En gång grubblare, alltid en grubblare!

Uppdatering från mitt blogg arkiv, kan ju vara kul att veta hur det gick sen. Men det ändå jag kan komma på är att angående Andra Avenyn så har jag nu kommit ikapp och fått 2 avsnitt till godo, alltså så har jag hängivet kollat på Andra Avenyn nästintill varenda kväll innan läggdags. Jag svullade i mig lika mkt socker nu under påsk som jag farat över men jag tränade och mina 8 pass, trots det så vann godisintaget över fettreduceringen och muskelmasseintaget. Mina nyårslöften som jag blogga om där efter att vi inlett år 2008 gick skit bra, i 1-2 månader! Som sagt så förvandlats egentligen allt bara till besvikelser.
Men som Andra Avenyn påminner om efter varje avsnitt:

" Glöm dina bekymmer. Imorgon kommer nya"


Imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade tentan i makroekonomisk teori och politik, bara det att den inte är så efterlängtad längre, har verkligen pluggat som en tok men kommer att snubbla nu precis innan mållinjen, känns verkligen som om att jag behöver 4 dagar till. de fyra dagarna som nu gått åt till att fira påsk och grubbla över ett gubbsjukt fanskap som kallar sig för "pappa"! SKAMLÖST!
Nej nu ska jag lägga mig, med en obehaglig känsla av ångest som invaderat kroppen och mitt natt sällskap blir Herr Nervositet som får min mage att göra frivolter. Det västa är att jag vet att denne herrn har ett ännu sämre morgonhumör så jag kommer att spt ner tröjan, pissa ner byxorna och bajsa ner trosorna. Haha.
Enligt Ask så tar det tydligen 6 mån till 1 år innan TJEJER får kontroll över tentanerverna,
så alla nyakademiker till kvinnor, håll ut!


Puss / M

Startskottet för påskgodis-svulleriet

Sökt igenom hela bunten med sommarjobb på ams.se
Hitta ENDAST 2 alternativ som egentligen är fruktansvärda,
1. Hästskötare på Skansen, man får vara ute hela dagarna och blir brun.
2. Hard Rock Café, kommer att omges av rockers och ljuv musik.
KATASTROF! Diggar inte skitlöner. AMS är därmed utsett till dagens flopp. Ett tips, sök jobb på andra sätt.

Våran smått alkoholiserade lilla islänning "försade" sig en hel del om tentamen som infaller om en vecka, jag ser ett hopp. Klarade MF-tentan, fucking nice. Första tentan jag klara vid första tentatillfället.
lutsats: jag har hajat hur akademiska studier skall hanteras.

Har tjuvstartat med påskgodiset, fy fy fy! Men inte konstigt då det är det enda det pratas om i skolis. Tur att jag ska träna 8 pass denna vecka annars hade jag kommit stutsande som en stor fet o slemmig boll efter påskhelgen.

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Jag är dålig på att hålla detta med bloggandet A Jour, men jag har faktiskt ett fartfyllt liv att leva.
Förra veckan var det en "plugga-makro-som-fan-i-västerås-vecka" och ci uppfyllde syftet plus att vi hann med att svulla i oss massvis me fika o mat, ha myspys o oänligt mycket tjejiz snackiz. I torsdags så såg vi även på den mest romantiska filmen jag någonsin sett i mina snart 20 år, Dagboken, det var jag marriz vickiz o lalla som satt och snyftade loss, vilket dröm senarium, på slutet kunde jag inte motstå, tårarna forsa ner för kinderna i samma fart som hälningsofallet i norrlandsskogen. Denna film får utan tvivel, dadadadaaam: M M M M M, fem M i betyg!

6-års jubileum på R i lörres, det var fucking nice. Kul o träffa mina underbara tjejer innan, Julliz, Dino, Karaja, Balle o Joah var mina sällskapsdamer för den kvällen, kunde inte bli bättre <3

Sen russin-partaj i söndags, jag tävla med brosan om vem som kunde äta mest smörgåstårta, han vann stort även vad jag var bakishungrig som in åt helvete och tårtan var toppd med brie. Vi roa även den mysiga damen och den humorisktiska gubben som satt vid vårat bord. Vi framstod onekligen som årets matvrak.

Svennis fyllde 20 i fredags så idag fick hon en liten pressent av oss. Hon ska även få äran att synas på bild:

image63



Nu är det the one and only thing som gäller, markroekonomisk teori och politik!

Adressändring

Mysdag me Mli, shopping o träning, helt i min smak =)
Segiz efter partyhelg i v-ås. Tack till er!

Nu ska jag bosätta mig i vååås =) Allt för makrons skull. Självdiciplin och engagemang är de 2 nyckelorden för att klara denna tenta, jag satsar.

Rock N Roll Highschool ;)



image62

Historian om en fredags kväll

Det var en gång en tjej som hette Malin. En fredagskväll åkte hon hem till sin bästis
  som just flyttat in i en kanon lya med sin Kaka. Wille hade redan invanderat kvällens party place. Jag o Julliz åkte för att hämta...
 och  . Bröderna  var oxå där.

Glatt humör och trevlig stämning. Det spelades spel hela kvällen lång.
Bäst gick det i . I våghals fick Wille käka banan med lax, det tyckte jag var konstigt. Sen i kortspelet så fick  smaka på den visna .

