FINANSKRISEN ÄR ÖVER O DET HAR SHOWAS I ORIGO

Finanskrisen på Malinbörsen är över, det som skulle bli en hemsk lodislowcrapoktober blir nog en helt vanlig studentfattigorktober, vilket känns mycket bättre. Fick ett litet bidrag av min "sponsor" som allt hjälper oss i kris. M&M ÄR BÄST! Sen fick jag även en liten Carl XI sedel från ett oväntat håll utan att ens be om det, vilket hade varit svårt då vi inte växlar många ord till varandra. Som pricken över i:et så fick jag jobba på R inatt. Det va grymt kul, främst för att jag jobba me Jouline. Sen fick jag två kvällar till inplanerade för diskoplockjobb denna månad, wiiee!

Nu hade jag tänkte o berätta om hur jag angela isabelle o anna blev utskrattade av ett lärar o kommunfolk fyllt Origo. En pinsamhets situation som toppar listorna...

MEN...

...Jag måste sussa nu så det får förbi hemlis, hahahaha!


"JAG ORKAR INTE SVARA PÅ DET JAG INTE VET"

Dagens ekvation i sammandragen variant:

Utgift Oktober - 3 650
Inkomst Oktober - 2 500
SUMMA = - 1 500
                   - Nöjen som ej var inräknat

                   - Lyxigheter

SUMMA KARDEMUMMA = UNDERGÅNG A LA HÖSTDEPRITION!!!!!!   


Jag tror jag får insolera mig i skolan och bara plugga hela oktober för något annat kommer jag inte kunna roa mig med.

Idag var domedagen för Bellii här. Men det blev ingen domedag =) så som jag sa så ska man inte oroa sig för saker för om det sen inte inträffar så ångrar man sig alltid att man slösat massa tid till o grubblat på det. Kommer från Miss Grubbel-Trubbel som egentligen inte har något och säga till om angående detta. Anyway så ledde Bellis incident till förra veckans skrattattak. Gott folk - se er för innan ni uttalar er om 12-sidiga mästerverk ;)

Konstant migrän, magkatarr och panik är livet nya slagord. Idag var det svammel på hög nivå helt på grund av att man inte orkar koppla ihop båda hjärnhalvorna. Nu vet jag hur det är att tänka o vara som en karl. 



Nu ska Lippy Joa & Olivia iväg o tränaaaaa :) 


Dagens album tips
Metallica - "Death magnetic" och låten The Unforgiven III

Äntligen har gummarna spelat av sig o back on track med  sitt äkta metallica sound =)






 


FÖRSTA RIKTIGA HÖSTVECKAN

SKRATTA MED VÄRLDEN SOM SKRATTAR ÅT DIG
Sitter o lyssnar på sköna sound från Ola Salo. Han var i skolan i onsdags och föreläsde om kreaktivitet och misslyckande då han ansåg det vara en viktig faktor till att vi inte vågrar vara kreaktiva. Han var som en  flumig, ovårdad men spititualistisk gudagåva. Jag som redan är förtjust i denna influerade glamrockarn är nu helt hänförd av han.


VECKANS PARTY
Efter hans föreläsning drock jag hem me angelooaa. Party utseendet klistrades på under ett glas vin. Sen samlades vi, bell, rebban o wivii hemma hos anna som lagat delikat mat. Efter några sluttar (eller hur angela) så bar det iväg till elin och richard på paryt, mycket trevligt o en del speeeenande saker hände ;) Ferren fortsatte på pluto o avslutades hemma hos Anna där allt började. Skönt att få festa loss lite med gott samvete då skolan är helt under kontroll.


REDIGT SKOLLIV
Blir faktiskt fortfarande facinerad över hur jag lyckades reda upp förra året så här bra. Makalöst! Akademiska studier kräver ett X antal timmar och detta X är av en större summa än vad man kan ana. Denna höst kommer X även att multipliceras med Y antal extra timmar då jag ska läsa en extra kurs i nationalekonomi - Internationell Ekonomi - för att de har glömt att vi måste ha våra högskolepoäng i nationalekonomi. Så i igår, lördag, så var det föreläsning i 6 timmar. Det positiva var att jag fick ha lektion med marriz i wivviz igen plus att jag fick sova hos belli så det var myskväll i fredags :)

SVULLODAGEN A LA MAGONT
Nationalekonomi på en lördag, som att det inte vore illa redan. Rebban kännde en dragning till godisfarbrorn för att klara dagen. Då tänkte jag, idag ska jag ha min svullodag, Har inte ätit godis glass kakor chirre bullar, you name it, på år och dagar. Detta beror ju som sagt på min o märys pakt som vi så duktigt håller oss till, men har vi något annat val!? SÅ igår blev det lite smågodis, remikakor, mörk chocklad och grain delight chirre :) mumsigt....MEN...min känsliga mage slog frivolter hela natten så till nästa månads svullodag ska jag ha en annan taktik, hahaha!


