The Birthday Massacre - Happy Birthday

En cool låt till en cool tjej


Grattis älsklings Rebban på din 20-års dag =)


Go och gla kexchoklad =)


Du & Jag på vin äventyr med Sara, tihii!!

Hoppas du får en grym kväll, vi får ta igen de sen när jag blir frisk ;)





Children of Bodom - Everytime I Die

Feber, svettningar, frossor, halsont, migrän, hugg i ryggen, yrsel, torrhosta, snuva...äkligaste runkfanskapet!

I'm out of here!!!

Broder Daniel - Drifter

Homecoming från Linköping...med söndersupen kropp, trött själv samt en influensa eller halsfluss på köpet. Men det var det värt. En KORT summering:

I torsdags bar det av, vi mötes upp på tågstationen vid 5, alla men hur mkt väskor o påsar som helst, vi skulle ju faktiskt på lång weekend, tihii. Haha ni skulle ha sett tjejerna när vi stog på perrongen o vänta, de va som nervvrak som aldrig åkt tåg o ora sig för allt, haha. Men vi kom på o gjorde oss genast bekväma. Väl på frågande Angela var bistrovagnen var, för jag skulle ju lära henne o dricka cuffy på tåget, men som alla insett utom hon så var det regionaltåg o därmed inget kaffe, hon såg åt som ett lesset barn som blivit fråntagen sin klubba men en aning förvåning av hur någon kan göra något sådant hemskt. Jag o andra sidan hade förberett mig o tagit en em origocuffy i rasten.  Sen spelades det kort, jag vann stress o Bellan slängde knektar på golvet, allt meddans wiveca låg o sov. De kom även 3 östgötslänningar som tog böter istället för att betala biljetten.

V'l framme var det bråttom t bussen men jag o Bellan ville ta massa linköpings kort. Men vi hann invadera bussen oxå o var snart framme hos anna. Där möttes vi av den tjusigaste o trendigaste hallen jag någonsin skådat o det satte ribban högt för resten av huset, som uppfyllde allt. Vi kom in rammlandes mitt i "familjen-med-fyra-efternamn"s middag. Oj vilken mysig familj, och rolig. Och huset, wooow. typ 130 spottar i taket, stora fönster, häftiga fondväggar, tapeter, inredning, allt. Det visade sig ju sedan att Annas pappa e möbelförsäljning o hans sambo e utbildad aktitektur.

På fredagen fick vi låna familjens Saab o gled runt i Linköping, tog en tur ut till Sveriges motsvarighet till CSI, vrålhäftigt , droger vapen lik mord poliser apparater labratorium. Vi hade tur att chefen kom just när vi tog där i entren så vi fick tillstånd o gå in bakom dörrarna. inte många som får den chansen. Sen åkte vi vidare till cloetta o godisfabriken, sjukt galet billigt o jag hande kilovis me godis då bårde sis o bror hade gjort beställning. Sen blev de shopping på ikano. Sen handla vi o åkte tillbaka till Anna där det lagades mat, jag fick en flaska merlot som vi drack o sen blev de makeover och utång, men de va lite tråkigt o lämna annas familj för krogen, haha.

Ja må hon leva, På lördagen vakna vi upp bakis på Wivecas födelsedag, 23 år är hon nu. De blev tårtkalas o en liten pressent. Efter frullen, som även den serveras på silverfat, samla vi kraft för en dag på stan, vi shoppas rea som aldrig förr, ända till kl 4 för då kom rebban så vi lämna av angie hos carro o hämta upp rebban istället. Väl hemma fick höra allt om busfabriken, sen blev det pizza kväll o vin o det nalkades för utgång igen. Förkaka va hemma hos Carro Sandra o Hanna som flyttat dit från västerås. De had een as fin lgh o jag o Carro skrev kontrakt så nu är det juridiskt sätt avklarat att jag ska hyra hennes lgh i v-ås =) jabadabadooo! Sen drog vi "tjejer i klassen" vidare till BK där det röjdes, wohoo vilken kväll.

På söndagen sov vi ut o när vi vakna bvlev annas pappa glad för då kunde han sätta på kaffe, fattar ni hur bortskämda vi blev! Vi åt frulle, duscha för sista gången i diskoduschen o sen packa ihop o så kolla vi på Kalle och Chockladfabriken, för Sofia sa att man får faktiskt se på TV:n, haha.  Men återigen va det någon som sov, wiveca. Tågresan hem gick i en sjuhundrandes fart, han läsa VR, spela lite kort o sen va vi framme.