Alla spel som påbörjades hann aldrig avslutas förutom det sista spelet .
Kan det bero på att det var shotar det gällde då?
Sen åkte alla hem, små lulliga glada och kvar stod värdarna som vi ger ett extra tack till.

SNIPP SNAPP SNUT så var SAGAN SLUT!

Oops I did it again!

Jag är ett vetenskapligt under. Idag har jag åter igen styrkt teorin om "olycksfåglar i trafiken" alltså att i alla olyckor som inträffas så är det oftas samma personer som är inblandade. Självfallet är jag med i smeten. För att få alla läsare en tillbakablick samt ingiva självförtroendet för de som har körkort så följer en resumé av mina katastrofer ute på Sveriges vägar:

Olycksfall 1 - Blev påkörd av en galning i BMW i Kista (det säger allt om utövarens karaktär) plus drog på mig en bot, INNAN jag ens fick körkortet. + Morsan fick skrika ut sina agressioner på snubben som kalla oss både det ena o det andra, komiskt!

Olycksfall 2 - Vejde för ett rådjur, upp o ner på refugar, slungas ut på vägbanan. Bilen gick att åka med men väl framme på verkstaden blev det till att skrota åket. + Vi fick en ny o bättre bil!

Olycksfall 3 - Påkörd bakifrån av en blå fin o sprojlans nya merca. Han fick buckla o jag klara mig utomordentligt bra. + Inte avis på hans bil anymore!

Olycksfall 4 - Varpsund en varm o fin sommardag, Jennie brevid mig o Farmor&Farfar har vi just hämtat i Uppsala så de pladdrar på där bak. Fjopp, blir omkörd av mitt egna framhjul som rullar på i full kareta över vägbanan och långt ut på en åker. Bara att parera o styra då det går i 70 och är ett djupt dike på min högra sida, stannar rakt o fint en halvmeter ifrån dikkanten, bra kört malin =) + Pappa lärde sig att det är viktigare att skruva åt bultarna hårt än att bry sig om att de slit ut och han måste köpa nya, dumsnåleri lönar sig aldrig då vi kunde ha dött!

Olyckfall 5 - Pyyyyspunka. + Dumsnåleriet satte sina spår även denna gång!

Olycksfall 6 - På väg till tåget, kör på min gata o i laglig hastighet, vägen svänger, dunk, blir påkörd av en moppe som kommer på min väghalva var av pojkstakarn o hans cross flyger o far. Hjärtattak! + Bilen skulle ändå in på verkstan nästa dag! (För de som undrar över pojken så klara han sig galant o värt o noter var att han hade en as cool stil, om 10 år baby)

Olycksfall 7 - Klockan är halv 7, det är nollgradigt. Möter en bil i en kurva som åker på min körbana, vejer för att int ekrocka, får dunder sladd, ner i en slänt. Skithögen i den vita skåpbilen fortsätter köra. Där har jag spenderat min kväll, försökt få upp skiten, utan framgång. + fick ta bussen där et tintressant samtal fördes av mitt genom tidernas största hatobjekt!

That´s it, om jag inte glömt något i denna såpa. Notera att det aldrig varit mitt agerande som legat till grund för dessa brutala obidolyckor och min racerbil, han mår fillemang.

Undra vad som händer nästa gång, för det lär ju bli en nästa gång!




image51



Tut-puss & Tut-kram!!

En kväll med "trekvarts fylla"

Igår var den en underbar dag, jag lovar att jag sken ikapp med solen.

Vaknar upp o får ett insider-tips om att tentaresultaten äntligen offentliggjorts, det är med pirr i kroppen som jag loggar in på skolan sugiga mail (den är såååå 90-tal) jag VET att det gick bra men det känns ändå som att jag SKULLE kunna kuggat. JABADABADOOO! Poängen låg skyhögt, äntligen hade jag klarat min första tentamen och jag gjode det med huvet på skaft. Ser en ljus vårtermin framför mig.

Åker o tränar, morgonens pass är skivstång, är helt uttmattad i all muskelatur då jag la på vikter igår, men det gör suveränt och i slutt för jag beröm av instruktören som är mäktad imponerat av min styrka =) generad lämnar jag placet för att åka hem o laga en god hälsosam o välförtjänt lunch till min o min invalida brosha.

Bjuden på middag ute, får räkningen betald och en flaska vin i handen av min fader vars formsvaka var på topp me tanke på denna generösheten, inte vanligt men när de väl händer står jag först i kön för att ta emot. Jag tror att det beror på skärgårdsluften.

image50

Nu ska det firas och som tur är så visste jag två till som bara längta efter att få sig en alkokick efter allt målandes o slipandes o hej o hå med den nya lägenheten. Det blev en kvälle me J o R =) vars nya partytrick var att skruva ihop IKEA-möbler, speennandee.

Idag är det Andra Avenyn som gäller, har kommit efter på sistonde, men blivit besatt då jag till o med drömde om att jag var Hamza (varför just han är en obesvarad fråga) var iaf på en båt o skulle smuggla sprit o cigg med Karim o 2 snubbar till så drömmen var ju av helt rätt karaktär. Skönt att dom blivit legala nu på sena re avsnitt för det var en läskig o allt för orolig dröm.

Ikväll är jag anställd av tanterna som fyllechaffiz.

RSS 2.0