Timotej-tjejen är en bitterfitta, med all rätt!!!

18 dagar intensiv tenta-pluggning med snitt 8 timmar akademi per dag samt 3 veckor läsning innan de, är vad är resultatet av de. Förhoppningsviss 2 små g med 0 poängsmarginal fast de borde vara två självklara vg. Är inte tentafrågorna skriven i berusat tillstånd så är de skrivna i ett dileriskt tillstånd. Livet är så orättvisst att jag måste gråta över de och när botten nu är nått så ska man självklart sjunka lite till. har ju blivit tant på köpet med hugg i ryggen sitter jag o knaprar tabletter för magsår o migrän. Fuck it! Fucked up!


Nu ska jag rehabilitera mig, träna ikväll i bålsta, wiiie, o sen börjar vin-marathonet. Bby imorrn, kräfskriva hemma på fre & kräftskiva hos thomas på lör!!! Har ju TYDLIGEN offrat 2 helger för mkt redan.


Tur att de fins några solstårålar som lyser upp tillvaron, den senaste tiden har 2 stålar varit extra starka, mina underbara tenta kompanjoner som avlöste varandra fint =) Så kul har jag haft, de ska jag inte förtränga i stundens hetta.



Seperationsångest

Har haft så kul me Marran o me Statistiken hela veckan. Hon har varit min kompanjon, hemmafru, jogginglärare o allt =) Saknar min älskling redan!

Den kollektiva avrättningen är över. Då gick jag hem till underbara Angie, nu e de hon o jag som ska köra akademi liret, woohooo =) blir garanterat mer cuffy denna vecka!

För 13 min sen fylllde min Jouline år, grattis baby love!







Vardagslyx

Om vi kan definitionen av detta begrepp. Jag o Marran har fin pluggat i solen, endast iförd bikini. Sen fick vi de bästa besöket av slem o angie. Sen va blondin crewet ute o jogga i fettförbrännande syfte, mao länge länge, jag fick ha märys pulsklocka, oh va kul de va. Som belöning blev de god mat, rosé, melon o mörk choklad spetsat med en mängd spännande samtal. Marran är min lifecoach!

Mando Diao - Gloria

Igår kom min Maria Sandell hit för att återuppta de akademiska studierna i denna s.k omtenta-perioden, som vanligt lyckas vi alltid vånda oss med detta. Men nu e de kul, vi har hysteriskt roligt o är oerhört effektiva. Idag kunde vi t o m kombinera formel inmatningen med sol, och wivvan va oxå med =) Men imorn blir de bara en liten bikinitopp för annars luktar vi värre än BN odören. Märy är en bra tjej, hon inspererar mig o lär mig om män och livet, de 2 viktigaste faktorerna i en vardag. Sen inspererade hon mig till o jogga igår kväll, de va underbart.

Och bättre blir de, för imorrn ska hon sova hos mig, då kan vi plugga länge o sen ha fet-camp o jogga hur länge som helst. "Oh My Cock Me Like"

Saknar S&J sååååååå mkt. Älskade ni!!
Tur att alla fina vås tjejer ta så bra hand om mig, finare vänner finns inte.

Oj nu blev de lite sedimentalt här, kan bero på vinet.


PoK


RSS 2.0