δ

Tänk att det alltid är så att när man ska ta det lungt så blir det tvärtom. Pluggdag blir bakisdag. En veckas bantning förstörs genom att smälla i sig en tvåhundragrammare marabou, och att ta sif till kylskåpet var dagens längsta sträka som benen rörde sig. Ångesten är total, tills man tänkter tillbacka på hur kul man hade det...det var SÅ värt det =)

Hade hemma spa på sanna i lördags där håret, fötterna och ansiktet fick sig rediga kurer. Mys i sannas fina badrum med ljus o vin, sen var vi redo för partykvällen. Förferre hos julle med rosè. Njuter av varenda kväll med dessa två!

9:00 stuttsar sanna in som en solstråle o hojtar om frulle. Men de var bra att jag kom upp så tidigt, för vi hann se på både Madagaskar 2 och repris av Robinsson innan Kakan kom med mina väskor o körde mig till tåget =)

Igår var hemma för att ta en spruta, blev så arg, lill-killen bakom mig skrek som en stucken gris, jag satt snällt o lydigt. Vem fick klistermärke? Inte jag iaf!!! Sen var jag på föredrag om mingel, nätverka och hur man når framgång. Det var egentligen för företagare så oj vad interesant det var, lärt mig massa knep ;) Så se upp alla managementare!!!

Idag vaknade jag tidigt, käka en as gos annanas smoofy till frulle o fick så mkt energi att jag begav mig ut för att plantera mina blommor samt så mina krydd- och örtfrön innan angie skulle komma vid 9:00. Vi plugga jätte bra som vi alltid gör hemma och som alltid gick även klockan as fort. Kvällen har spenderats på gymmet och ute på en jogging tur, men hade sendrag i tån trots att jag bada den varmt innan och ont i armen från fästingsprutan igår.

Nu har jag lagar massa god o nyttig mat. Fullkorn lasange - Vegetarisk moussaka med linsröra - Aubergin,tomat o feta i ugn som ett gott alt. till kött istället för potatis o pasta. Mums mums mums!!!


På torsdag blir det grillferre o party =) Då jävlar ska vi slå klackarna i taket!


Team Sportia och Vårruset har ett sammarbete, så efter mellis igår gick jag o slemma, lagkapten för team BN, dit för o hämta ut våra nummerlappar. Vi fick även dessa, se bild, underbara löparskor till ett kanonpris. Jag fick för mig att jag var miljonär o köpte på mig ett par rediga slimmade träningsbyxor som visar varenda muskel, men även varenda fetvalk. En vattenflarra köpte vi oxå till det omhumana priset av 5 kr,hihi.


Detta firades på kvällen med tacos o annanas =)


Idag har jag joggat, storstädat, tvättat o manglat, sopat uteplatsen. Snart kommer mammi o sis =) med blomjord o sen ska vi åka o shoppa lite. Så snart blir de grillferre hos mig.

Lalla har köpt ett par Zara skor idag, ser hur hon skuttar runt med dom glad som ett barn in da candy-shop. Slemma skulle sova med sina adidas inatt, undra om angie sover med sina zara nu inatt.


Imorrn är de utgång med S&J!! Så julle: ladda på med dunka dunka!!! Och sanna: ta vara på hemma fru tiden o gör en redig party make over o putsa partydojjorna!!!



Gårdagens upptäkt: min hunk o hemliga love har blivit singel. Och vad gjorde jag, satt o åt tonfirre o bönor, vilket trams!!!! Borde va ute o jaga mitt byte. Detta är inte lika med det liv jag borde få leva. Banta o jogga & banta o jogga borde vara män o party & romantik o rosé. Busa runt  buskarna som Märy gör i Italiaaaa, tihiiiiii.

Back to bantningen!!!


Summering av helgen:

"Malin du ska med oss ut på BMB på lördag o vi ska förkaka hos dig"

Jag diggar verkligen när andra gör upp planer som innvolverar mig, då slipper jag tänka själv. Och det är ju alltid roliga saker som desutom inkluderar vin. Hade en skit kul kväll me Lalla och hennes brudar =) Tur att Carro gilla min "renovering" av hennes place, puuuuh!

Svullo helg AB. I fredags kväll var det mys på reggan me linky o slemmy, marängswich, mums, och två popp-omgångar  popcorn. Sen gick de bara utför. Alla hämningar släpptes.

Har haft en as kul eftermiddag/kväll. Fanns 1 anlednning till att jag skutta upp ur sängen imorse. Jag skulle me Lalla oTobbe till bilträffen i slagsta, åkandes i den nya aeron. Tänk er bil, gas gas gas och slagstaglass som jag äntligen fått uppleva. Sen var w o a med oxå så det var ju hur kul som helst. Tur att vi fick bra väder ;) Hahahaha!!!


Har även gjort min första solning in my hood, äppe någonting. Nu börjar jag verkligen fästa mig som v-ås bo o lära känna mitt område. Slemma är ett roligt sol-sällskap o har många frågor kring bajs o sånt, tihii.

Att skåda folk agerande är kul när de inte fattar hur otroligt bakom flötet de är. Men tyvärr, en liten by-bo från någonstan mellan norrlandskogen och hela vägen ner till de sydsvenska bondgårdarna kan int bli nya Micael Bindefeld, inte heller gossip objek som exempelviss Katrin Zytomierska. Don´t even try!


XOXO


ß

Valborg dagen startade redan i gryningen då jag städa, tvätta o sprang 5an på rockis me slemmy. de va en redig "pain in the as" upplevelse. Sen skynda jag hem, en latte på finkan me mamma o sen uppp till sanna för att sooooooola och inta det första glaset me viiiiiiin, Sen kom julle o kakan o då grillades det. Sen fick vi ett ryck o ville se vår video-inspelning från turklandet så vi hämta videokameran hos mig Det är hemskt nog att höra sin egna röst, sen att behöva se sig sj i bikini, hur mycket ska man behöva utstå, säger jag som nu moffar chockladmuffin som ett annat offer. Men det var hysteriskt kul iaf =)

På kvällen var jag tbx i västerås o åkte hem till Carro, trevlig. Sussa sött hemma hos anna o vakna av en slemma som ville sola så de har vi gjort hela eftermiddagen =) Hur blev det med statistik-plugget? Hur blev det med svettis? Ge fan i att ens fråga!

Det blir med andra ord ingen träning + svullokväll me anna o emma. En lägesrapport för team BN är alltså inte befoget just nu. Men det rycktas om att vissa av laget har proppat i sig massa omega 3 o joggat värre än en duracel kanin. JA märy, det är dig jag har i åtanken.

Hämta just min cykel på stationen o hamna mitt i 1:a maj demostrationen. Unga o heta, troligen blivande ny-examinerade, polismän och socialdemokraternas tal lyckades jag tajma in.


RSS 2.0