Summa summarum: Antal linköpinghunkar = 0

Så igår sov o vila jag hela dagen men träna duktigt på kväll. Men idag har jag blivit sjuk, börja med halsont, sen kom migränen o nu febern. Men har bastat o ska nu bädda ner mig o med lite Andra Avenyn så blir jag nog frisk tills imorrn =)

Tack bitches för en grym helg <3 LOVE!


XO



Millencolin - E20 Norr

Vilken skolstart. 3 timmars sömn, försovning, tågfittan va i farten igen, och oj vilken fart, lämna perongen fram framför nosen på två andfådda tjejer, 2 min för TIDIGT. Undra om SJ ska kompensera alla förseningar med att nu börja avgå för tidigt. Väl framme o tillbaka på akademin med mitt "crazy gang" var allt bra igen och en underbar känsla sped sig över mig, tröttheten var bortblåst av föreningen med mina flicks. När 160 pers äntligen moffat in sig, bellan trängde in sig bland de första för att ta favvo raden, haha, så gjorde läraren entre o han va en riktig humoristisk snubbe som skratta åt sina egna juridikskämt, en äkta fackman med andra ord. Klassen blev splittrad i två som sedan i sin tur blev splittrad i två, säger bara "mälardalens högskola i all ära", folk skulle börja byta grupper hit o dit, känns som att vi bör ha växt ifrån detta, vi är inte barn som gråter efter mamma när hon lämnat oss på dagis, aja kaos iaf.

Sen for jag hem i ilande fart för att hinna allt, tog bilen som stog längst bord på Lidl parkeringen och körde till en p-ruta närmare, som om att de gick fortare än att gå, köpte massa fin god frukt, sen till centrum parkeringen där de va koas, konstigt kl e ju bara 3 en eftermiddag mitt i veckan, ja ons...hann inte tänka längre innan jag kom på att de e ju pensionärsdag på ICA och för ens egna bästa ska man hålla sig borta, tanter som inte orkar ratta o parkerar på de kostigaste sätten så man själv är bara ivägen, gubbar som springer med kundvagnar i vinglande banor precis som om att de väl fått igång benen så ska är de bannemig lika bra o pina på, ja ett äventyr.

Min mormor o morfar va inte hemma, kom på att de va väl på centrum med deras jämnåldriga, så de blev hem till Melrose Place istället, sen skulle de lagas mat, fixa pengar, städa, träna, you name it och de värsta av all, packas!!! De känns som att jag ska utomlands o har redan grym resfeber. Men jag ska iaf bara till linköping d tjejerna i klassen, vår första resa tillsammans förresten. Kommer bli så kul, de ska shoppas, drickas cuffy o skvallras, FESTA o bara ha kul. Fira Wivii som fyller år då ska vi oxå göra. Och jag(eller vi, eller hur angie =)) ska skriva hyreskontrakt, så med detta är det väl nu officiellt.

Har tiggt till mig att låna lite väskresurser av sis, mutar med godis. Kan se framför mig hur alla kommer stå o hoppa i väskorna imorn för att få igen dem då alla verkar ha samma problem med packningen o löser detta med den gyllene regeln, bättre packa för mkt än för lite. Haha tänker på de maria skrev i sin blogg om hur de skulle få på o av alla deras väskor nu när hon o jenny nyligen åkte till norge för att bosätta sig där, riktigt så illa kommer inte detta bli, vi ska ju bara på weekend.


Angie



Wivvi


Bellan & Rebban



Anna & Wivvi

Å här har vi Angelas Carro som vi ska festa hos på lör o vars lgh jag ska hyra, as fin, o så Emma som tittar fram =)



PUSSS!!! ♥



Markoolio - Vilse i skogen

Nehe ..försöker få tag i Mallan ..men det va lättare sagt än gjort...MALLAN VART E DU !!!??
Nu blir jag orolig ..har du gått vilse?,
Blivit kidnappad...?
eller....
 ....kanske blivit såld som apelsinplockare till Estland...?? 
Hoppas inte...du är säkert å tränar din lilla toka...;)

Hahaha du e ju för rooolig och värt o nämna angående detta så har jag varken virrat bort mig o lever på bara barr, inte har jag heller blivit kidnappad av en bad-boy hunk som man ser i actionfilmer (satan!) och åkt i en trång countainer till östländerna har jag då inte heller fått uppleva.

Så imorrn kan jag komma till våsan i min levs levande kropp o träffa alla tjejer o dricka massa viiin o snacka i en hastighet upp mot 400 ord/x  med en decibelnivå närmare 88.8 i gälla ljuva toner. Sen ska jag o angie sussa hos belli o då ska vi ha pyjamasparty, de har jag bestämmt!!!

Oj så nu måste jag sussa om jag ska orka me allt, dagen börjar med träning o jag ska ringa o väcka sanna så hon inte kan skylla på att hon inte va vaken, tihi och moha!


