The Police - Message In a Bottle

I Fredags sattes polisen samt grannarna på trygghetsprov. Dock ej på mina kommandon utan det var 4 snubbar som var ute o bråka. Kvällen började med att angela kom över på rödvin o ost, som tack för mikron o allt.

Helt plötsligt dåg vi en polisbil o flög ut, när den drog gick vi in, då ser vi hur strålkastare börjar lyssa på bilarna o husen så vi springer ut, -Angela, vi måste juröka samtidigt så de inte ser ut som att vi bara är nyfikna? Vi står där o angela föreläser om polisens strålkastare o vi försöker smyga oss upp för o se poliserna men kan inte se dem, men polisen har ju faktiskt såna strålkastare som man kan vinkla!!! Efter att vi kommit in o satt oss igen i en livlig diskussion om allt så kommer pikepolisen igen, i full fart över bron, vi är ute på en nanosek. sen kommer en vanlig polisbil. Ojojoj vi förstog att de va nått serious då det hände så mkt.

Svaret angående polisens utryckning fick vi på vlt o svaret på var polisen stog gömda o lyste med strålkastare fick vi då vi sen såg att det var grannen över som stog för den, hahaha. Men tryggt att ha en granne som åtar sig att främja säkerheten o vakta bilarna o husen för de höll garanterat busarna borta.

I lördags var det internationell ekonomi hela dagen. Läreren e ju för cool med sina "take care" och "south station". Han busa så mkt med oss så på lunchen ställde han skorna prydligt brevid bänken o la sig ner för en tuppis. Han lär oss oxå väldigt mkt nationalekonomi. Det var en trött o besviken malin som gick hem från skolan denna dag, dock lika förvånad att det inte ens tar 10 min o gå =) Besviken över att min o bellans biodejt inte blev av, blev något slags massefterfrågan på biljetterna under morgonkvisten. Men det blev myskväll i regulatorn me anna bellan slemman o marran och ett kollektivt svulleri. Att schemalägg o föra statistik över två val som är som pest eller kolera har vi nu tagit till en ny nivå ;)

Idag blev hemmet mer iordning för pappa o niklas va här, men det måste borras o puckona hade inte tagit med den, dööööööh! Men troligen kommer mamma mormor morfar o niklas på fredag så får han fixa det då. Måste för fan köpa en helkroppsspegel iveckan för att stå på toalettstolen o luta sig fram o en akrobasisk ställning går ej länge till. Även marran har varit här o gjort sitt, tyckte iaf hon när hon nöjd la in kondomer i badrumsskåpet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0