Sugarplum Fairy - You Can´t Kill Rock N´ Roll

Igår va jag på mini-tini-winnie roadtrip me la familia. Redan när vi anlänt till vårt första stopp var det koas. Men vi kom iaf till Vingåker där vi shoppa Tiger of Sweden kläder, sen kom vi även fram till Ljungsbro där de handla på Cloetta, jag nöjde mig med ett paket kakao. Då mitt energiska jag har svårt o sitta still så utsåg jag mig till lekledare på vägen hem o hade musikquiz inom genren rock och metal, de va hysteriskt kul =) Sen blev de grill hos mig.


Nu e slemma tillbaka, lagom tills att jag blivit Miss Fitness på allvar igen, så nu slipper jag hänga på F&S själv, 
 

I know you want me ~ You know I want ya =)



BILDER FRÅN SEGLINGEN


Första badet


Lägger till för natten


Den romantiska middagen


Den läskiga sten-ras-grottan där de inte gick o ta kort, spök ö!!!


Nattbada =)


Seglar genom Sthlm


Drottningholm en underbar kväll.


Sommar ♥

Jag har haft all anledning till o blogga ända sen sist, men har dock inte funnit den ron. Har haft så otroligt kul o farit o flängt runt på äventyr av alla dess slag. De har varit sommarlovsfirande, myskvällar, vinkvällar, grillkvällar, båtturer, midsommar på värmdö, fin-fiskat öring hos farmor i jämtland, power meet, födelsedagsfiranden, sigtuna, krogen och uteserveringar. Med min nya ägodel, laptopen, borde jag ha bloggat konstant men jag har inte haft tid då rosé drickandet varit prio 1 för oss alla. Men nu sker de.

Jag har varit o seglat i Sthlm. Syrran o hennes Thomas skulle ut o segla me hans vän, vilket jag fick nys om o lyckades komma med, YES! En snygg solbränna tänkte jag, men oj vad jag fick mycket mer än de. Storm o dramatik mitt i natten, konstant sjösjuka som gav  en redig viktnedgång, men de va spännande och de blev även mycket sol o bad. På kvällen bjöds de på gitarr o allsång (kontra ylningar) och så spelades de kort hela natten lång, "billigt billigt" Massa öl har jag oxå druckit o skrattat oavbrutet. Vi åkte från typ ingarö till saltsöbaden till drottningholm o sen hem till kallhäll. Och gissa vem som segla mest, jo jag =) de hade jag aldrig trott att någon skulle låta mig göra då det visade sig att segling är en komplicerad process i sig, okej att jag fick styra me motorn igång men inte mer, iaf så fy satan va kul de va när man kastades från sida till sida i en hemsk lutning o fångade upp vindarna. Och jag lovar att jag gjorde de med stil o finess ;) Att segla i sthlm är oerhört romantiskt, thats it! (Då männen gjorde narr av bloggandet så tillägnas detta inlägg till dom i deras ovishet.)


Sommarn ska man ta vara på o de kan jag onekligen säga att jag gör,
tillsammans me dom bästa ♥


RSS 2.0