Kisses

M.

Raubtier - Kamphund


Min nya rosa vän =) Love it!

Idag var jag i västerååås o fika me angie o rebban i timmar o minuter över en kopp Global Living cuffy, myspys.
Så hämta jag ut en mobil till brosan o passade på att fixa bredband till ett mycket mycket förmånligt pris. Så kul o trippa hem med en gratis mobil o ett bredband som kommer kosta min nada i 6 mån. 3 är gryma. Samla massa pluspoäng hos N oxå vilket kommer behövas o utkasseras inom en snar framtid pågrund av vissa omständigheter som kommer ske. Fick förresten lära mig att 3G betyder tredje generationen idag oxå, onödigt vetabde AB.

Va i Kista o åt på tok för mkt mat, handla på tok för mkt nötter på de nya Tasty House brevid bion, diskar i långa rader med nötter o sen med torkade frukter o annat nyttigare mums men även godis o delikatesser, oj vilket paradis. Och extrapriser, rebatter, you name it! En mys kväll med mammi =)

Nu ska jag till mina hjärtegull.

BodyWork - Hit Tracks to Pump your Body

Eftersom att jag från o med i söndags (inlämning av globaliseringsrapporten) och fram till onsdagen den 21:a har ledigt från skolan kommer den tiden att ägnas åt vänner o förbyggande inläsning. Men främst av allt träning. Så i detta inlägg kommer veckans träning att presenteras dag för dag, detta görs med undanflykter som främst syfte. Jo! För det är undanflykter som får en o bli lat men det kommer jag inte kunna vara nu. Så bye bye till det självdestruktiva tänkandet och hej hej till den första träningsvecka år 2009.

MÅNDAG

Kväll: 1 pass Skivstång & 1 pass Step/Styrka
Step/Styrka

Dagens frukost: Fiberhavregrynsgröt m. linfrön, valnötter o vispad äggvita (för fluffighetens skull som EmmaSlemma säger)

TISDAG

Morgon: 45 min powerwalk
Kväll: 1 pass Step

Dagens sötsugersättning: Annanas, melon, pysalis och päron

ONSDAG

Morgon: Yoga stretch
Kväll: 1 pass Styrka & 1 pass Hata Yoga

Dagens motivationshöjande: Att jag tränar med Sanna o Julle =)

TORSDAG

Morgon: Sussa!
Kväll: 1 pass Core & 45 min powerwalk med Julle kombinerat med serious talk 

Dagens kosttips: Äta regelbundet är A och O. Är var 3e timme varav varannat mellanmål så kommer figuren hålla sig slank o fin =)

FREDAG

Vilodag / återhämtning

Dagens ordspråk: Passiva tänker om, Akriva tänker OM! Om ni fattar den :p

LÖRDAG

Förmiddag: 1 timmers powerwalk med stavar i ett ruskigt högt tempo
Eftermiddag: 1 pass Gympa

Dagens tips: Ha visioner och delmål. Exempelvis springa stockholm marathon år 2010 som vision o delmål är först vårruset och sen tjejmilen. Upp o nergångarna kommer stärka dig!

SÖNDAG

Morgon: 1 pass Yoga
Kväll: 1 pass Skivstång & 1 pass Step

Dagens läppglans: IsaDora, Brush-On Gloss 02Sorbet med Aloe Vera


Over and Out!

Shinedown - Devour

Devour Devour
What a way to go!
Jag o Miiikron


Ett grymt onödigt inlägg men varsegoood iaf:

I lördags samlades "vi" utanför mdh för att inleda den spännande omtenteperioden, ämnet är mikroekonomi o alla som befinner sig i ekonomivärden förstår fasan över det hela. Men nu, 3 dagar senare har jag insett att det är den omtalade svårighetsgraden är lite överdriven. Det går att förstå. Men det går inte att lära sig alla diagram, definationer, teorier och härledningar på 4 dagar, det är inte relaistiskt men det ska ambitiös-pluggas fram till onsdag em. Idag hade vi eftermiddags party med mellis, party dunka dunka, smink o frisyr styling och en märy som shejka i dörröppningen. Och imorrn ska jag få sussa hos bellan =)



Och så ska alla tjejer t linköping i slutet av månaden... paaarty

...och så har vi en ny diet att pröva... beach 2009

...och en veckas ledigt efter på sön... våra bästa år kl 12:50 varje dag o två träningspass per dag

...o sen går alla i samma klass... flamsi o galet kul

o sen kanske det kommer ske en stor förändring i mitt liv... ordlös



Saknar SANNA o JOULINE så ooootroligt mkt!!! Älskade tjejer <3


Pain - Nailed to the Ground

Smärta är en annan form av njutning!

Tattoo!

RSS 2.0