer att äga rum imorrn, jag ska få vakta izas place då hon åker hem över natten, pirrigt, kul, övervälmande, kan inte beskriva det men tack så mkt. Då slipper jag stå huttrandes o vänta på tåget den mogonen som jag gjort varje dag hittills, Im fucking hate it

Dieten går fortfarande bra, dagens middag var mumsig, annanas melon kiwi banan o youghurt brevid. Det ända jobbiga är att jag fryser som om att jag vore en avklädd hulahula-tjej från Hawaii fast befann mig bland igloon på Nordpolen. Imorgon går startskottet för J, heja heja!

image73


P&K

Farväl äkel fettet o kom ALDRIG mer tillbaka

I söndags inleddes 13-dagars dieten. Syftet är att ändra ämnesomsättningen och dieten kommer även att leda till att man tappar allt överflödigt fett (ta detta källkristiskt) Mitt syfte med det hela är att få bort godis o cirre suget som har framträtt väldigt starkt i min kraktär på sistonde och även slima till sig lite så att mina välformade muskler kommer att synas tydligare. Sen är det bra för den mentala styrkan att klara av en sån här process.

Detta är iaf vad det dagliga intaget av föda består av:

Dag 1 och 8:
frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit.
lunch: 2 hårdkokta ägg, kokt spenat, 1 tomat.
middag: 1 stor biff (250 g), sallad* med olja och citron.

Dag 2 och 9:
frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit.
lunch: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron, 1 färsk frukt.
middag: 1 skiva skinka*, 1 bägare yoghurt*, sallad med olja och citron.

Dag 3 och 10:
frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 rostad brödskiva utan smör.
lunch: Kokt spenat, 1 tomat, 1 frukt.
middag: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka*, sallad med olja och citron.

Dag 4 och 11:
frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 rostad brödskiva utan smör.
lunch: 1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten burk keso eller kesella (naturell).
middag: 1 burk fruktsallad, 1 bägare yoghurt (naturell).

Dag 5 och 12:
frukost: 1 stor riven morot, citron.
lunch: Mager fisk (250 g) med citron och smörsås.
middag: 1 stor biff (250 g), sallad och broccoli.

Dag 6 och 13:
frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 rostad brödskiva utan smör.
lunch: 1/2 kyckling, sallad med citron och olja.
middag: 2 hårdkokta ägg, 1 stor riven morot.

Dag 7:
frukost: 1 kopp te utan socker.
lunch: 1 bit grillat kött, färsk frukt.
middag: Inget.


Nu har alltså dag 3 gått och det går hur bra som helst, förutom en sak, SPEEEENATEN. Det är vidrigt och ger mig rysningar och hulkningar, bläää. I söndags gjorde den mig sjuk och idag fick jag bara i mig 1 liten plupp. Skönt att både Lall o Bell samt Mom o Sis gör detta.


Angående ekonomihögskole studierna som jag glömt att nämna på sistonde så existerar de fortfarande, kanske därför jag inte har nämt om de för det finns ingen tid till att babbla om sånt crap. Nej men det är inge skit utan nu läser jag sista kursen för denna termin. Kursen heter och handlar om organisation. Det ska göras ett PM-arbete som är högst intressant och jag gillar min grupp jääääätte mycket =)


Nu har jag ett krig att återgå till...


Im a Devil ~ I Love Metal

Nu har jag grejer o berätta så på med brillorna alla ni som ser lite tokigt för nu ska ni få läsa o höra.

I onsdags så skulle Lalla ha ljusparty för massa tjejer i klassen och hennes övriga vänninor. Vad som sedan skulle ske var att vi skulle överraska Marran o fira hennes 25-års födelsedag och sen gå ut. OJ så jag sett fram emot denna kväll, dels för att gå ut med brudarna då det var ett tag sen och sen så är det alltid kul o fira folk.

När ljus tanten äntligen drog (hon satt o fika o rökte cigg efter cigg i lugna ro, jag ville bästan stoppa in en kaka i käften på na o mota ut na så det riktiga PARTYT kunde börja) visa det sig, till min häpnan, att även jag skulle få firas, jag o M satt som två fån o gapa stor när massvis av bubblande champagne o ett varsit stooooort packet kom fram. Vad som va värt o se var allas luriga miner. Hur som helst har jag inte anat nåt trots att det tisslat o tasslat bakom min rygg i flera veckor nu. Antingen är de naturbegåvningar i att sköta affärer diskret eller så är jag helt insluten i min egna värld. Hur som helst så blev jag otrolig rörd <3

Vi festa på och drog vidare till Pluto. Klassen kom dit och det blev en rolig kväll med massa drinkar o äventyr natten lång och ända in på morgonen. Skvaller från Samantha som en viss 25-åring skulle ha sagt ;) 

Ett stort tack o massa kramar till Lalliz Wivviz Iza Marriz Rebbiz Slemmiz Svenniz Anniz o Johanniz för överraskningen och pressenten.  Nästa destination...Make Up Store =)

image72





Helgens film: Tenacious D - Pick of destiny


image71

Valborg svindelriet

1 Maj och jag antar att det har demosteras och propagerats runt om i Sverige av politiskt aktiva rörelser o hej o hå. Anyway, innan 1 maj så kommer valborg. I år hakade vi på trenden som flödar runt om i små hålorna kring Uppsala, nämligen att åka in till Uppsala.

Jag, Emilie, Jouline, Sanna o Maria anslöt oss till en trupp av bålsta folk som skulle ta bussen in, en resa som tydligen skulle vara rolig o party, de visadse sig snabbt att det var ack så fel.

Bussen var fullmossad me folk, det förekom rökning i bussen, kisspauser stup i kvarten, killar som svettades som gisar o som därmed garanterat blev utan ragg denna valborg, töntiga ramsor och ingen AC. Horrible! Eller så var vi antingen för softisikerade eller rent av för gammla.

Väl inne i Uppsala var det iaf mysigt med picknik, vin i häst-muggen och fint väder.

Blev bil hem för våran del =)  För att sammanfatta resten av kvällen så säger jag så här " Vi hade i allafall tur med sällskapet"


Har ett litet mini-lov nu, typ. Tentamen i tisdags och nu långhelg skulle jag nog snarare vilja kalla det då alla vet att lov inte existerar på de högre segmenten på utbildningsnivån. Tentan va kul men de som hände efter va betydligt mkt roligare, en myspys vår kväll. Min ledighet nu kommer enbart gå ut på att bli frisk från dunderförkylningen en gång för alla, mohaha!


RSS 2.0