WORK OUT SÅ ALLA SLEMRÅTTOR I KROPPEN ELIMINERAS
En vecka i madiera tätt förljt av två rookie-veckor i västerås o sen en hetsvecka med hemtenta. Ingen hemlighet att jag gått upp 5 kg i vin o party. Kosten är nu hårt hållen som förr och nu kan jag konstatera att träningen är igång sen förra söndagen:
Söndag - Yoga + Styrka
Måndag . Aerobic intervall
Tisdag - Step styrka
Torsdag - Box + Step
Fredag - 1 tim promenad
Söndag - Yoga + Styrka

Denna vecka blir det även core o bodypump.


NY HÖST NY START
Denna vecka har det varit höst, träden är orangea i topparna och den där underbara höstsolen har tittat fram o värmt till men annars är det så därr rått o små ruggigt som höster innebär. Stickade kläder o vantar på.
Ja och oj vad många ny starter jag har introducerat i mitt liv, hoppas utdelning ges. Även TV har massa nyatarter, jag omringas dagligen av topmodel snack o Idol hit och Filip o Fredrik dit. Whatever! Men Gustav Svensson är det ingen som nämner, min hjälte. Igår låg jag ihopvikt på golvet i en hög med min bror av skratt. Regelbunden hemglass :) vad ska man säga, hela Svensson Svensson idyllen träffar rätt pang i hjärtat! Hahahaha!






SKRATTRETANDE ORD LEDDE TILL DETTA

UTGÅNG PÅ INGÅNG

Tog mina två bästa vänner i handen och begav oss till västerås. Jag tycker att det blivit liiiite för mkt Rilles över dem så yverna var i ett stort behov att  vidgas, haha. Vi gick till partypinglan wiveca för att förferra med alla underbara tjejer. Kortleken kom fram och det var bara att konstatera att vi var totally fucked  Partyfyllan trängde sig på i en otillåten hastighet, oh yeah :) En gaaaalen kväll med mina älsklingstjejer från bålsta o västerås, synd att vi inte stötte på Lalliii bara, kan man önska sig mer <3

(okej det kan man, att en lång muskulös man med fint hår, skjysta dojor och cool stil med ett charmigt leende, sexiga ögon, and so on, skulle dyka upp vid min sida, hur ska man annars kunna leka tigerlivet!? svara mig marry!)



DET SOM PRÄGLAT VECKAN

Förra veckan blev det 12-timmars pass med akademiska studier. Hemtentamen skulle bli gjord i en racer fart. Därför hade jag en tänkar-vilo-dag igår. Fira lillebrors födelsedag, najjs bakis käk o kalaorierna förökade sig snabbare än vad kaniner gör. I torsdags efter inlämningen var vi tvugna o fira lite, shopping o lunch på "stan", observera dessa " " tecken. Mysig dag och det bästa av allt var mitt inköp av en boomerang. Har aldrig lägtar efter minusgrader så mkt som jag gör nu. Fast jag kommer få låsa in mig hela vintern som den fattiglapp jag är, men det var en investering o min bankman, som är jag själv, godtyckte detta köp, så det så....drakortetförfansahontillmig!!


PARTYBRUDARNA & FÖDELSEDAGSBARNET MED SIS












Juste - Somliga har inte fattar att Silk faktiskt har ett ökennamn som Slisk, eller så har de fattar och ja... Men, kan inte vara lätt, no more to say. Kännde dock inte av de vibbar som skulle sändas ut, mohahaha!!!!


SCHOOLS ROCK!

MÄLEKON VANN STUDENTOLYMPIADEN! SÅ JÄÄÄÄVLA BRA!

efter det bar de hem springandes genom lera i ett skyfall, ja vi var ju faktiskt i västerås så vad hade man kunnat vänta sig!?

jag o rebban skulle ferra loss på kåreeen, wiiie vad kul vi hade :) så söta....




idag har jag börjat jobba igen, min arbetskamrat kan typ ingen svenska, tur att jag nästan pratat mer engelska än svenska i 3 veckor nu, kul o plaska runt med söta barn igen iaf :)




I kissed the girl and she liked it
så beskrivande
tyvärr



bilder från alla bravader finner ni med god sannorlikhet på FB


Puss & Kram


ROOKIEVECKOR & EN GRYM SKOLSTART

Kom hem från Madeira, utvilad o i sinnes fulla ro efter mitt livs semester. Tvätta, fixa, ringa, packa om.
Begav mig till ett partyfyllt Västerås. Fadder på rookieveckorna.

Denna lilla inldening är förklaringen till varför det inte blivit något bloggande. Upp till skolan, föreäsning, plugg, nån aktivitet, "hem", fixa sig o ut o festa, sova nån timme upp till skolan, and so on....

Så kul o va tillbaka till mina underbara klassisar o till det galna partyt men sköna människor.
Dramatik, efterfester, hejdlöst supande, diskolampor, lekar, shejk, säckhoppning, vampyrer, vin vin vin....frågan är snarare: vad har INTE hänt? och än är det inte över.

Hann även träffa min familj o vänner i helgen :) och ikväll va jag ute på promenad med Jouline igen, det är min tjej det :)




It's crazy and I like it ;) Som vanligt gäller den gyllene regel, inget skvaller tilldelas, synd för er ;) tihiii.


En sliten malin ska nu sova, igen....






RSS 2.0