Trash V.S Trashilisious

Idag känns allt bara trashigt och oglamouröst.

En självdestruktiv och självgod lärare. Att det sedan handlar om mikro som är enbart ett ämne för smartis-männen med brillor på KTH gör det inte bättre. Sen visade det sig att det även finns några såna killar i klassen. Ask vrålar ut "Rast,vila"  (standardfrasen) och de bakom starat sin dialog som kort o gott går ut på att de inte behöver anteckna då de kan allt, ja de kan lika gärna gå hem. Jag sjönk ner, fylldes av frustation. TRASH! 

Kyla är lika med utrotning, är ful o fet. Vill kunna ha tygdojorna, leggings,, tunika, skinnjacka och sen bara en sjal. Men två frusna tjejer som var på en promenad till mdh:s högkvarter konstaterade att det är åtminstonde 2 månader + 1 opålitlig måndag kvar till detta kan slå in. TRASH!

 Du e för fin för det trash du gillar, sjunger våran Magnus Uggla i sin senaste hits, and that´s true.TRASH!
(Tur att marriz publicerade månadens i särklass bästa bild på sin blogg igår, den till synes Snygg-Lars som tydligen till och med var Sex and the City pojkvänns materialet. Grrrr.

Kan fort. i all oändlighet.....

BOTMEDEL: Glamour faktorn måste koka, Runk-Bålsta ska trashas och imorn bär det av till V-ås där glamour-turnén Melodifestivalen befinner sig. Det bli förferre hos Wiveca och sen utgång. det blir ROCK N' ROLL och TRASHILISIOUS =)

Kommentarer
Postat av: Marran a.ka lilla my

Ja du, det är verkligen inte vår på evigheter.. Eller det är smygvår nu och då men inte tygskor ännu..

Puss

2008-02-17 @ 22:08:06
URL: http://enredigtjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0